Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vktrmrk

9 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Egy egészséges drog 2011.07.26 09:00:00
Vajon mi lehet az a valami, ami a központi idegrendszerre és a testre hatva megváltoztatja annak működését, funkcióját, hiánya pedig elvonási tünetekkel jár? A futás. Legalábbis ez lett a központi gondolata a brazil Nike legújabb reklámfilmjének, amiben úgy mutatják be a…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
vktrmrk 2011.01.31 16:18:04
Megszületett az első olyan fővárosi költségvetés tervezet melyet már az új fideszes városvezetés alakított ki. Hosszasan lehetne sorolni, hogy mely intézmények mennyivel kevesebb pénzt kapnak. De az unalmas részletek helyett: Tarlós első büdzsé tervezetének egyértelmű vesztese…..
vktrmrk 2011.01.12 17:07:51
@Winston Smith: Mmm, mondjuk mert akkor el kéne bocsátani pár embert, akinek az a kenyere, hogy ott dolgozik, mint gépész, jegyeladó vagy takarító stb.? Vagy mert patinás és nem egy közülük legendás? Vagy mert normális filmeket lehet ott nézni anélkül, hogy a dolbi szööránd megsüketítene? Vagy...
A blog egy ismeretlen olvasója küldte el nekem a Drogmentes Magyarországért Maratonok "forrásleveleit", melyekben a mozgalom alapítója, Kunfalvy Ákos összefoglalja annak legfontosabb irányelveit.Innen tölthető le PDF-ben:http://www.mediafire.com/?zh4cdoq6h48j78pA pikánsabb…..
Kezd leamortizálódni a csapat…Az én lábamon furcsa, vízhólyagszerű csípések jelentek meg, még a dokik se biztosak benne, milyen rovartól származhatnak. Én pedig inkább bele se merek gondolni... Az a furcsa, hogy hosszú nadrágban vagyok egész nap (részben pont az ilyen…..
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
vktrmrk 2010.11.10 15:32:07
A Szkeptikus Társaság ezúton értesíti minden kedves olvasóját, hogy megelégelte a homeopátiáról folyó parttalan vitát, ezért egy végleges megoldással le is zárja azt...
Igazából valami szülinapos posztot akartam a hétre, de mivel semmi olyan nem jutott eszembe a gondolkodással eltöltött három másodperc alatt, ami tortás és játékos egyszerre, próba-szerencse alapon rákerestem Erika Eleniak nevére, és komoly elképedésemre naná, hogy ő is…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
B-oldal Balatoni Sound TOP10 2010.08.13 07:34:00
Na, nem!  Azt ne várjátok tőlem, hogy a Balaton Sound-ról írjak. Miért fárasztanám magam olyannal, amit nem is értek, nem is szeretek.  Az egyetlen élményem ugyanis a Balaton Sound-dal kapcsolatosan annyi, hogy miközben ezerrel pörgött a buli Zamárdiban, én történetesen…..
B-oldal Phil Collins haja 2010.08.05 07:47:00
Úgy gondoltam, kielemzem Phil Collins hajkoronáját, a gyerekkortól napjainkig. Rovatunkat a Vidálszásszonvássengó támogatta. 1. Gyerekhaj Hát, a jó öreg Philnek is volt anno Beatles-haja, ezt bizonyítja a nemsokára megjelenő (feldolgozás) lemezének borítója, melyen…..
Macskapcsolat Az agyonvert macska 2010.07.13 06:52:00
Igazából én szép történeteket szeretek a cicákról írni, de mostanában folyamatosan csak állatkínzókról kapok híreket, leveleket. Számomra csak az a kérdés, hogy bizonyos emberek honnan veszik a bátorságot, elvetemültséget arra, hogy kioltsák egy védtelen állat…..
A kis hableány Hans Christian Andersen meséje, amely 1831-ben jelent meg, készült már belőle balett és animációs produkció is, a leghíresebb alkotás talán az 1989-ben bemutatott alkotás, amelyben nem tartották meg a történet szomorú végét, azaz a címszereplő nem halálozik el.…..
Annyira régóta érik már, de muszáj volt vele megvárni a megfelelő pillanatot, ami most van. Nincs iSCHMITT magyarázni tovább, íme a mai deddurva kérdésünk:   Természetesen a megfejtés: Barack-Pál-Inka..
B-oldal TOP5 esődal EVÖR 2009.11.23 07:34:00
Szeretem az esőt. Feltéve, ha nem öltönyben kell átklambózni a városon, hiszen akkor - Forrest Gump szavaival élve - még alulról is esik az eső és még a szemüvegen ki nem látás lehetősége is fennáll. Tócsa.De alapvetően miért is jó az eső?jobban be lehet csúszni a…..
vktrmrk 2010.06.22 10:16:19
www.youtube.com/watch?v=XsN5kZIsleo

Méltatlanul kimaradt.
deddurva Kérek egy T sört 2010.05.28 01:20:00
Kedves Druszám! Mivel tudom, hogy gyűjtő vagy, hoztam neked Dublinból...                               a sör alá T-t. Boldog születésnapot!..
deddurva Írd és mondd Dublinban 2010.05.25 23:00:00
Ígéretemhez híven jöjjön pár dublini poén. Megérkezésemkor lementünk a partra halat venni, mikor beértünk a Hal marktba, kicsit megszédültem az illatoktól, némelyik fajtára kicsit pikkelytem. Szerencsére nem betegedtem meg tőle, így nem kellett hívni a gyógyírt. A halat…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Utolsó király Példa 2010.04.29 21:11:00
teszt..
Telefonbeszélgetés: Szexi hangú néni: Jó napot kívánok, elnézést a zavarásért, piackutatást végzek.vktrmrk: (szavába vág) Jó, hogy hívott. Én a múltkor találtam kettőt, egyet a Vámház körútnál, egyet meg a Lehel téren.Szexi hangú néni: (két másodperc) biiip -…..
Forradalmi másnapot mindenkinek, elérkeztünk a tizedik részhez, ami után újabb szünetet tart az axn. A következő, ráadásul dupla epizód április 5-én jön, legalább lesz idő rábeszélni magam, hogy nézzem tovább mégis, mert a 11. rész már új showrunnert kapott, hátha kevesebb…..