Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zico

1 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyel Gastro HAMAROSAN 2011.09.03 19:04:00
 soon..
Már több mint háromszázezren töltötték le Horgas Ádámnak kifejezetten a világhálóra készült első magyar thriller websorozatát, amelynek utolsó epizódja a napokban került fel a YouTube közösségi videomegosztó portálra. A MAB című 16-részes sorozat főszerepeit Botos Éva,…..
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
Megvolt a bejelentés, a legkevésbé meglepő verzió vált valóra: a Nokia a Microsofttal szövetkezik az okostelefonok világában, a Windows Phone lesz az elsődleges okostelefon-platform a Nokiánál, a Symbianból még amit ki lehet facsarni, azt kifacsarja a cég, miközben a WP szépen…..
Zico 2011.02.12 15:16:54
@Steve_Jobs: Te elég egyszerű gyerek vagy....
Tudsz írni valami konkrétumot, h miért a W7 a "legelőremutatóbb" (milyen f...ság ezt írni)? Vagy csak ezt a troll-mantrát tolod?
Miből gondolod h IOS csak 18-ig ok? 3 éve használom, telozásra meg email-re, elégedett vagyok vele. és elmúltam 18, nem úgy mint Te....
Zico 2011.02.12 19:49:26
@Steve_Jobs: Ha nem akarsz, nem válaszolsz - nem érdekel.
Te kezdtél el keménykedni.
Ha normálisan(:)) írsz - normális választ kapsz. Ezek alapszabályok.
Nem akarok versenyezni, de tényleg nem értem miért gondolod jó platformnak a W7-t.
Tényleg nem tudom, hogy milyen telefonod van (nem is érdekel). Azt írtam , hogy elmúltam 18 (Te meg lehet, hogy nem...).
De nem akartalak megbántani, csak Te se trollozz le senkit, azért mert elmondja a véleményét!
28 ügynökség indult a tenderen, de a végén csak egy maradt. Megküzdöttünk a Mammuttal, de alulmaradtunk. Pedig mindent beleadtunk. Vagy mégsem? Szerencse, hogy nem az őskorban élünk, így most olyat tehetünk, amilyet még soha senki: megmutatunk mindent, amit eddig csak az ügyfél…..
Zico 2011.01.26 15:25:12
@cyber panka: Maximálisan igazad van (a Pink-pöröly féle kiegészítéssel), ötlettelen, értékelhetetlen az egész.
Abban meg chimie-nek van igaza, hogy a megrendelő felelőssége megkerülhetetlen. A post tényleg nagyon jó, rendszeresíteni kéne...
Olvasóink tudhatják, hogy nem esünk zavarba, ha evés-ivásról van szó, és éhezni-szomjazni sem szoktunk. Baszkföldön azonban az evésért, bizonyos értelemben, meg kell dolgozni. Szóval nem egyszerű, véreim, nem egyszerű! De azért megoldható :)   A posztot - teljes…..
Zico 2011.01.23 22:38:10
@budai zöld: Igaz! eskerrik asko!
Zico 2011.01.23 22:40:43
@budai zöld: és nem Pamplona, hanem Iruna.:)
Zico 2011.01.23 23:04:52
@¿Qué tapas hay?: ez is igaz... csak nincs ilyenem...
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
Zico 2011.01.21 20:48:11
Mikor Té előjött az ötlettel, hogy lőjjük be Baszkföldet, mint úticélt, én - jó szokásom szerint - nekiestem a térképeknek. Egy előző posztból láthattátok, hogy az egész nem olyan nagy terület, így logikusnak látszott kijelölni egy bázist, ahol alszunk, és majd onnan mászkálunk fel s alá.Erre a…..
      Matsuhisa: Ideálisabb legendát kitalálni sem lehetne egy világsikerhez, ez meg ráadásul igaz is… Ki gondolná, hogy milyen kemény életútja volt ennek a csendes japánnak, amíg a mai állapotnak megfelelő 21 országban 23 éttermet…..
