Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truthful.shepherd

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán rendelte el, hogy vonják ki a közpénzt a Quaestorból.  Ezzel praktikusan fölmentette Szijjártót a bennfentes kereskedelem gyanúja alól. Ellenben saját magát gyakorlatilag meggyanúsította. A bennfentes kereskedelem (Btk. 410. §) akkor merült föl, amikor…..
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb filmje Damián Szifrón argentin rendező Eszeveszett mesék című alkotása volt, amely hat történetet dolgoz fel, közöttük az összekötő kapocs, hogy mindegyik főszereplőnél „elszakad a cérna” és spontán, vagy nagyon is előre…..
truthful.shepherd 2015.03.12 12:12:25
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
truthful.shepherd 2014.01.27 17:52:25
@shitgun: tenkjú!

"STOP! Nizzába!"
truthful.shepherd 2014.01.27 17:53:21
@truthful.shepherd: bocs, ezt Mighty-nak szántam...
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
truthful.shepherd 2014.01.20 17:33:26
@cityofangels:
háromszor is elhangzott, hogy "elég gáz a nyaralás felénél rájönni, hogy kevés a pénz"

Erről az a véleményem, hogy annak akinek egy kéthetes út során gondot okozhat pár 10 v. 100e forint extra, annak k.rvára nem való (két fővel számolva) másfél-két milliós nyaralás.

Egyébként kösz az infot, valami hasonlót tervezek és jó volt látni előre, hogy kb mire készüljek.
Zoli egyáltalán nem amiatt reklamál, hogy a szallas.hu oldalán található szálláshelyek értékelése köszönőviszonyban nincs a Homáron az utóbbi hónapokban felderített állapotokkal. Ő csak egy szobát szeretett volna augusztus 20-ra, mondjuk egy héttel az ünnep előtt. Sorban…..
Larry Burrows a vietnami háború egyik leghíresebb fotós haditudósítója volt. Kilenc évig tudósított a vietnami hadszínterekről, általában a frontvonalból, ott is vesztette életét. Szinte minden borzalmat látott és sokat meg is örökített. Most halálának közelgő évfordulója…..
truthful.shepherd 2013.01.28 10:03:58
@Leone_510: Trutykót nem csípem. Leginkább amiatt, hogy az utóbbi években, lassan évtizedben, egy szánalmas, hatásvadász médiabohóc lett.
DE!
Amit anno letett az asztalra, amikor nagyon komoly háborús övezetekből tudósított azt én nem nevezném bohóckodásnak, mert egyszerűen nem volt az. Én anno Baranyában éltem, hallottam napokon át tartó ágyúzást, aludtam el úgy gyerekként, hogy csak reméltem nem ér el ide is a háború. Akkor aki ott volt személyesen és tudósított, hát...lehet, hogy szakmailag nem ő volt a csúcs, hisz majdnem gyerek volt még ő is akkortájt, szóval sok mindent lehet rá mondani, de bohockodásnak semmiképpen sem nevezném.
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
truthful.shepherd 2012.11.08 10:54:07
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
truthful.shepherd 2012.06.16 14:48:24
Manapság kedélyes téma a jeges Dunát fotózni, de milyen lehetett akkor? (via zsir.tumblr.com/ ..
truthful.shepherd 2012.02.16 12:16:44
@Kedd. A 4.: Történelmietlen a megállapításod.
Van egy általános tévhit, miszerint a kultusz filmek, vagy az imdb top 250 állandó tagjai jók is. Pedig kurvára nem. Ha elfogadjuk, hogy a Star Wars vagy a Mátrix a remek fogadtatás és ne adj’ isten a kritikusok véleménye miatt jó is, akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy korunk…..
truthful.shepherd 2012.02.08 12:44:06
Megmondta az elején, hogy meredek lesz. Az lett. Most láthatja mindenki, újságíró, politológus, mennyire naiv is volt, amikor bizonyos - megalapozottnak tűnő - jelekből kiindulva azt prognosztizálta, hogy békülékeny, a hazai ellenzéknek és a nyugati világnak gesztusokat…..
truthful.shepherd 2012.02.07 18:22:42
@Dr. Adofizeto: ezt megkaphatnám írásban is a Köztársaság tér-Gizella utca-Síp utca dedikálásával?
truthful.shepherd 2012.02.07 18:41:55
@babraba: dehogy! (legyint)
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
truthful.shepherd 2012.01.20 18:13:31
@duplo: "az az egy szerencsed neked is meg a cimboraidnak is, hogy az akik titeket hamarosan valtani fognak, europai gondolkodasu tisztesseges emberek"

MUHAHAHA!!! :D:D:D

Baszki, te hulyebb vagy mint ez a sanyi gyerek, pedig ez nem kis teljesitmeny.
Bkv dolgozó vagyok és az alábbi eset történt velem: A bokatörésem márc. 22-én történt a Batthyány téren... dugulás volt a ffi mosdóban, így mindenki a nőibe járt, s az előtér falikútjából a víz kispriccelt a kőre. Általában feltörölték, de akkor nem volt ott a…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
truthful.shepherd 2010.03.25 11:04:13
1978bol:
www.brickset.com/detail/?Set=375-2

Az volt a szep ezekben a regi Legokban, hogy ebbol a varbol is lehetett epiteni a tengeralattjarotol az urrepuloig mindent. :)
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
truthful.shepherd 2009.08.29 09:55:59
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
truthful.shepherd 2009.08.25 16:48:37