Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperG

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes városi legendák hányós, hasmenéses betegség utáni folyadékpótlásként és fejfájás enyhítésére is ajánlják a kólát. Mi lehet ennek a hiedelemnek az alapja, valóban jót tehet a kóla?..
Kétharmad újra fizetne vizitdíjat, csak lenne jobb az egészségügy. Még a Fidesz-szavazók többsége is...
Nagy őrület az okos TV, de nem mindenki cseréli le rögtön az évek óta remekül működő, "buta" készülékét, csak hogy YouTube-ozhasson rajta. Ilyenkor jönnek képbe a különböző TV stick-ek és TV boxok, amik több-kevesebb sikerrel pótolják az okos funkciókat. De nem ritka az sem, hogy bőven túl is…..
SuperG 2017.01.22 18:23:51
Az elmúlt napokban a Walkmaxx-szal foglalkozó cikkemet olvasták a legtöbben. Az eset felkeltette az érdeklődésemet, mert Karácsony óta nem mozdul a cikk az első helyről. Így ma délután, némi nyomozás után, ellátogattam abba a nagyobb boltba, ahol a Walkmaxx-ot is árulják.…..
Felkavarta az indulatokat a Savaria Szakközépiskolában készült felvétel, amin az látszik, hogy pénzbefizetéssel halasztást lehetett kérni a diákoknak, így aki fizetett, elkerülhette a rossz jegyeket. Saját zsebre dolgozott-e, vagy az osztálypénzhez szedte a pénzt a tanár? Az…..
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
SuperG 2009.08.25 10:18:35