Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frani

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy kisido amiota visszatèrtem Italiàba.Itt minden rendben,a kisebbik gyerek no mint a gomba.Az evèssel nèha problèmàk vannak,mert nonek a fogai.A nagyobbik gyerekkel vannak kisebb-nagyobb problèmàk tanulàs terèn,mert a suliban nem csinàlja rendesen a feladatokat,de most màr kezdi…..
Kedves Mindenki!Eldontottem ìrok ha màr ìgy feltàmadtam halottaimbol.Eloszor is suru bocsànt kèrès kozepett,ne,haragudjatok hogy ennyi ideig mèly hallgatàsba burkoloztam.De most màr itt vagyok ès probàlok beszàmolni egy-kèt dologrol ami mostanàban tortènt velem.Szoval megprobàlom…..
hmmm.szoval pasik..van egy 50-60 èves bàcsika aki elàmult szèpsègemtol(:P),ès bizonygata a pultus csajszinak,h.milyen szèp ez a no..no ès nem làny hàt ez màr haladàs.àlatagosan a pasikrol..azt,h.itt minden pasi szedi v. szedeti a szemoldokèt az egy àlatlànos tèny ez 16-50èves korig…..
Sophie in Italia egy ujabb het... 2009.09.20 15:48:00
Elkezdott az iskola,ugyhogy nincs itthon a nagyobbik gyerek,csak kettecskèn vagyunk a picivel.àltalàban dèl ès egy kozott hazaèrtnek a szulok egy gyors kajàra aztàn mennek is.na,most ez àltalàban tortènik igy.de pl.:hètfon a szomszèdoknàl voltam a picivel,mert tàrgyaltak egy…..
Sophie in Italia elkezdodott... 2009.09.13 17:23:31
hàt eltelt megint egyhèt.nem sok szabadidom volt,mivel most màr egyedul voltam a gyerekekkel/vagy èpp csak kicsi babàval.fàraszto volt,de jo.jol megy mar a pelenkàzàs,etettès,bufiztetès ès egyèb finomsàgok:):P-ezekben a napokban elèg zavarodott idoszak volt,mert kb.elmentek a szulok…..
Hàt megèrkeztem..a telefonom fel is mondta a szolgàlatott igy egy napig nem adtam magamrol èletjelet amièrt elnèzèst kèrek mindenkitol.ès csak ma lett netem..maximo(az apa)most tudta megcsinàlni..elèg sokat szenvedett de sikerult neki beuzemelni ezt a gepet::)Szoval miutan leszalltam a…..