Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man Of Golden Words

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Howlin' Pelle Almqvist a következő üzenetet tette ki a Facebookra Nagyon szomorú hallani, hogy Brian Johnson egészségügyi problémák miatt nem tud egy rakás AC/DC-koncerten fellépni. Az az ember egy legenda. Legőszintébb jókívánságaim küldöm neki, gyógyuljon meg, és ha esetleg szükség lenne a…..
Paksi Endre vezetésével a heavy metal átvette az uralmat a MAHASZ albumlistája felett. Múlt héten jelent meg az Ossian Lélekerő című lemeze, ami annyira lázba hozta a rajongókat, hogy a régebbi lemezeket is vették, mintha ingyen adnák. Az első hat helyen csak Ossian van, de lejjebb…..
Man Of Golden Words 2015.04.24 16:47:29
Facebookon bukkant fel egy szűk kétperces hanganyag, amiben Lovasi András nyilatkozik az Open Air Radio riporterének. Az adás még január 29-én ment le, de csak most kapták fel. Lovasi brutális őszinteséggel beszél a mai magyar popzene állapotáról, amit egy jól becsomagolt, coelhói…..
Ha Isten Háta Mögött-rajongó vagy, és eddig nem akadtál ki Pálinkás Tamás frontember Tej projektjén, akkor majd most ki fogsz. Az Holalé! minden eddiginél csilingelőbb, fülbemászóbb lett, aminek tényleg semmi, de semmi köze az Isten Háta Mögött világához. Amúgy meg egy jó…..
Man Of Golden Words 2014.05.15 11:36:17
A punkos felvezetés után most balladisztikusan folytatja új lemezének, a Lighnting Boltnak a beharangozását a Pearl Jam. Kedden már maga a dal elérhetővé vált több országban a Rdión keresztül, most azonban itt a Sirens klipje, amiben azon kívül semmi nem történik, hogy Mike…..
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
Man Of Golden Words 2013.08.31 15:33:18
@queensryche: +1 !!!!

Abban is biztos vagyok, hogy a felvétel közben, végig egy tükörben "ellenőrzi" magát, hogy minden a helyén van-e...

Ehelyett inkább arról írhatna a Tisztelt Szerkesztőség, hogy a Dave Grohl közreműködésével készült RDGLDGRN lemez (korábban beharangozták itt) éppenséggel most meghallgatható egészben:

www.purevolume.com/news/rdgldgrn-self-titled-album-stream

...csak mondom
Kezdő újságírótanoncok jól figyeljenek, mert rengeteget tanulhatnak az alábbi videóból arról, hogy nem szabad önjelölt laza megmondóembert játszani interjúkészítés közben. Az iHeartRadio csapatához tartozó VJ Kennedy a Major Lazerrel ült le beszélgetni, és nem elég, hogy a…..
Anthrax @ Budapest Park, 2013.07.30. A családon belüli erőszak gyakoriságáról a mai napig nem állnak rendelkezésünkre pontos adatok. Tudniillik, az érintett metálzenészek jó része rettegésben él, és nem mer feljelentést tenni agresszív felesége ellen. Charlie Benante, az…..
Man Of Golden Words 2013.07.31 18:55:20
A State of Euphoria-t még a Petőfiből vettem fel valami olcsóbb (nem chrome-os!!!) kazira '88-'89 tájékán, amit aztán kincsként őrizgettem. Kialakult valami fura, meleg kötődés ezzel a lemezzel.

Aztán 1992, a S.O.W.N. nem hogy csalódás, de inkább fellélegzés volt számomra (is): Only, Hy Pro Glo, Black Lodge...és persze Bush! Végre bazmeg!!!

És a sor nem állt meg, 4 közös lemez összesen...13+1 év!!!

Aztán a folyamatosan szállingózó hírek/félhírek/álhírek/kiszállás/beszállás/reunion...stb. kapcsán már inkább bűzlött valami. Itt valami nincs igazán rendben.

