Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendőr007

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
rendőr007 2011.07.13 21:31:59
@Friedmann Juci: te anyád is,ha már anyázunk,de nekem elég ha ez a sok idióta bicajos megdölik
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Megtaláltuk az első nyomát annak, hogy bringás közlekedésre kijelölt út lesz a felújított Margit hídon. Az alábbi képen az északi oldal budai hídfőjénél található lehajtót láthatjuk: fotó: Hargita Nándor A lehajtó annyira keskeny, hogy egyszerre csak egy kerékpáros fér…..
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
rendőr007 2010.09.23 12:24:50
@Nevem Earl: a jó édes anyád aki kipottyantott az náci!
te kis zsidó féreg!Édesapám pártag volt messze nem vagyok náci,de az ilyen rasztás gennyládákat ott ütöm ahol érem!
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Kétfarkú Kutya Párt Sajtó 2010.08.02 04:37:00
Kampányol a Kétfarkú Kutya Párt - "Semmit vagy semmit alapon"magyarnarancs, augusztus 26.Illegális akcióval kampányol a Kétfarkú Kutya Pártindex, augusztus 25.Az Ismeretlen Nokiás Doboz szobranépszabadság, augusztus 25.Ingyen sört és örök életet ígér a Kétfarkú Kutya…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
rendőr007 2010.04.24 11:07:04
@Phxmike: a fasiszta csöcselék akaszott 56ban!
a mai kis szabadásgharcos zsidó hülyegyerekek ösei!
the játszótér Március 15. 2010.03.14 17:18:00
Tankra magyar, hű de fasza! Mit kíván a magyar nemzet, legyen béke, fizetett szabadság, egyetértés. Már polírozom a tankomat a garázsban, szivacsok, kenceficék rendezett vitézi sorban előttem, a szomszéd átnéz, azt mondja ő az idén a rendőrökkel lesz, mert azoknak sokkal jobb a…..