Földszint Irodistaebédek Pesten 2010.08.27 15:58:00
 fotó: Mák BistroHa az ember második otthona Budapesten, de a Nagykörúton kívül található, általában kevés lehetősége adódik, hogy ebédjét egy konyhájáról híres, színvonalas vendéglátóhelyen költse el.Ehran és Alma kollégákkal elhatároztuk, hogy idén nyáron, az…..
Zico 2010.08.30 21:25:11
@ehran: Kedves Ehran!
Nem bántott senki, kedves vagy, hogy érdeklődsz! És Téged???
Bár kicsit fölényeskedőnek érzem kérdésed hangnemét, ez nyilván részemről tévedés. Azt gondolom, hogy ha valaki közszerepet tölt be (blogot ír), az méltán számíthat kritikákra. Pozitív, illetve negatív kritikára egyaránt. Sajnos nem mindenki a barátod (pl.én) tehát nem foglak dicsérni egy olyan valamiért, ami nem jó.
Ez az írás NEM JÓ. Sajnos nem tudom udvariasabban megírni, ezért ne haragudj.
Hogy miért?
Megpróbálsz egy korrektnek tűnő feltételrendszert felállítani és ennek függvényében értékeled az éttermeket.
De ez nem az...
Azzal nincs bajom, hogy értékelsz, azzal se, hogy szubjektíven.
A probléma az, hogy bosszantóan szubjektív értékítéletet, próbáltok objektívként ábrázolni, ráadásul ezzel az elterjedt gasztro-manírral teli modoros hablattyal. Ez fájt.
A bántó "hozzánemértés" nem fáj, de ha azt csomagolják és objektív értékelésnek mutatják, az zavar.
Tehát kedves Ehran, próbáltam "hajszálnyival rusztikusabban"(sic!) értékelni kis szösszeneteket, hogyha a gasztroköcsög, vagy a primitív megbántott, sajnálom, de ezek tények...
Zico 2010.08.30 23:52:29
@ehran: Egyszerűen fogalmazok. A taps/fütty végtelenül egyszerű módja a tetszésnyilvánításnak (értsd kritika), amit egy előadó kap. Ha tudomásul veszi és tanul belőle - jó. Ha nem, nem való oda. Ne csináld, ha nem bírod a kritikát! Ha Te ilyen bátran minősítesz engem, akkor Téged bántott valaki... Akarsz róla beszélni?:)
Itt nem rólam van szó. Hanem arról, hogy kimerészkedtek a "jégre", akkor produkálj és ne nyavalyogjál!
Kérdezted, hogy hol fedeztem fel az "ál-objektivitást".5 kritériumot is definiáltok:
- minőség
- ebédmenü megléte
- ebéd időtartama
- ebéd mérete
- ár-érték arány
A MÁK úgy lett első, hogy:
- minőség - ezt nehéz vitatni (sztem középszerű, de - de gustibus...)
- ebédmenü NINCS
- idő- éppenhogy belefért
- az ebéd mérete - nem megfelelő, ezt leírjátok
- ár-érték arány - ezek után egyértelmű
tehát a saját feltételeiteken sem mentek végig (3 nem megfelelő), de a kenyeret azt toljátok a falig... Erre mondtam azt, hogy primitív (jelentése: elmaradott, kezdetleges).
A sok fölösleges gasztro-manírra ("hajszálnyival rusztikusabb") meg azt mondtam gasztroköcsögök vagytok. Ezért ne haragudj! Ezek tényleg tények...
Te meg bátran bunkózzál bárkit, csak kérlek tanuljatok meg írni/enni/ vagy bármit, amit csináltok!
Zico 2010.08.31 09:59:02
@AG 2.0: Bírom a kritikát:-)))
@muskotály küvé: már csak ismételném magam - azért meg kár lenne:),
A Wikipedia szerint gyűjtőnév, lényegében bármiből lehet tapas, amit kis adagokra lehet osztani: szendvicsekből, sonkákból, kolbászokból, húsokból, zöldségekből. Először Németországban, a Grand Hyatt egyik éttermében ettem tapast, a négyféle étel körülbelül 25 euróba…..