Ha a szívemre hallgatok, akkor csalódásként élem meg, hogy tegnap a Bush-korszakot teljesen ignorálták...ha az eszemre hallgatok, akkor inkább jobb így, mert szerintem Belladonnának túl nagy falat Busht énekelni, és ezt jobb, hogy inkább nem hallottam.

...és mondom mindezt úgy, hogy a - még Nelson idejében megírt, de csak Belladonnával kiadott - Worship Music lemez bazira tetszik. Nagyon fasza lemez! Egyetlen hibája a végére rejtett...izé... feldolgozás. Azt......na, azt inkább nem is szabadna kimondani! :)

A tegnapi koncertre szerintem a "jó iparosmunka" jelző jobban passzolt. De azért session zenész, beugró zenész, nem tisztuló hangzás, szél...stb. ide vagy oda, ezek az 50 körüli fickók olyan bazi energiával lenyomták ezt a bulit, amit a mai huszon/harmincévesek is simán megirigyelhetnek.

Egy apróság még: természetesen nincsenek illúzióim egy metal-show-val kapcsolatban....de azért nehogymár úgy hátramenjen Ian gitárt cserélni az Antisocial szólója közben, hogy a saját riffelése még egy fél másodpercre sem szakad meg. :))))
Ugyan a keményedésről szól a Sigur Rós idei éve, de mivel az az izlandi zenekar esetében ez nagyjából akkor is bekövetkezik, ha kicsit erősebben pengetik meg az akusztikus gitárt kihangosítás nélkül, így a most kiadott Ísjaki az ő mércéjükkel mérve már maga a véres…..
Man Of Golden Words 2013.04.26 15:42:52
The Devil Put Dinosaurs Here címmel május végén jelenik meg az Alice In Chains új nagylemeze, amiről már két dalt is megmutatott a seattle-i rockzenekar. A csapat ezt a két kislemezt plusz egy régi klasszikust játszott el a napokban Jimmy Kimmel showműsorában. A lemez furcsa címe…..
Man Of Golden Words 2013.04.12 20:13:07
@clt: valami ilyesmit érzek én is......bár azért sajnálnám a régi számokat.

talán inkább csak az van, hogy nem igazán találom ebben az új alice in chains-ben a frontembert és nem találom a hangját sem.

pedig a comes with the fall-ban nagyon jó.
A Lángoló Gitárok olvasói már ismerhetik azt a történetet, ami a Queensryche szappanoperájáról szólt. Röviden: a metálzenekaron annyira elhatalmasodott az énekes Geoff Tate, hogy a többiek már egyáltalán nem jutottak mellette szóhoz, így egy verekedés után kirúgták a…..
Man Of Golden Words 2013.03.27 17:25:20
@Régi Péter: igen, a cikk szerint....de a cikk pontatlan.

nincs olyan bírói végzés, miszerint bárki is el lenne tiltva a névhasználattól. sőt, pont ellenkezőleg, a következő tárgyalási dátumig (nov 18) mindkét fél használhatja azt.

