Regisztráció Blogot indítok
Adatok
85marky

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maga Dancsó "Istencsászár" Péter küldte nekem ezt a videót, ahol az Irate Gamer nagyon kitálal AVGN témában. Aki nem tudna, ki a fene ez, az egyrészt nem maradt le semmiről, de a rossz pc-s blogon anno ő volt az anti-kabala, aki nem egy akciójával nem kevés utálatot gerjesztett. Itt…..
Körülbelül 10 darab használt, alacsonypadlós buszt venne bérbe a BKV. A tender érdekessége, hogy legalább Euro V-ös motorral szerelteknek kell lenniük a buszoknak. Az Euro V-ös motor miatt a pályázók lehetséges köre szűk, két fő esélyes van. Az egyik a debreceni DKV-ITK…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
85marky 2012.05.10 16:36:40
@Transylvanianmixedgrill: Inkább MOST nem menő.
Szinte mindig a pop volt a "menőbb", de hosszú távon a rock marad meg az emlékezetben.
Azt például jól látni, hogy az Animals együttestől a House of the Rising Sun című számot még a tizenévesek köréből is sokan megismerik, pedig 1964-es kiadású.

Ehhez képest ötéves pop meg rap bandákat se lehet emlékezetből felsorolni.
Lehet, hogy a rock indulat, meg lázadás, de a legemberibb könnyűzenei műfaj.
Erre az idő a legjobb bizonyíték.
85marky 2012.05.10 18:47:41
@Kilences: Én nem ezt érzem.
Sokan a CSISZ-ből ismerik Puzsért, nálam fordítva van. Szinte a karrierje eleje óta figyelem a rádiós / tévés / internetes pályafutását, és ő vett rá arra először, hogy belenézzek a CSISZ-be.

Úgy kell abba a zsűribe, mint egy falat kenyér a másik három zsűritag (amiből kettő Heti Hetes töltelék) a politikai korrektség alapján osztja a pontokat, Robi legalább őszinte. Néha persze túloz, és/vagy durván fogalmaz, de még mindig ő veszi leginkább komolyan, hogy produkciót értékeljen, ne embereket.
85marky 2012.05.10 22:24:53
@eMJe: Nem hiszem, hogy annyira elkurvult volna. Legalábbis jóval kevésbé, mint a többi zsűritag.
Puzsér mindig is ilyen volt; a rádióban is belefojtotta a szót másba, ha úgy érezte, ellenvéleményen van vele. Nem véletlen, hogy őt választották, páran már azzal viccelődtek, hogy miatta nézi az ország a Csillag Születiket.

Ami engem illett, igaz is, mert addig egy adást se láttam, amíg meg nem jelent :D
..
85marky 2009.10.10 11:52:06
@algi: Volt még egy ilyen eset, a The Wizard-os epizódnál. Ott úgy kezdte a műsort, hogy most egy jó játékot mutat be (Super Mario Brothers 3), de volt 1-2 kritika is.

A végjátékról nem is beszélve :D
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
85marky 2009.09.18 19:03:09
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..