Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsihuszar

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Aranyérem 2012.08.13 14:03:56
Fotó Ludacris instagramjáról, de baszki, vedd már le, ez nem olyan arany. ..
Kicsihuszar 2012.08.13 17:17:07
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Szia Tibi! Eddig csak read only-ban olvastam a blogot, melyhez ezúton is szeretnék gratulálni. Most vettem a bátorságot, s összedobtam egy szösszenetet, belátásodra bízom mi lesz a sorsa. További sok sikert! Maradok tisztelettel, Firestarter18    –…..
Kicsihuszar 2012.03.07 10:33:55
Az Unicreditnek annyira jól megy - vagy már az államosításra készül? -, hogy naiv ügyfél egy nap kétszer is hiába várakozott, hogy betehessen 30 millió forintot.Miután a mosolygó esernyős biciklis nő és a lúzer pasi olyan meggyőzően reklámozták a 9%-os kamatukat,…..
Kicsihuszar 2012.02.08 13:09:28
Kicsihuszar 2012.02.08 13:10:34
Napi autós posztunk szerencsétlenül járt alanyának készséggel cserélte le az Opel Maxabo az alkatrészt - a baj csupán annyi, hogy nem azt, amelyiket kellett volna. A többszörös ráfizetés ellenére a cég a megbánás legkisebb jelét sem mutatja.Történt ugyanis, 2011 áprilisában,…..
Kicsihuszar 2011.07.26 09:40:37
@estrella negra: A mai napig még nem kaptam választ Maxabóéktól. Én is kiváncsian várom a végeredményt. Amint történik valami, küldök egy update-t a poszthoz.
Kicsihuszar 2011.09.28 15:22:01
@Maxabo Marketing:

Kedves Bálint,

Megtettem, amit megigértem. Írtam egy update posztot, ami a mai napig nem jelent meg. Én is most szembesültem vele.

Mindezen felül, tetszik a komment.

Üdvözlettel.

P
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
Bármi függőjének lenni általában véve lehúzó, mert torzítja az ember mérlegelési képességét és nagyobb eséllyel hoz rosszabb döntéseket. (Pl.ha nemrég megtetted a Magyarország - Hollandia meccset hazaira, akkor az mással nem magyarázható, mint hogy a magyarfoci függésed…..
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
A Homár még nem találkozott a jelenséggel, ettől függetlenül nem kizárt, hogy tényleg szervizdíjat számolnak fel a parkolóautomaták a Westendben: Érdekes és egyben megdöbbentő jelenségre szeretném felhívni a Westendben parkoló autóstársaim figyelmét. Már több alkalommal…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
A minap rámegyek a diákhitel honlapjára és mit látok? Miskolczi Norbert, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke az Diákhitel Igazgatóságának tagja. Először nem akartam hinni a szememnek, gondoltam, biztos csak névazonosság, hiszen a hallgatói…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Csak egy rövid…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
Kicsihuszar 2010.04.07 13:01:22
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: De ha a banánt újracsomagolják, magyar narancs héjával akkor már magyar termék lesz....
Örülök, amikor KRESZ kérdéses levelet kapok, mert akár a posztolónak van igaza, akár nem, vagy épp csak meg szeretne tudni valami, ami számára nem egyértelmű, gyakoribb, hogy mások is tanulhatnak belőle. Viasz Major arról érdeklődik, hogy gáz-e, ha a lenti képen látható…..
Tudom, hogy a közlekedési kultúra a hazai blogoszféra egyik legkedveltebb és ezért talán legelcsépeltebb témája, de a teljesség kedvéért azt hiszem, nekem is szánnom kell pár bekezdést a kérdésre.Bár állítólag a magyar felsőoktatás világszínvonalú meg mi adtuk a legtöbb…..
Kicsihuszar 2010.03.11 09:07:34
@horex: Nem nem vagyok sem kopasz, még csak ki sem vagyok varrva. Csak egy egyszerű, sokszor autópályán dühöngő, értelmiségi vagyok.
Kicsihuszar 2010.03.11 09:34:14
@horex: Bocs, elkerülte a figyelmem. :)
Ádám lábán kis híján szétesett a munkavédelmi bakancs, mindössze 2 hónap hordás után. A strapabíró, nagy igénybevételre gyártott cipőt viszont hiába vitte vissza a boltba, a gyártó 3 hónap vizsgálódás után megállapította, hogy a hibát a klasszikus nem rendeltetésszerű…..
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Mikor megkaptam Mb3r Gyűlölő levelét nagyjából két hete, már tudtam, hogy ez tökéletes poszt lesz a virágkereskedők, bizsuárusok és parfümériák nemzetközi örömünnepére, Valentin-napra. Épp Tiszaújvárosból értem vissza Miskolcra kilenc óra környékén, elkönyvelve, hogy…..
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Újabb saját zsebre dolgozó közlekedési munkatársról kaptunk beszámolót, ezúttal Kristóf írta meg, hogy a 150-es busz vezetője a budapesti Péterhegyi út és a Szoborpark között hogyan akart 210 helyett 150-ért nem adni jegyet. (Kristóf nem említette a konkrét járatot, de ha…..
Kicsihuszar 2009.10.05 10:44:50
Sziasztok.

Nekem is vannak hasonló élményeim a Miskolc Arnót rendszeres helyközi járatról. Velem is előfordult többször, hogy ugyanaz a sofőr bepróbálkozott: Jeggyel vagy nélkül? Még az elsőbe bele is mentem - én kis naív - de utána végig gondoltam a dolgot:

1. 210 Ft az út jeggyel, nélküle 160 Ft. a büntetés 4000 Ft körül mozog kb.
50 Ft ot "spórolhatok" egy jegyen, akkor az 80 ingyen utazás = 1 bünti. Nem a legjobb üzlet a világon.

2. Nem értem a szerencsétlen embereket akik ebbe belemennek, mert a sofőr úgysem fogja bevallani, hogy ő nem adott jegyet, csak ők szívhatnak, és lássuk be 50 Ft-on nyerészkedni nem nagy kunszt, legalább osztoznánk vagy 100 gurigán :D

Szóval, ez a világ legrosszabb üzlete. Miután ezt elmagyaráztam a kedves sofőrnek, még ő volt felháborodva, hogy én milyen vagyok. Legszívesebben kiszedtem volna a sofőrt az üléséből és vagy kétszer áthajtottam volna rajta. És igen a további következménye a járatritkítás, amiért persze a pórnép fel van háborodva. (Nem mindenkire értem), de egy olyan világban amit benchmarkok határoznak meg, igenis sokat jelentenek a számok. Akkor ez után kár sírni mindenkinek, ha nem fizetek egy szolgáltatásért, akkor az egy idő után miért nincs. Ez annyira jómagyar szokás. Mindent akarunk, de csak ingyé'. Meg alkudjunk le mindent, mer' az jó. Persze megvan ennek a negítív oldala is, nem vitatom. Sok kommentező zsebében most nyílik a bicska, mert tudjuk, hogy milyen a "tömegközlekedés". Sokszor katasztrofális és túlzottan drága. Nagyon sok helyen jártam a világban sokszor mentem tömegközlekedéssel, a magyar felsőközépkategóriás az árában, és alsókategóriás szolgáltatásokban. De ha egyszer lent az átlagember és odafen a BKV, MÁV, Volán vezérek úgy gondolnák, hogy ha a szerencsétlen kifizeti a jegyet akkor mi is fejlesztünk, és nem végkielégítésre költünk, talán -talán valami meg is változhat.