Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gogo boly

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A két terv körkörös logikája kényszeresen mindig ugyanoda tért vissza: 1941-ben, amikor a partizánmozgalom még nem jelentett igazi veszélyt, a zsidókat eleve mint „partizánokat” kellett eltenni láb alól. 1942-ben, amikor a mozgalom már hatékonnyá fejlődött, az együttműködéssel vádolt falusiakat úgy…..
gogo boly 2016.06.20 21:15:57
A határátkelés kapcsán az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés (elsősorban a fiatalon, esetleg már kisgyermekkel nekivágók körében) a nyelv és a kultúra megőrzése. Hogyan biztosítsuk, hogy gyermekünk megőrizze (vagy megtanulja) szülei, nagyszülei nyelvét, elsajátítsa…..
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
Ilyen hatalmas lesz a növekedés? Varga Mihály furcsa figurája a jelenlegi politikai közéletnek. Politikus is, meg nem is. Gazdasági-pénzügyi szakember is, meg nem is. Fel is mondja az Orbán által előírt leckét, meg nem is. Mintha mindig a határokig kitolná a vezér által még…..
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
Oligarchabizottság itt nem lesz, nem kell félnetek. Az elmúlt hónapokban magyar közforintok százmilliárdjai konvertálódnak Közgéppénzé, az ellenzék az asztalt veri, a hétköznapi választó úgy kapkod a levegő után mint friss ponty a TESCO-s szatyorban: ha egyszer a NER-ben egy…..
gogo boly 2012.05.21 20:43:34
@dr Kangörény: Igy la! simicski SIMICSKA ! Mutyi , Mutyi,Mutyi, Háromszor is mutyi. De most nem mutyi! Most simicska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
A Berlinben díjazott mozit cigányok és nácik – és „magyarok” – egyaránt megnézhetik a hazai mozikban. Ha nem is sokban. Habár feltehetőleg, ahol éppen a film is forgott, túl sok pláza nincs. De kis, lepukkant művész mozi se, ahol műanyag pohárba adják a hígítós narancsot.…..
Előző bejegyzésünk igen heves indulatokat váltott ki, egyúttal újra beteljesülni látszik a turáni átok. Ezért a szerkesztőségben úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk összeállítani egy olyan anyagot, ami meggyőzi a Kedves Olvasót arról, hogy mégiscsak szükség van nemzeti…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
gogo boly 2012.02.07 20:00:07
@gogo boly: slm! a zsidok nevezik egy más kőzőtt a nem zsidot !!!!! Ami te is vagy.................. Vagy????????????????
gogo boly 2012.02.07 20:01:46
@gogo boly: slm! a zsidok nevezik egy más kőzőtt a nem zsidot !!!!! Ami te is vagy.................. Vagy????????????????
gogo boly 2012.02.07 20:05:44
@kitiltottakmindenhonnan: slm! a zsidok nevezik egy más kőzőtt a nem zsidot !!!!! Ami te is vagy.................. Vagy????????????????
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
gogo boly 2012.01.26 19:41:02
Megboldogult apám szokta volt mondani, hogy ha egy hülyeséget elég sokszor mondanak, azt előbb-utóbb elhiszik az emberek. Nos, ez történt az Orbán kormány költségvetés-centrikus szemlélete, retorikája nyomán is, még értelmes emberek tömegei is bementek utánuk az erdőbe.Miért…..
Tulajdonképpen mindenki tisztában van azzal, hogy mit kellene tenni a gazdaság fellendítéséért. Mégsem tesszük. Miért?Olvasom Bajnai és Oszkó írását, mi lehetne a megoldás. Okos, megfontolt írások, látszik, hogy értelmes emberek, van abban ráció, amit mondanak. Aztán…..
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt…..
gogo boly 2011.03.03 20:35:37
@matyesz007: Te tényleg beteg vagy .Kezeltetni kéne magad, a NEMZET VEZETÖVEL!!!!!!!!!!!!!
gogo boly 2011.03.03 20:45:12
@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Alíz a szivemböl szólottál! Köszönöm.
gogo boly 2011.03.03 20:47:49
@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Aliz! A szívemböl szólottál! Köszönöm.
Vastagbőr Sanyi bácsi elintézi 2011.02.08 09:31:00
A hétvégén budapesti klubrazziákról szóltak a hírek. Több szórakozóhelyet is bezártak, mert az engedélyezett befogadóképességüket meghaladó számú tömegnyomorogni szórakozni vágyót engedtek be. A West Balkán-tragédiát követően érthető és üdvözlendő, hogy…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..