 Az izlandiak nyelve nagyon hasonlít a kb. 1000 évvel ezelőtti norvég nyelvre. Az izlandi a legrégebbi élő nyelv Európában.Az izlandi nyelv az egyetlen, amelyben nincs öröklődő családnév, így a gyermekek apjuk keresztnevét kapják az -s birtokos raggal a dóttir (lány), vagy a…..
Küzdelmes, hajtós kis meccsen játszottunk 1-1-et a jenkikkel, ha csak a helyzeteket nézzük, győzelmet érdemeltünk volna, de valahogy az istennek nem jött össze a második gól: a meccs legjobbjának választott Howard mindent megfogott, illetve belerúgott Heskey.  Az első félidő…..
Olvasói nyomásra nem a Burn Notice legutóbbi epizódjával nyugtatom az idegeimet, hanem gyorselemzést nyomok, mindent a kedves kommentelőkért ugye.A gólunk gyorsan jött, Heskey azt csinálta, amiért a pályán van: letette a zsugát a nála ügyesebbeknek, ezúttal Gerrardnak, aki az első…..
Styxx vendégposztja A (mű)vérben és bélben derékig tocsogó Tarantino-mozik helyett mégis inkább az Isten városa című, a Rio de Janeiró-i bandaháborúkról készült, megdöbbentően valósághűen erőszakos filmhez hasonlítanám a Sebek (Rane) című, 1998-ban forgatott szerb…..
 ЗДЕСЬ НЕ ТЫ И НЕ ЧАЙНИК, ЗДЕСЬ КОТ В ШЛЯПЕ НАЧАЛЬНИК!..
Zico 2010.04.13 00:59:17
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
Zico 2010.04.11 22:55:37
James Badge Dale-re duplán igaz, hogy a kamera legalább öt kilót rátesz az emberre, az életben egy kifejezetten karcsú, mosolygós fickó, nem pedig az a morcos keménylegény, akinek Kiefer Sutherland a 24 harmadik évadában levágta a kezét. A 32 éves, tetovált színésszel két cigi…..
freehug Karácsony 2009.12.22 16:02:00
Egyre jobban utálom. Pedig idén legalább igyekeztem hangulatba kerülni, elfelejteni, hogy mennyit kell rohangálni, hogy mindenhol tömeg van, a kasszánál hosszú, tömött sorokban kígyóznak az emberek.Mindegy, nem írok semmit, mindenki tudja, hogy miről van szó.Könyves fronton:Dan…..
  Új bemutatók: Senki nem gondolta volna mikor James Cameron elkészítette a Piranha második részét, hogy egykor majd hatalmas összegeket vágnak hozzá a stúdiók, csak azért, hogy a rendező megvalósítsa álmait. Aztán jöttek szépen sorjában a filmek, amelyek többsége szép…..
Zico 2009.12.21 23:37:32
@bigC: egyszerű vagy mint egy pont...
Disney-séma történet - neonfényben, ez nem a "szupermozi". És ennek nem a "művészmozi" az ellenpontja. De egy másfél órát megért volna.
Olvasd inkább a Gőgős Gúnár Gedeont, az a Neked való!
Filmdroid Avatar 2009.12.18 15:20:00
  James Cameron egyik filmje sem tartozik a kedvenceim közzé. Ennek ellenére engem is elkapott az Avatar-láz. Hiába, egy ilyen látványélmény senkit sem hagyhat hidegen; ha más nem, legalább meg kell nézni, milyen az a film, mellyel tömegeket lehet megmozgatni.   A…..
freehug Már nem vagyok szűz 2009.11.06 10:23:00
A héten megtörtént az, amire élő ember eddig nem bírt rávenni.Megnéztem egy darab Dr. House részt! N. pont olyan részt mutatott, amelyben meghalt valaki, rém szomorúan persze, ráadásul a kutyája is meghalt. Ja igen és miközben haldoklott a faszi, a kutyáját kérte, hogy el…..