Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grafit Macseek

0 bejegyzést írt és 732 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Mandiner blog Mi a neved, zsidó? 2012.06.27 11:01:00
  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új…..
 "Sziasztok!Ő a mi Cukink.Szotyi a neve és az alábbi történet fűződik hozzá:Volt két cicánk: Figi (a házimacska) és Csöpi (a sziámi).Sajnos Csöpi egy csúnya betegségben elhunyt. Nagyon szomorúak voltunk, de megbeszéltünk, hogy több macska nem lesz. Két…..
Grafit Macseek 2012.02.15 20:03:05
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Grafit Macseek 2012.01.30 15:24:30
@Csokis: "Mi épp most vetünk ilyet a zasszonynak, és épp ezért. Nem futhat bele a sötétben egy keresztbe kifeszített szopóálarcba." - ma ezen röhögtem eddig a legnagyobbat! Köszi!
"Kedves Cukiság.hu!  Szeretném bemutatni családunk új tagját, Csipát. Ismertebb nevén Csipetke, Csipeszke, Csippenet és újabban Pöppenet. Most lett 9 hónapos, tud ülni, és ok nélkül dorombol. Eddigi élete néhány fontos eseményét mutatnám be.1. Első, póráz nélküli…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Szívbemarkoló kisfilm egy vak cicáról...Forrás:indavideo..
"Szia Cukiság! Ez az izé (szerintem a svéd koronahercegnő inkognitóban, csak a párom nem hiszi el) kb. egy hete van nálunk. Egyszer csak megjelent kicsi erdei házikónk udvarában, és harsány hangon utasította a páromat, hogy azonnal adjon neki valami kaját. Májkrém volt…..
"Kedves Cukiság!A Tarkabarka Malaccsapatom már szerepelt nálatok néhány hónapja, most legújabb családtagunkat, Fülöp cicát mutatom be nektek. Erősen doboz- és ágyfüggő, és ha éppen ráér, segít nekem a rendeléseket szortírozni. Három hete fogadtuk be, csont-bőr…..
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
"Sziasztok!Most találtam meg a cukisag.blog.hu -t, nem regisztráltam még, de mivel érdekesen cuki képeket kértek, küldök én is. Ez itt inkább érdekes, mint cuki, de döntsétek el. Tehát egy fagyos őszi reggelen kimentem a ház mögé a cicákhoz, és ez a kép fogadott.…..
"Mellékelten küldöm Szente Csabika, alias Macsqulió alvós és vicces képeit, nagyon cuki, és szeretnénk viszontlátni az oldalon!" – írta nekünk Szimonetta.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
Varánusz Csicska-törvénykönyv 2011.08.03 05:27:24
Nincs még két hete, hogy a Nemzet Génusza szentséges jobbjában belengette a tervezett új munkaügyi törvényeket. Az eltelt idő alatt nagyjából kiderült, hogy a nép megmentője, a családbarát kormány valójában csicska-törvénykönyvet alkotott. Az üzenete nem bonyolult: a…..
"A 6 éves osztrák tanyasi házicicám elmehetne a Shrek csizmás kandúr dublőrének. Kiválóan illeszkedik a konyha színvilágához. :) Egy igazi dorombológép, most is itt fekszik a laptop mellett, és dorombolva bújik a kezemhez. Ahol a lakásban a napsugarak megjelennek, kinyílik…..
Grafit Macseek 2011.06.03 13:07:34
hogyvolt Alekosz - 1X09 és 1x10 2011.05.20 15:00:00
Hát ha a Brigivel eltöltött randevú Balázs szerint szürreális volt, akkor nem tudom, mit mondana, a Görög Érzékiség Éjszakájára, adja Isten, hogy ne kelljen soha egy gyolcspelenkában izzadnom egy gyerekfürdető kádban, még akkor se, ha a lábaim előtt heverne Budapest.…..
Grafit Macseek 2011.05.20 20:50:22
@Soror Formoza: Isten őrizz, hogy tudatlan maradj ilyen fontos kérdést illetőleg...
Grafit Macseek 2011.05.20 20:53:01
@csicserierika: és mindenki!:)
Grafit Macseek 2011.05.20 21:05:56
@KancsiPista: ízlés szerint!:)))
 Unalmasabb napok jönnek. Ha nem esik, kiülök reggel 7-kor a ház elé, várom a kocsit, ami felvesz. Ha kicsit esik, akkor is, mert reménykedem, kell a pénz. De ez már a hurrikánszezon kezdete, ha négy napot dolgozunk az már jó.Még öt nap is csak 1.600 dollár lenne havonta, ami…..
bagzómacska Igaz Szerelem 2011.04.23 04:40:00
hagyma Konténerben, Floridában 2011.04.08 06:06:00
  Gyorsan reggel lesz. Szedem össze magam és megyek ki a sarokra, ott vesznek fel. Ma Karcsi testvére jön értünk egy  platós Forddal.  Itt úgy hivják pickup truck,  de nekem tök mindegy. Előre négyen férnek be, mi öten-hatan hátra telepszünk.Nico…..
"Kedves Cukiság!Talán emlékeztek rá. Ő Luca, akit pár hónapja a szekrényem ruhái között kellett megtalálni. Most új helyet választott, és nem a lakás mélyebb, hanem egy magasabb pontján próbált észrevétlen maradni" – írta nekünk…..
Csak a legjobbak kerülhetnek be a gyűjteménybe... ..
Grafit Macseek 2011.04.07 20:03:29
hagyma Úton 2011.03.16 04:17:00
Szóval, itt ülök a gépen, már látom a repteret, kezemben a sör, az amerikai, a zsebemben kereken 100 dollár. Ha lehet egy papírpénz kerek.Tulajdonképpen sejtelmem sincs ki vár majd lent, de hogy várnak az tuti, megígérték.Úgy átszalad a fejemben, milyen érdekes lesz, amikor áll…..
Grafit Macseek 2011.03.20 21:28:24