Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kangacsekiatka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
kangacsekiatka 2009.12.20 17:17:31
@almodhi: Akkor csak gratulálni tudok neked, hogy ez az élet célod. Eléggé szánalmas.
Csak hogy tudd Tabáni nem neked énekel, hanem azoknak, akik egy kicsit is értékelik a bátorságát, hogy egyáltalán el mert indulni egy ilyen versenyen. És most mondhatod, hogy milyen szánalmas ez a verseny. Na és ha az emberek ebben örömüket lelik, akkor mért ne nézzék?
Inkább politizáljanak, és gyilkolják egymást? Az ilyen és hasonló események tudják egy kicsit összekovácsolni ezt a szét esett nemzetet.
kangacsekiatka 2009.12.20 17:22:30
@megállnék egy szóra: teljes mértékben egyetértek!
Végre egy ember aki úgy látja a dolgokat, ahogy vannak!
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
kangacsekiatka 2009.08.28 14:53:25
@Vincent Vega: Hát akkor más a helyzet, ha nem a büntetésekből osztják puszira a millákat. De te szerinted miből van az állami támogatás, talán a jó Isten teremtette? Hát nem lehet, hogy most meg fogsz lepődni, de az adóból van. És az még nagyobb gáz hogy azért vesznek fel hitelt, hogy mások jól érezzék magukat, amikor a buszok szét esnek!
kangacsekiatka 2009.08.28 14:56:48
@Vincent Vega: hát ilyen mocskos szájjal nehéz elhinni hogy van diplomád, még azt hogy egyáltalán végeztél valamilyen iskolát, már mint az általánoson kívül!
bocs
kangacsekiatka 2009.08.28 14:24:30
@Vincent Vega: már bocs de milyen jogon libázol le bárkit is?
És látszik, hogy nem gyakran utazol Bkv, mert akkor tudnád hogy vannak ilyen ellenőrök, akik szeretnek nagyarcoskodni, olyanokkal, akik gyengébbek, meg nem tudnak magyarul (gondolok a külföldiekre, akikkel gyakran úgy bánnak, mint a szarral).