Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shadearmy.

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi…..
Dolgozó mami Rólam 2011.02.15 21:31:00
  Több mint 10 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel: toborzással, kiválasztással, munkaerő-közvetítéssel, fejvadászattal, személyzetfejlesztéssel, tréningekkel, munkajogi kérdésekkel. Több ezer állásinterjút vezettem, számtalanszor megtapasztalva, mi vezethet…..
  A 2010 decemberben a családtámogatási törvény módosító javaslatainak elfogadásával változott a GYES-re való jogosultság munkavégzés mellett. Az új szabályozás szerint kereső tevékenységet nem folytathatsz a gyermeked egyéves koráig, ha a gyermek elmúlt egy éves, heti…..
Köszönötök minden kedves érdeklődőt az oldalon! Azért hoztuk létre az oldalt,mert Anti a Csillag születik meg nem értett sztárja! De úgy gondoltuk egy ilyen ember nem veszhet el a feledés homályában. Az oldalon folyamatos híreket szolgáltatunk Antiról, amellett hogy rengeteg…..
Shadearmy. 2009.11.05 23:21:11
@szilajlo: ....a csajok meg ledobálják a bugyijukat is :-)
Az tény, hogy elsőre magától ugrik fel a deszkára, de vajon a végén abban a koppanásban sincs benne a gazdi keze?..
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
Kérem szépen, hogy a titokminiszter milyen iskolai végzettséggel rendelkezik, ez egy hozzánk hasonló normális jogállamban olyan hétpecsétes titoknak számít, hogy már a kérdés feltevése is súlyos államtitkot sérthet. Mint ahogy kiemelkedően fontos államtitkot képezett annak…..
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
Shadearmy. 2009.09.12 16:29:49
@toyotaska: Kicsit macerás lehet a gyereküléssel együtt kiszállni.....
Én azt mindig az autóban hagyom.
Angliából indult egy kezdeményezés, melyhez, bármelyik ország, város szabadon csatlakozhatott. A lényeg, hogy egy napon – ezúttal szeptember 12-én – ne lehessen eladni semmilyen terméket műanyag bevásárlózacskóban.Mondják, hogy a teknősök a műanyag…..
Shadearmy. 2009.09.12 13:35:06
@cirkuszos:
A dobozok is visszaválthatók. Ma vitt vissza pár szatyorral a gyerek a Tecskóba aludobozt. Lett is neki belőle 500 forintja. Apája kezdheti előlről a sörivást :-)
E-mailben kaptam ezt a videót. A téma: hogyan öljük meg a betörőket? Figyelem, a videó megtekintését senkinek sem ajánlom, ha mégis kíváncsi valaki, akkor saját felelősségre persze megteheti.    Sokat gondolkoztam, milyen videót tehetnék eme félelmetes…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Shadearmy. 2009.09.09 08:42:17
@lolperec: De legalább dolgozik, nem úgy mint a videón látható "úriemberek". Nem mindenkinek van csilli-villi irodaházas nyakkendős melóhelye. Ezért nem kellene lenézned!

Nehogy már a posztoló legyen a bűnös!!

Rendőrségnek lett szólva? A felvétel alapján már van honnan elindítani a nyomozást.
Ez most (már) nem a vizes állat pályázat része, egyszerűen csak meglepődtünk egy Indavideón talált kis jeleneten, tessék csak nézni! Önök láttak már ilyet???..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
Shadearmy. 2009.09.08 05:44:01
A múltkori poszt folytatása, avagy mennyire lehet megélni a 7,25 $ (1450 Ft) és 25 $ (5000 Ft) közötti órabérből. A kérdésekre most is Frank Toth nevű honfitársunk válaszolt, kérésére kirakom a nevét, illetve oldala ide kattintva tekinthető meg. És akkor íme a…..
Ügyes tolvajok az Auchanban, avagy hogyan lopjunk cigit büntetés nélkül? Egyik kedves régi olvasóm küldte a levelet, név nélkül kérte, hogy adjam le, kicsit megformázva, de íme: Szia! Az egyik auchant egy ideje "rettegésben tartja" egy roma család(?), kiknek fő…..
Shadearmy. 2009.08.31 23:32:54
@Adani: tényleg ritka, amikor a felvételt arhiválni kell rendőrségi lefoglalás céljából.
Szinte naponta van elfogásunk, de évente max 2-3 esetben foglalnak le felvételt, pedig mindről van....
Lol. Gigalol. Tegnap véletlenül megakadt a szemem az Index címlapján egy Velvet híren, mely szerint István Dánielt megverte egy biztonsági őr. Kövezzen meg bárki, én baromira nem vágtam, ki is az az István Dániel, de a biztonsági őr miatt megnéztem a cikket. Mit mondjak, sok…..
Egy kicsit jobban ráértem, így legyenek a minősítetett időszakok a téma. Mik is a minősített időszakok? Például a rendkívüli állapot, a szükségállapot ilyen. Ezekről lesz bővebben szó ebben a bejegyzésben. Elsőként, mi is az a minősített időszak? Az országvédelem…..
Shadearmy. 2009.08.25 06:19:26
@Benkő Nóra:
Kérdésedre válaszolva a Honvédelmi Tanács összetétele:

Elnöke a Köztársasági elnök, tagjai az országgyűlés elnöke, a frakció vezetők, a miniszterelnök, a miniszterek, a Honvéd vezérkar főnöke (tanácskozási joggal)

Feladata: a fegyveres és rendvédelmi szervek irányítása, a védelmi igazgatás irányítása, a polgári védelem és a nemzetgazdaság irányítása.