én inkább a jogdíjak kifizetésére lennék kíváncsi.
A Lángoló Gitárok és a Cinemate videoklipes pályázatának három nyertese közül harmadikként a Kisherceg zenekar klipje készült el a Túrázó című számukra, természetesen a korábbi ígéretekkel összhangban, a Cinemate csapatának készítésében. A…..
Man Of Golden Words 2013.03.18 16:29:34
Órák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú…..
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
Man Of Golden Words 2013.02.07 11:57:24
John Reis a fáradhatatlan zenegyáros megint megcsinálta a tutit. Gyárkéményeiből mindent ellepve hullik alá a muzsika. Műhelyeiben megállás nélkül zakatol a munka. Gyártósorai mellett kiváló iparosok vetik ki magukból a megrendelt hangokat. Formájuk, hangzásuk, életérzésük…..
Man Of Golden Words 2013.02.01 08:29:34
Fellélegezhetünk, jegyhez jutott Vörös Gábor, az Ossian és a Fahrenheit EGYKORI bőgőse, aki egy múlt heti emlékezetes hiszti után a magyar internetes népművészet legújabb sztárjává avanzsált nagyjából egy délután alatt. Vörös ugye azt szerette volna, ha kap pár…..
Man Of Golden Words 2013.01.22 10:16:25
Tegnap még Skrillex új videójáról írtunk, most pedig a semmiből bukkant elő tőle egy friss EP, ami a Leaving címet kapta. A háromszámos hanganyagon a szokásos vartyogáson kívül akad egy egészen érdekes darab is, méghozzá a címadó dal. A Leaving Skrillex produceri…..
Man Of Golden Words 2013.01.04 11:33:15
Jerry Cantrell gitáros hivatalosan is megerősítette, hogy az Alice In Chains elkészült az új nagylemezével, aminek ugyan még pontos megjelenési dátuma nincs, de 2013 elejére várható. Természetesen a zenész szerint az új album méltó követője lesz a 2009-es Black Gives Way To…..
Man Of Golden Words 2012.12.06 15:31:59
Meghallgatható, illetve akár ingyenesen le is tölthető a Chief Rebel Angel The Black Horn című második nagylemeze, ami már egy ideje készen van, de csak most mutatják meg a közönségnek. A death 'n' roll zenekar jelenleg, mondjuk úgy, nem koncertezi szét magát, lévén Felföldi…..
Man Of Golden Words 2012.11.28 16:52:36
Miközben több országban tüntetnek a Rihannát három éve összeverő Chris Brown ellen, addig az énekesnő hét nap alatt hét országban ad koncertet. A koncertkörútra a saját magángépén utazik, amire a rajongóin kívül magával hívott 150 újságírót is, akik egyre többet…..
Man Of Golden Words 2012.11.19 22:37:12
Deftones - Koi No Yokan(Warner/Magneoton) A nu-metal hullámmal felszínre tört, de ahhoz nagyon kevés szállal kötődő Deftones kb. négy évvel ezelőtt szinte zuhanásszerűen tartott a kreatív kiüresedés, és a belső viták nyomán a feloszlás felé. Hogy aztán egyik sem történt…..
Man Of Golden Words 2012.11.14 23:13:54
Man Of Golden Words 2012.11.14 23:14:36
@Man Of Golden Words: vagyis itt 5
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
Két nap múlva már a boltokban is lehet majd kapni a Soundgarden King Animal című új nagylemezét, amire 16 évet kellett várniuk a rajongóknak, na nem azért, amiért mondjuk a legutóbbi Guns N' Rosesra, hanem azért, mert a zenekar egész egyszerűen feloszlott a kilencvenes évek…..
Man Of Golden Words 2012.11.10 17:17:50
@budai zöld: persze...elment.....de indulj ki abból, hogy: igen..elment a hangja (ebben a korban, ennyi év rikácsolás, drog, alkohol és cigi után.....bazira meglepő, nem?), de ettől még abból a lehető legjobbat hozták ki belőle. ez egy kibaszott jó visszatérő lemez. nagyon erős énektémákkal. nincs megfáradás, nincs kifulladt energia, nincs ötlettelenség...még 16 év után sem.

10/10

szerintem.
Még tavaly februárban premierezett nálunk a Bálnalovas zenekar egyik dala, most pedig itt egy új videó a 2013 tavaszán megjelenő nagylemezről, amelyen különböző zenekarok frontemberei is vendégszerepelnek majd. A Semmiért egészen ennek pont az ellenpéldája, hiszen az együttes…..
Man Of Golden Words 2012.11.07 11:18:49
@stonedbear: ez inkább meglehetősen alice in chains vonal......bár még ez sem zavarna

www.youtube.com/watch?v=mVje_PjnUPk

csak az éneket sajnálom nagyon...mert az lehetne sokkal de sokkal jobb.
Man Of Golden Words 2012.11.07 17:37:28
@Alhazred: :)