Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athos0314

518 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ego in the middle Én, a robot 2022.03.20 17:31:42
Tudom, tudom, eltűntem, mint a közpénzek jelentős része, de a szakállas eléggé lemerült és alkotói válságba került, pedig annyi mindent kell elmeséljek, de ugye nem érem fel a billentyűzetet (de hal elérném, akkor is csak összenyálaznám), na de most tollba mondom az utóbbi időszak eseményeit. Asszem…..
Szasztok Pajtik! Tudom, tudom, rég nem jelentkeztem de ezek a kétlábúak valami esküvőről vakeráznak, hogy mennyi dolog van vele és hogy mennyi ügyet kell intézni, pedig van még egy évük!!! Az ő érdekükben nagyon remélem, hogy ez az esküvő annak a fedőneve, hogy egy csomó plüsst kapok és vakargatják…..
Pajtik, gyakorlatilag ott tartunk, hogy nem is kell erőforrásokat allokálni a kasztrálásomra, lassan teljesen leszárad a tököm ettől a rengeteg túrázástól. Ezek ketten állandóan mennek mindenhova, mintha fizetnének érte. Legalább rám költenék, de egy fillért nem látok. Pedig ennél jobban már nem…..
Szóval nagyban pihengettünk, de már láttam a szemükön, hogy megint készülnek valamire és mivel nem hoztak magukkal kutyasampont egész biztos voltam benne, hogy ez megint valami sétálással fog járni, úgyhogy kezdtem komolyan mérlegelni, hogy valahogy mégiscsak a fürdést akarom választani, de nem úgy…..
Pajtik, leteszem a nyakörvemet, a gazdik már megint túrázni vittek. Egyik héten délen vagyunk, a másikon északon, nekem meg arra sincs időm, hogy rendesen szétterülve áthortyogjam a napot. Szóval 4 napos hosszú hétvégére mentünk Szuhára. A Mátrában van és konkrétan egy utca az egész település és…..
Ego in the middle Kék túráztunk 2021.09.13 18:48:56
Halljátok pajtik, ezek a kétlábúak engem állandóan hurcibálnak mindenfelé az országban. Hát hogy aludjon így az ember kutyája napi 18-20 órát? Még a végén átlagban lenyomnak a koalák, akkor aztán magyarázhatom a bizonyítványom, hogy de hát én aludni akartam, de egy újabb érdekes helyre kellett…..
Ego in the middle Balkán fanatic 2021.08.30 16:33:07
A latorpusztai hétvége csak a bemelegítés volt a vidéki napokra, kedden már vitorláztunk is tovább a Balkánra, Ego csak pislogott, amikor újra azt látta, hogy megint pakolászunk, meg volt róla győződve, hogy őt most tuti itthon hagyjuk és bánatosan lefeküdt a szőnyeg szélére. Persze amikor a K9-es…..
A hosszú hétvégén ismét a latorpusztai lakosokat (szám szerint kb 35 emberről van szó) tartottuk a gyerekkel rettegésben. Volt itt kérem minden. Megmásztuk a "hegyet", aminek tetején egy régi várrom állt, de ezt úgy képzeljétek el, hogy gyakorlatilag 5 tégla maradt belőle, a többit már csak a…..
Ego egész héten fullba nyomta a kretént. Kezdődött azzal, hogy amikor kajálni kell, már nem úgy veti rá magát a tálkájára, mint akit két hete éheztetnek, kb rádnéz, hogy már megint ez van? Pedig az egész háztartásban ő az egyetlen, aki lazacot eszik minden nap, de azért mindig megvárja, hogy hátha…..
Ego in the middle Tiszta wellness 2021.08.02 21:18:28
Ego vagyok, 8 hónapos múltam és egy hónapja nem kakáltam a lakásban. Na persze egy két pisi becsúszott, de arról egyáltalán nem én tehetek. Az úgy volt, hogy reggel én már unatkoztam, a gazdik meg csak feküdtek az ágyban és azt hajtogatták, hogy Ego, még csak hajnali 5 van, jelentsen ez bármit.…..
Hétvégén Százhalombattán járőrözött a K9-es egység legfiatalabb tagja, Tináéknál volt céges sportnap, amire tekintve, hogy limitált létszámú a munkaközösség, érdemes volt elmenni, mert kiszúrják, ha valaki nincs ott. 30 perc volt autóval, szóval nem távolság, meg legalább Egonál így kipróbálhattuk,…..
A főnök végre megkapta a rendőri képesítését, immár K9-es kutyaként őrzi éberen álmunkat. Sokszor sajnos szó szerint, minek következtében már mi is ébren vagyunk, így nincs álom, amit őriznie kellene, de akkor nyom egy kör járőrözést, csak hogy tuti senki ne tudjon aludni, ha már éppen ő sem fáradt.…..
