Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldpagony

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Kismamaképeim 2011.06.19 23:39:00
zoldpagony 2011.06.20 18:35:17
zoldpagony 2011.06.20 18:38:43
@alibi6: én nem verem magam az utcán de meleg vagyok, de ezek a holokausztagadó nácikat azért ne hasonlitsd a melegekhez. többségünk rendes dolgos magyar ember, ne arról a pár száz cigány buziról ítélj meg bennünket akit látsz, hanem a sok zeneszerzôrôl, tudósról, kétkezi rendôr, tûzoltó, tanár....melegrôl akik tudtod nélkül is de körülötted vannak, és dolgoznak szépen az ország boldogulásáért.
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
zoldpagony 2011.03.31 17:16:51
@HencegőLajos: édesem Ôk leszbikusok :-))
zoldpagony 2011.03.31 17:24:33
@nyúzott arcú lány: igen van egy gén ami ezert fele tuti. ezert is mondom mindig hogy a melegség genetikai. a férfiaknal is van 3 típus, a kigyúrt, kopasz, burutél tetkós, konditermes...nôk álma (akikrôl senki nem gondolna) vana nyunyóka típus: aki festett haj, nagyon vékony alkat, általában alacsonyak, és nagyon nôies mozgás, és van az "átlag" aki igényesen öltözik, aad magára, de azert a mozdulatain szakavatott szemek észreveszik .-)))
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Lady Gaga Telephone című dalának klipjénél az egész zenei szakma egy emberként hördült fel. A tízperces videót egyenesen messiásnak kiáltották ki, ami megreformálja a klipgyártást. Ha ez így nem is következett be, azért az biztos, hogy követ dobott az állóvízbe, Gaga pedig…..
Subba Epic: Helena 2011.02.28 16:02:00
Helena Bonham Carter arca, miután felolvasták a "Legjobb női mellékszereplő" kategóriában a nevét:..
zoldpagony 2011.02.28 19:19:01
@Gyurma Pappa: átlagos film? háát azert totál rendben van, dramaturgia, zene, szereplôk, kép, vágás, humor-dráma... modj még egy ilyen filmet az elmúlt évbôl! (talán a Bright star és az An education de ezek meg csak nálunk voltak tavaly 2009-esek)
Subba Nem nyert: Eee-eee 2010.12.19 23:42:11
Hát aki ennyit hajlítgat, az nem is nyerhet!..
zoldpagony 2010.12.22 10:07:04
@Lakótelepi Ladás hülyegyerek: neved is mindet elárul rolad. nekd valo a fásy mulato, meg az edda és hasonlo proli zenekarok, te hallgasd azt. szerencsére nem te vagy döntéshozó pozicióban, Nikolasz az utobbi évek egyetlen igazan jo énekese, max valakinek nem jön be a hangja, de elvitatni tôle hogy zsenialis az badarság. az élet ihazolni fogja, persze csak ha sikerüll ebbôl a koszfészekbôl kikerülnie.
zoldpagony 2010.12.22 10:07:49
@Komment Kálmán: tökéletes elemzés
zoldpagony 2010.12.22 10:33:30
@Myta: huh hát megnezve a blogodat, te is a tizediken lakhatsz Arankám! mûköröm, rajzolt szemöldök.....
Múlt héten került a mozikba a megtörtént eseményeken alapuló I Love You Phillip Morris, amelyben Jim Carrey és Ewan McGregor egy meleg szerelmespárt alakít. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy Piszkos12 rovatunkban összeszedjünk egy tucatot azokból a filmekből, amelyekben, így vagy úgy,…..
Hogy mennyit változik a közízlés azt mi sem bizonyítja jobban, mint egy korai Sabrina videóklip, és bármi mostanából. Hová tűnt az a bájos bujaság? Megszűnt létezni ez a fogalom a túlfűtött erotikával együtt. Nem elég, hogy igazából nincs is csöcs, de ha van akkor meg…..
Rod Stewart mellett egy másik poplegenda is Magyarországra látogat jövő nyáron, ugyanis június 8-án koncertet ad a Papp László Sportarénában Elton John, aki egyszer már járt nálunk az 56-osok terén. A 62 éves zenésznek 1969-ben jelent meg az első kislemeze, minden dalának…..
zoldpagony 2009.12.22 21:52:03
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
Persze lehetsz meleg fekete egyszerre ;).Melegek nem szexes, de rendes dresszben csendben meneteltek. Melegelleneseket rendemberek elrekesztettek, melegeket nem verhettek meg. Erre elmentek szentfelekezetesekhez, s szent helyre nehezeket ejtettek, emellett fertelmeseket zengedeztek. Szerfelett…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Karl Lagerfeld fotózta Baptiste Giabiconi-t tűsarkúban, női ruhában és meztelenül (nem teljesen, a tűsarkú rajta volt) a Purple magazin számára. A  fotósorozat Helmut Newton (aki erotikus divatfotói miatt (is) vált híressé) tiszteletére a "The Iconic Newton Woman"…..
zoldpagony 2009.09.02 15:35:20
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..