Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adambaba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 22. 2009.11.02 18:03:00
Bizony, alkotnak a nyájas Olvasók, sőt, alkotás közben gondolnak a Gyerekszobára, és le is fotózzák nekünk a kész gyönyörűségeket, hogy kitehessük közszemlére. Megint egy mázlista kölök van adambabáéknál, aki a kiskedvenceit kapta falra pingálva, igen ügyeskezű…..
A ködös Albionban megtisztelő 2009.10.12 23:40:00
  Kaptam egy díjat Christine-től. Nagyon köszönöm! Nem igazán számítottam valaha is ilyesmire, úgyhogy meglepődtem :) nagyon jól esett! Már csak nekem kéne azt éreznem, hogy igen, tényleg jó ez a blog... :D  Csak hát ahhoz nem kéne így összecsapni... na, akkor most…..
Lehet, hogy most megszállottnak fogok tűnni néhány ember szemében, azért bízom benne, hogy vagytok vele még így egy páran: én már ilyenkor, szeptember elején kezdek – kicsit lélekben, kicsit már előre gyűjtögetve – készülődni a karácsonyra, az ajándékozásra.…..
A ködös Albionban játééék 2009.08.29 05:15:48
Imádok játszani! Nagyon-nagyon köszönöm a meghívást Christine! Nem tudok ellenállni, most így éjjel fél egykor... úgyhogy nekiálltam lapozni. A játék abból áll, hogy az éppen olvasott könyv 161 oldalának 5. mondatát írjam le, majd invitáljak meg további 5 embert, hogy…..
Gyerekszoba A bárányok altatnak 2009.08.25 18:07:00
Csak győzzük megszámolni őket. Ha pedig már tízig eljutottunk, és nem gabalyodtunk  bele, hát húzzunk egy strigulát és kezdjük elölről. Előbb-utóbb - ebben egészen bizonyos vagyok - csak elalszunk, gyanítom, hasonlóképpen működik, mint az indiánoknál az…..
Gyerekszoba Takarót a FoltBoltból 2009.08.25 14:00:00
Remek hírünk van a FoltBolt rajongóinak: mostantól már takarót is vásárolhattok a csemetének a már megszokott igényességgel és minőségben elkészítve. Polárból zsebes takarót választhattok, amiben helyet kaphat a gyerek alvós állata, kiskedvence is, de persze mellette…..