Múlt hétvégén éppen kétrét görnyedős epegörcsök közötti fetrengéssel töltöttem a vasárnapot, így nem igazán jutott időm megírni a blogot, inkább arra koncentráltam, hogy ne hányjam ki azt az egy kiflit és 3 darab kekszet, amit nagy nehezen sikerült magamba erőltetnem, hogy mégse a veséimet kezdjem…..
Hosszú hétvégéztünk vidéken, Ego pedig hozta a formáját. Három büntetőponttal vasárnapra kipontozódott, amit csak lehetett azt kimaxolt 3 nap alatt. Mivel már kezd őrült hőség lenni, kapott a gyerek egy összecsukható medencét, amiben tud(na) pancsolni, hogy ne olvadjon le az agya, így is éppen elég…..
Ego in the middle Változások kora 2021.06.20 21:24:19
Egonak fotografikus memóriája van. Megjegyzi az összes tiltott dolog földrajzi koordinátáját, legyen az száraz kenyér, madáreleség, bot, komplett faág levelekkel, rommá száradt bármilyen szén alapú létforma. Neki minden áldott nap el kell mennie arra és be kell próbálkoznia, hátha ez lesz az ő…..
Képzeljétek pajtik, vidékre mentünk. Ez egy olyan hely, ami több órára van a guruló dobozzal, ráadásul nagyon sokat ültünk valami dugóban is, tiszta ideg volt mindenki, de én megőriztem a hidegvéremet és halál nyugodtan aludtam a hátsó ülésen. Vidéken nagyon sok állat van. Na nem úgy általában, az…..
Ego in the middle Diétázunk 2021.06.06 20:15:11
Megpróbáltuk Egot kipaterolni a hálóból. De tényleg! Csak egy kicsit. 30 centivel tettük az ajtó elé a kiságyat, még hallhatta, ahogy horkolok éjszaka, de nem, neki ez már fényév távolság volt és hajnali ötkor, megint mint régen, már ment a nyafi. Kartávolságra volt tőlünk, de egyből ment a hiszti,…..
A múlt héten félévesek lettünk, úgyhogy elmentünk a dokihoz egy kisgenerálra, hogy minden rendben megy-e sicher, ami biztos. Meg lett dicsérve, hogy milyen jó kiállású, mind a 9,1 kg-jával, a karmok szép rendben ápolva (faragjuk is éppen eleget minden héten), ellenben a nyomokban dupla fogsor sajnos…..
Hogy mire való a hosszú hétvége? Alkalmas időpont arra, hogy az éves csapadékmennyiség harmada leessen 3 napba sűrítve. Már majdnem úgy volt, hogy lemegyünk vidékre, de amilyen a formám szombat hajnalban kétrét görnyedve ébredtem annyira görcsölt a hasam. Gondoltam, na akkor elérkeztünk a…..
Elvesztettük az utolsó védőbástyáinkat is. A kanapéval kezdődött. Meguntuk, hogy a seggünk csak attól lapos, hogy állandóan a földön ülünk a kutyával. Úgyhogy szép csendben visszaköltöztünk a kanapéra, aminek eredményeképpen Ego elkezdett bárpultost játszani és folyamatosan ott állt két lábon a…..
Kutyás hétvégét tartottunk. Jó tudom, minden nap és minden hétvége az már egy ideje, de most meglátogattuk Vinnie-éket, akivel már egy párszor találkozott Ego, de akkor még nem igazán voltak egy súlycsoportban. Nos, az elmúlt néhány hétben a méretbeli különbségek java része eltűnt, vagy én…..
Mindenki kapaszkodjon meg valamibe, egymás után kétszer sem kelt a gyerek 5:30-kor. Ráadásul mindkét nap hétvége volt, halleluja, szóljanak a fanfárok. Szombaton gyanakvóan 6:15-kor mentünk ki a konyhába, hogy mi van már, él-e még a kutya, vagy megint kakit evett és csendben lapít? De nem, ásítozva…..
Múlt héten engem is beoltottak, úgyhogy pont úgy éreztem magam, mint Ego, kutyául. Csak ő szó szerint, én meg képletesen. Három napig minden bajom volt, oviba se tudtam elmenni Egoékkal, az alvás sem igazán ment és elég morcos voltam a bekapkodott gyógyszerek ellenére, de aztán szép lassan…..
Halljátok, a gazdik nem voltak elégedettek az evési tempómmal. Tehetek én róla, hogy a nap jelentős részében éhes vagyok? Az elején volt egy nagyon pici tálam, abba a fejem sem fért bele, így ma már csak vizet iszok belőle. Aztán kaptam egy nagyobbat, amiből már olyan lelkesen ettem, hogy kevésnek…..
Hét hete már, hogy az új kétlábúakkal vagyok. Az első este annyira meg voltam szeppenve, hogy csak úgy ukmukfuk elvittek a jól megszokott helyemről, hogy enni és sírni is elfelejtettem. Ettől persze hamis tévképzetbe ringatták magukat, hogy én egy rendes kiskutya vagyok és nem lesz semmi probléma.…..