Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postakocsi

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
postakocsi 2019.06.27 14:56:47
@MAXVAL bircaman közíró:
Gondolom ebbe az a 8 év, amíg O1G-ék a Liberális Internacionálé tagja volt (1992-2000), nem számít bele. :) De ez az időszak volt, amikor a soros pénzzel tömte fideszéket, nem?
Napjainkra Földünk veszélyes övezetekkel, településekkel teli hellyé változott, hiszen számtalan országban zajlik ma is polgárháború (pl. Líbia, Afganisztán, Szíria, Szudán), több állam közt háborús konfliktus feszül (pl.: Jemen - Szaúd-Arábia) és rengeteg helyen egy-egy szervezet tartja fenn a…..
postakocsi 2019.05.06 18:59:41
@MAXVAL bircaman közíró: Budapest számára meg az exlibsi illibsi hazaáruló soros ügynök... :)
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
postakocsi 2018.12.17 22:00:36
@ulpius66: bayer elvtárs is tüncit szervez... :D
A hazaáruló SoroSS ügynök, volt libsi főnököd rendelte, vagy csak seggnyalásból csinálja?
Üdvözlöm minden olvasónk! Enz vagyok a KatPol Blog csapatából, és most egy rendhagyó résszel jelentkezik a kínai történelemmel foglalkozó sorozatunk.  A koncepció olyan témák kifejtése, amelyek önmagukban is érdekesek, de kifejtésükre a kronológiai epizódokban nincs lehetőség, mert szétfeszítené…..
postakocsi 2018.11.20 13:02:39
"Egykori sorozatunkban kihalt autómárkákat mutattam be, DDQ most néhány régebbi, kisebb, de mindenképpen kevésbé ismert gyártókat vett sorra a mai összeállításban" - Jtom Az autógyártás története rendkívül változatos, tele van különlegességekkel, s szinte lehetetlen felsorolni, hány autótípus…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
postakocsi 2018.09.11 22:44:28
@Intruder71:
Nem hordja ki... Csak leadja a sorosbérenc hazaáruló gcnek… :)
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
postakocsi 2018.06.25 13:07:32
@dunántúli gyerek:
magánynyugdíj megvan? 27% Áfa megvan? majd 400Ft-os benzinár megvan?
De ha kihúzod a fejed az orbán seggéből és rákeresel hogy mennyi új adót vezetett be a volt soros ügynököd. :) Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a legnagyobb magyar hazaáruló, hiszen tavaly húszezer ellenőrizetlen letelepési kötvényt adtak el. Ja nem, igazad van, azt csak az offshore haveroknak ment....
De ezen a húszezren felül még behoztak 1400 migránst, szóval kiváncsi leszek, mikor jelentik fel a fideszt hogy migránssimogatók, főleg, hogy most hoztak törvényt kvázi saját maguk ellen.
És ne gyere a gyurcsánybohóccal, az egész mai magyar parlament a komcsik szinjátéka. (Oszd meg és uralkodj... )
postakocsi 2018.06.25 15:55:13
@dunántúli gyerek:
Látom terelsz kicsi fideszes, pont a lényeget nem fogtad.
Hazaáruló tetves soros banda a fidesz. Ennyi.
Na szaladj, kérdezd meg a tartótisztedtől, hogy hol kell bérkommentelned tovább, hol van rád szükség... :D
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
postakocsi 2018.05.31 09:31:02
@maxval balcán bircaman: Gyuri B+! A kis pártfogoltjaidból sima kis hazaárulók lettek. Szó szerint, tavaly a brüsszeli kvótát is túlteljesítve több migránst telepítettek be mint amennyit előírtak. És ezen felül még a letelepedési kötvénnyel 150 milliárd Ft-ot loptak a sameszoknak a strómanjaikkal, az államnak meg 17 milliárdnyi kárt okozva.
Bár kiváncsi leszek, a Stop Soros rájuk is fog e vonatkozni....
Bár így is simán megállna a hűtlen kezelés....
Gyerekek, megvan. Kétharmaddal. Nem kell fullba tolni a kretént tovább, tessék rendes újságot írni. Ja, hogy az nem megy? ..
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
postakocsi 2018.04.10 21:45:34
@tpl: És csak fokozódik a veszély.... :D
A tetű fidesz idén is be fog hozni 1300 migráncsot, nagy hajbókolás közben, mert csak itt nagy a szájuk, Brüsszelben bekussolnak. Így már vagy 26000 migránsunk lesz, akiket a hazaáruló narancskomcsik betelepítettek az országba. Húszezer után még fel is vették a baksist. :D
Tényleg, tudja valaki, hogy mi lett annak a 500 millának a sorsa amit az egyik letelepedésikötvény boltból raboltak el? Rogán vagy a Kósa fogja intézni? :D
Most, hogy egy egész ország töri azon a fejét, vajon Kósa Lajos az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad nemzeti idiótája – jóllehet e sorok írója a fenti „vagy” (diszjunktív) szerkezet helyett inkább az „és” konjunktív alakot preferálja –, nem árt két dolgot tisztázni, akár még azt megelőzően is,…..
postakocsi 2018.03.14 15:12:12
@Sascha Braun: Most ez a Soros a pártközpontban? Bagatelizálni meg kamunak beállítani?

Remélem a sok proli egyszer rádöbben hogy meztelen a király, akkor meg fogtok himbálódzni jobbra is, és balra is... :)
postakocsi 2018.03.14 16:41:51
@Sascha Braun: Nyugi narancskomcsi! A szegfűskomcsikra ugyanez vonatkozik... Nem tartozom egyik oldalhoz sem, nekem egyik pártközpont sem mondja meg hogy mit kell írnom, ellenben veled...
Haza áruló hazaáruló Sorosbérenc... :) Persze tudom, az is kamu, hogy a főnököd a Soros ösztöndíjjasa volt... Jaaa, az még akkor volt amikor liberálisnak hazudta magát... :D
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
postakocsi 2018.02.26 15:28:25
@Behajtó70:
Te most arra az 1300 migránsra gondolsz ugye, akiket a hazaáruló gazdád tavaly behozott? Vagy arra a több tízezerre akiknek pénzért adott állampolgárságot?
postakocsi 2018.02.26 17:04:50
@Behajtó70:
Tanulhattál volna te is egy kis jó modort a gazdád volt támogatójától, amikor még libsinek hazudta magát... :D
Néhány évvel ezelőtt, egy ajándékba kapott kézi malommal kezdődött az egész. Most pedig olyan kenyér készül a füredi Péklány pékségben, hogy le kell foglalni, ha biztosra akarsz menni. Zeliska Orsi, vagyis a "Péklány" története egy multinál betöltött márkamenedzseri pozícióval kezdődik, amit…..
postakocsi 2018.02.24 15:07:16
@Orsolya Zeliska: Don't feed the troll! Még kenyérrel se.... :)
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
postakocsi 2017.12.12 21:07:28
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
postakocsi 2017.09.27 11:38:00
@HereGuru:

Az a pride.... :D
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Botrány: Orosz oligarchák buja partiját tartotta a brit fenegyerek. Drogok, egy tucat menyasszony, harisnyakötős balerina és ízléstelen luxus. Megjött a Party like a Russian című videóklipje, amiben kíméletlenül odamond az orosz újgazdagoknak. Úgy bulizik, mint ők...
postakocsi 2016.10.02 20:12:48
@bircaman maxval szerkesztő:
gyúrcsányt kihagytad... mega kemtrélt...
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..