Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilike

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
Egy kairói utcát lezáró katonai péncélozott harcjárművek előtt motorozik el két férfi 2011. január 29-én, amikor ötödik napja tartanak a 30 éve hatalmon lévő Hoszni Mubarak elnök távozását követelő tüntetések Egyiptomban. A tüntetések az után is folytatódnak, hogy az…..
wilike 2011.01.30 09:18:21
wilike 2011.01.30 10:10:20
@baowah: Azoknak mintha másképp nézne ki az indexük, meg az orridomuk:
www.qpratools.com/catal2/bajaj125chetakelectrique.jpg
Ha már hasonlóság koppintás, akkor inkább LML lehetne, de az kicsit drága lenne egy forradalmárnak, ez meg egy kicsit már rozsdás jószág, ideális eszköz harckocsik ellen! :D
Tisztelt Munkahelyi (T)error blog! Korábban dolgoztam rövid ideig az XY nevezetű fuvarozó társaságnál tehergépjármű-vezetőként (kamionon). Mivel, ez idő alatt a feletteseim részéről az érződött, hogy csak egy rendszámmal nevezett, pénznyelő, élősködő organizmus vagyok a…..
wilike 2010.11.21 12:07:17
@Peetee: No, ezen is hidegrázást kapok, hogy az legyen az "érv", hogy vannak gazemberebb munkaadók is..
wilike 2010.11.21 12:14:34
@asdf: Attól tartok, nem egy nagy pihenés az, hogy ott ül a kamionjában szerencsétlen és őrzi, nehogy lelopják a lónyálat a tankjából, vagy az árut a platóról... Gondolom, a tachográfnak kell csak pihenni a munkáltató szerint, nem a sofőrnek. Életében csak úgy mehessen nyaralni a cégtulaj, akár a Bahamákra is felőlem, hogy viszont a poggyászán kelljen ülnie egész nap! :D
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Pesti majmok, bekaphatjátok - ha valaki Pesthez nem kötődő élethelyzetben ilyet mond, semmi gond nincs, egyszerűen hülye. Ha viszont egy városi újság ilyen címmel jelentet meg főszerkesztői jegyzetet, akkor ott valami valakinél nagyon csúnyán bekattant.Egy nagyon rövid és nem túl…..
A nagyon erős zsákmányállatot érdemes mély üregbe, mocsárba vagy futóhomokba csalni, ahol aztán aránylag egyszerű fegyverekkel is megölhetjük. Az áramszolgáltató jól megtanulta a neandervölgyi leckét, és legyőzte Zolit: A DÉMÁSZ földkábelt fektet az utcánkban Szegeden.…..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
wilike 2009.09.15 15:20:08
@Önjáró Talajgyalu: OK, az enyém csak három évet bírt anno, 1977-1980-ig egy 1000MB :D Madzag tartotta a hátsó ajtaját, mert göröngyös úton kinyílt, annyira "flexibilis" volt már a kasztnija.. :D
Olvasónk éjszakai buszon szeretett volna jegyet venni, mivel a Ferenciek terén lévő jegyautomata -ahogy azt megszokhattuk- nem üzemelt. A biztonság esetére nyugtát is szeretett volna kérni a jegyről (ki tudja, lehet hamis), de helyette minősíthetetlen hangnemet és ordibálást kapott:…..
Pilu Egyszer volt, hol nem volt... 2009.09.14 08:38:00
  …volt egy magyar falu, tán’ félórányi autózásra Pesttől. Békésen éldegélt a közösség, teltek-múltak a szorgos hétköznapok, és az apróbb problémáktól eltekintve minden jóravaló polgár~, és elvtárs megtalálta számítását ezen a településen.…..
wilike 2009.09.14 17:45:53
@A Nép - Te vagy!: Lehet, hogy csak "urban legend", de van rá jópár találat: www.google.hu/search?q=Massaro+velencei+titk%C3%A1r+szerint
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
wilike 2009.09.14 15:42:09
@Dövan: Mindig vannak egyenlőbbek...
wilike 2009.09.14 17:31:08
@Dövan: Hja, így igaz, infranyóm már volt, de remélem a téglámat nem kell megtalálnom a fegyház/börtön/fogház falában! :DDDD
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
wilike 2009.09.14 13:01:18
@Micro_fine: Szerintem, ez nem magyarországspecifiukus, nem kell ebbe aktuálpolitikát vinni. Az ilyen gagyi-kajákat szerintem mindenhol megtalálod a világban, ahol fagyasztópult van a boltban, lettlégyen ott akár kommunizmus, akár kapitalzmus, imperilaizmus, dadaizmus, terrorizmus, butulizmus, stb. :D
wilike 2009.09.14 12:49:34
@gonosztojás: Történetesen, emléxem még a gyerekkrom rántottcsirkéinek ízére. (51 vagyok) Kérlek szépen, tökéletesen halízű volt, mivel halliszttel tápolták a nyomorult csirkéket. A csirkepörinek is volt némi halászlé feelingje, tehát a találmányod már nem is olyan új! :)
(Tiszta szerencsém volt, hogy a halat is szeretem.)
Néhány perce találtam egy nagyon-nagy veszélyre figyelmezetető felhívást. A veszély neve a dihidrogén-oxid, másnéven a láthatatlan gyilkos. Itt a teljes indítvány a betiltása ellen. Mindenki döntsön belátása szerint, ismétlem: nagyon veszélyes kémiai vegyület! Használata…..