Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szszg

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
     Az ír miniszterelnök Leo Varadkar is KISZ-vezető volt fiatal korában, de az a Konzervatív Ifjúsági Szövetség volt, nem a kommunista. A jogi karra jelentkezett és az egyetemen is lelkesen politizált a Fine Gael képviselőjeként, végül orvos lett és éveken keresztül dolgozott körzeti orvosként.…..
Határátkelő Úgyis hazajönnek 2018.06.05 06:30:00
A jelek szerint kommunikációs váltás történt a magyar kormány környékén a külföldi munkavállalás kapcsán. Míg korábban (igaz, nem túl sikeres) programmal is próbálkoztak a határátkelők hazacsábítására, most az a mondás, hogy ilyesmire már semmi szükség, hiszen akik…..
szszg 2018.06.05 10:53:44
@kronikas: Hát ja, nekem is a polititka volt az utolsó lökés, ami elindított. 4 emberrel kevesebb Magyarországon, alig kifejezhető a statisztikákban, de nullának nem nulla, az biztos.
   "Aztán jött a matematika, a Gödel-szabály, amely annyit tesz, hogy nem lehet olyan matematikai képletet felírni, amit ne lehetne egy másik matematikai képlettel megcáfolni. "  (Kásler Miklós)  ..
        Ha ez egy görög sorstragédia lenne - miután a főhős sajnálatos módon elhalálozott - megjelenne Pallasz Athéné és unottan elrendezne mindent. Pallasz Athéné azonban éppen most alakított kormányt kisebb istenekkel, akiknek mindenféle érdekeik vannak, inkább nagy ívben leszarja főhősünket, aki…..
szszg 2018.04.15 10:44:02
@thegabcsi: Én eltoltam a biciklit. :-/
Van, amin az ember nem lepődik meg, ha arról olvas, mi a jó Írországban. Ilyen például a csodás táj, az írek humora, vagy éppen a zene. Az azonban engem legalábbis meglepett, amikor Kisrumpf a listájára felvette a gasztronómiát is. Mindjárt kiderült, miért és mi köze ehhez a határátkelőknek.…..
Úgy látszik, mifelénk mindenki fotós, de legalábbis ért hozzá. Vagy nem. Közösségi oldalakon feltöltött fotókra kétféle reagálás látható: "nagyon jó kép" vagy semmi. Nézzük meg a nagyon jó képeket. Rögtön látható, hogy a "nagyon jó" képeken gyerek van, vagy csaj. És nagy részük homályos, rosszul…..
szszg 2017.07.02 12:28:12
     "Régen a király osztogatta a nemesleveleket és a vagyont, most a kormányzó párt vezetői? Ha ez van, akkor ez nem is rossz. (Skrabski Fruzsina)"        Ha ez van, akkor ez nem is rossz.  Régen Ludovico Sforza támogatta Leonardo da Vinci-t, ma Matolcsy György támogatja Matolcsy Györgyöt. Ha…..
           Az Európai Akkreditációs Együttműködés Tanácsa  (EA MLA Council) 2016. január 1.-i hatállyal megszüntette a magyar Nemzeti Akkreditációs Testület (NAT) tagságát (lásd még ezt a júniusi újságcikket) és közölte, hogy az Európai Akkreditációs Szerződés…..
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
Amikor meglátod a hőerőművet, akkor kell figyelni, ott van jobbra a Brezova Gokartland. Nekünk még hajnal van, de a traktorosok már napkelte óta kint vannak a zsíros mátraaljai földön, van munka ilyenkor. Szántók között, a ligetben, vidáman zöldellő fű között lapul a pálya,…..
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
Negyven oldal terjedelemben megjelent a kerületi újság idei első száma. Ebből mindössze fél oldalt sikerült az országos méretűvé dagadt belvárosi ingatlanbotrányra szánni. Sőt, valahogy még azt is „elfelejtették” megosztani az olvasókkal, hogy valószínűleg…..
acélarcél hát így 2015.01.18 17:39:57
Gondolkodom, mi legyen ezzel a szerencsétlen bloggal... a kutya nem olvassa 1-2 ismerősön kívül, akik amúgy offline is tudnak mindent. A leghűségesebb követőm a csajom, akinek átkiabálok a másik szobába amikor írtam valamit, hogy "posztoltaaam!" és akkor elolvassa és megsimogatja a…..
Belsőség Heti merítés 2014.11.16 09:47:24
Paszikaaaa Tehát: sportosan vezetek, pályán is, mindenhol, szeretem ha egy autó megy, megindul, a hegyekben nagyon jól fekszi a kanyarokat, és meg tud állni, ja és diesel-párti vagyok! Chevrolet Cruze, hmmmmm! Nem rossz, de nem is kimagasló, azért eltudnék képzelni egy jobbat…..
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
Örülünk, Vincent? Metropolitika 2014.03.31 21:54:05
Pár évvel ezelőtt, amikor még volt munkahelyem, a metrón minden reggel átfutottam a Metró újságot (jó, jó, tudom: Metropol, de ennek nem sok értelme van :-) ). Szikár MTI anyagokra támaszkodva remekül lehetett arról tájékozódni, hogy mi történt itthon és külföldön. Ma ismét…..
Vagy legalábbis nagyobbnak érezzük. Az Olimpiai park tervezői a Szent István parkot akarták lekoppintani, de paródia lett belőle. Olimpiai park Ugyanolyan és - megkockáztatom - ugyanakkora betonszaletli épül az Olimpiai parkba, mint amilyenben a Szent István parkban tárolják a…..
szszg 2014.02.05 10:26:57
Kiderült, hogy a választási plakátokra vonatkozó vadiúj és szigorú szabályozást kreatívan kijátszó Salgótarjánról szóló történet még annál is jobb, mint amilyennek elsőre látszott. Egy olvasónk ugyanis küldött pár friss képet két projektről, amiket oly büszkén hirdet…..
Karaktergyilkosságoktól hemzsegő, aljas, lejárató kampányra kell készülni Kövér László, 2013. december 11...
Ma sem maradtok hirdetés nélkül, igaz most kivételesen nem egy lakásé szerepel itt, hanem egy szép szőttesé. Az Apródon sajnos már inaktíválták - szóval bárki is szeretett bele hirtelen, lemaradt róla -, így ott már csak annyi olvasható, hogy: "Tatabánya felirattal .1950-es…..
Ahogy 2011-ben bevezették, Kerényi ötlete nyomán idén is megkapták az általános iskolák 5. osztályos tanulói a Nemzeti Hitvallást, a 8. osztályosok pedig az Alaptörvényt. Hoffmann Rózsa ezúttal ezt a szép levelet küldte mellé a gyerekeknek, szeretettel. (fotó:…..