Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel009

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Ha epikus példát szeretnénk találni arra, hogy az egykor hajdanvolt erős magyar hogyan rohadhatott odáig, hogy gyurcsány ferenc arca bukkanjon elő a szétrebbenő döglegyek alól, akkor a Ferencvárosi Torna Club 90 utáni története kínál néhány párhuzamot. De ami…..
Újpest – Fradi: 6 – 0. Ez a legújabb felvonás eredménye, abból a több száz mérkőzésből amit már eddig játszottak. De miért utálja egymást a két csapat szurkolótábora? Mikor kezdődött a viszály? Ki tudja? A két csapat szurkolói komoly szellemi energiákat…..
Egészen véletlenül botlottunk bele a demonstrációba Budapesten, épp bevásárolni mentünk, amikor észrevettünk több mint száz taxit, amint tüntetően egy csoportban álltak a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél. Illetve állnak, mert a tüntetés jelenleg is…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Angel009 2010.09.09 16:34:59
meglepő egy hír!
8 hazai online rádió egy helyen ezen az oldalon.
megabolt.hu/
Ajánlom ,mert nagyon ötletes egy megvalósítás! :)
Hasonló sztorikat hallottam már én is innen-onnan, mint amit Golem is írt. Lehet, hogy csak egy összeesküvés elmélet az egész, de ha mégsem, akkor egy aljas, undorító dolog. Gyanúsnak mindenképpen gyanús.Hirtelen felindulásból írok nektek. Vádaskodásnak tűnik majd, de…..
Tegnap délután elkezdődött a Budavári Borfesztivál. A több mint kétszáz kiállító között könnyű elveszni, ezért idén is készítettem egy A4-es bédekkert, talán lesz olyan olvasónk, aki örömmel fogadja. A célközönség az érdeklődő, de nem diehard borrajongó (a keménymag…..
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Angel009 2010.09.09 10:20:31
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..
Régen, amikor még 19 éves voltam, jóval kevesebbet ismertem a világból és az SZDSZ-re szavaztam, akkor azt hittem, hogy az ARC kiállítás valami progresszív dolog, tartalmas üzenetekkel, vicces-ironikus formában. Jó néhány év kellett hozzá, hogy elkezdjem annak látni, ami:…..
Nagyjából negyedévente bukkan fel egy-egy olyan állás, amit laza felsőbbrendűséggel a világ legjobb munkájaként aposztrofálnak. Most a Finnair szállt be a világ legjobb munkáltatóinak versenyébe, a cím elnyerésére pedig jó esélyei is vannak. Az észak-európai légitársaság…..
Az Urbanista két éves történetében még egy poszthoz sem született annyi komment, mint a Ditrói Mór utca parkolási gondjaival foglalkozóhoz. Az elfórumosodó bejegyzéshez küldött most Áron, a Cyclechic bloggere egy filmet, amit mostanában feliratoztak - mint írja - a…..
A legjobb megoldás, ha mindig ugyanott van, így nem kell keresni. Zhichuan Tang megoldása, a V-tape névre hallgató tekercs egyszerű, mint egy teniszütő, ráadásul működik is: csak egy kicsit kell ferdén húzni a végén és az egyébként láthatatlan csík ott lesz, a kis bevágás…..
Angel009 2010.09.06 16:00:45
SF.blog Darth Vader és a Tai Chi 2010.09.06 12:15:00
A Tai Chi, teljes nevén Tai Chi Chuan egy körülbelül 3000 éves egészségmegörző rendszer, ami egy sajátos mozgássoron alapul. Gyógyulnivágyó betegek és egészséges emberek is egyaránt alkalmazzák világszerte, azért, hogy a betegség előtti egészségük térjen vissza. Még Darth…..
Angel009 2010.09.06 15:55:21
Idén csendben kezdődött az ARC kiállítás, a szervezők állítólag a válság miatt nem nyitották meg "nagy csinnadrattával", de azért a hétvégén már megtekinthető az óriásplakátokra csempészett, ömlesztett társadalomkritika.Mi is elmentünk tegnap Csabával a…..
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
Angel009 2010.09.04 19:29:09
@andrasb: okok, köszi
Appleblog Átadtuk az iPadet 2010.09.04 08:36:26
Nem TEKETÓRIÁZTUNK sokáig, múlt csütörtökön volt a sorsolás, tegnap meg már át is adtuk az Appleblog-Trendmagazin közös nyereményjátékának fő, és egyetlen díját, a 16 gigabájtos iPadet.  Az eseményre a Párisi Nagyáruház Lotz termében került sor, pont erről a…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
Angel009 2010.09.03 14:06:34
A Mashalbe-ön olvasom a PostRank pár hónapja indított analitikájáról szóló hírt. A lényeg, hogy ez egy olyan szoftver, mely azt méri, hogy milyen volt a teljesítménye a szájtunknak például a Twitteren vagy a Diggen, vagy a FriendFeeden. A cucc egyelőre a Facebookkal nem tud mit…..
Angel009 2009.12.19 10:48:37
 Képzeljük el egy pillanatra, hogy Al Gore sikerrel jár, és az amerikai társadalom leszokott a mohó fosszilis tüzelőanyag használatról, a szén-dioxid kibocsátású autókat elektromos hibridekre, például Toyota Prius-ra cserélte. Míg a veszélyeztetett pingvinek a sarki…..
Egyáltalán nem gondoljuk, hogy lopásról van szó, a szerkesztőségből legalábbis senki nincs ezen a véleményen. De azért mégiscsak meglepő a hasonlóság a Sziget hatalmas sikert arató legújabb, szállóigévé vált "prodidzsáj"-os reklámfilmje és a néhány hónappal…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Döntöttem: többet nem fizetek a borkóstolásért.   Az utóbbi időben elterjedt borfesztiválokat fizetős kulturális, szabadidős eseménnyé tupírozzák fel, holott csak egyszerű marketing események.  Ahogyan nem fizetek azért, ha a hipermarketben új vajat, szalámit…..
We're back! Nem terveztük ugyan ezt a kisebbfajta nyári Szívlapát-szabadságot, de így alakult, miután egy kis időre eléggé megcsappant a szerkesztőség létszáma. Reméljük, kibírtátok. És velünk együtt megérkezett tegnap a 2010-es Ikea-katalógus is az első postaládákba. Nem…..