Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zokka82

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  És akkor csodálkoztok, hogy beteg videókkal próbálom helyrebillenteni a lelkem egyensúlyát? Baszont...
Zokka82 2014.08.13 17:49:03
@slipman12: Az a helyzet, hogy csípőből rádolvasnám, hogy trollkodsz. De legújabb tapasztalataim szerint néhány ember annyira konkrétan hülye, hogy leírni is fáj. Szó nélkül elmekontrolloznak meg kemtrél által formált lencsén hárppal gondolatokat ültetnek be. És az illető komolyan is gondolta.
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Így 10 nappal a választás előtt a Tv2 Tények is magasabbra fokozatra kapcsolt, fontos az emberek hiteles tájékoztatása, pörög kampány, ütköznek az érvek ...A keddi adásban láttam ezt a mesterművet, igazából ezután tényleg nem érdemes itthon a híradós műfajban dolgozni, mert…..
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
Zokka82 2013.07.25 18:32:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Első kijeelntésedre reflektáltam ,miszerint a
"Arról azonban mélyen hallgat a miniszterelnöki üzenet, hogy ezért nagy árat fizettünk (fizetünk)."
kijelentés egy "komolytalan szöveg."
Mindannyian fizetjük a különadókat. Nekem egy évre 9.000 csak a megemelt banki különadó.
Az nem banki különadó, azt mi fizetjük. Akár az útdíjat, telekomadót, és hosszabb folyamat eredményeként a "rezsicsökkentést" is. Emellett nem lehet nem észrevenni, hogy a vidék 20 éve egyre jobban elszegényedik, amiben a jelen brigád is aktívan az oka. És ha az ország fele elszegényedik, az a nem szegényebb részének is pénzbe kerül.
+Mielőtt a szokásos válasz jönne: NEM akarom az előző türhő brigádot sem, mindegyik egy utolsó arrogáns mutyizó. Dilettánsak, lopnak és csak önnön érdekeiket nézik.
40-es írta még, hogy legalább itt van kommunikálás. Hol kommunikálás, hogy a dunakeszi sportrepteret minden alap nélkül bezárják és felparcellázzák? Ugyanazt csinálják, mint a Feriék, csak ők a hármashatárhegyi repülőbázist mutyizták ki a haveroknak. Feri-Viktor ugyanakkora báb, hemzsegnek körülöttük a szorongató haverok.
Zokka82 2013.07.25 18:42:59
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: és 40-es
Félreértés elkerülendő tisztában vagyok azzal, hogy kakiban a haza és szükség van többlet áldozatra, nem is pörögnék rajta. Hajlandó is vagyok többet fizetni, hogy mindenkinek jó legyen, mert a végén nekem is jó lesz. Apámnak lesz munkája, kapni fog nyugdíjat és Édesanyám is jobb egészségügyi ellátást fog kapni. De amíg csak azt látom, hogy trillibilliárdokat lopnak szét -mert aki ezt nem látja, az vak-, szétverik a környezetet (államigazgatás vízfejűsítése, szolgálataások romlása). Közben milliárdokat szórnak haveroknak és büdösebbnél büdösebb ügyekre, niemandok foglalkoztatására, mutyizgatásra, erőforrások szétlopkodása és elherdálása. Közben meg az a kommunikáció, hogy mindenhonnan a sikerpropaganda folyik.
Közben meg én vagyok a gyurcsányista meg a kommunista (ami végképp nem vagyok) a békemenetesek szemében, mert a jelen brigádot is számonkérem. Elég elolvasni egy vastagbőrt. Vagy ott is hazugságok vannak? Bajnai diktálja azokat is?
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
Zokka82 2009.10.12 22:34:21
@IrishOak:
Jesszusom... kicsit sok az EGO... És ha nagykislányát így irányítgatja azzal semmit nem segít rajta, csak megkíméli néhány szükséges tapasztalatszerzéstől.
Velem is törődött az anyám de 21 évesen nem készített fel interjúra, nem oktatott ki mit vegyek fel. És felvettek. És másik helyen is egyből. Satöbbi...
A gondozó létrehozza a gondozottat...
Arról nem is beszélve hogy az ilyen ultrabüszke "azénlányom" szülő konténerszámra telíti stresszel a gyerekét, irreális elvárásokat támaszt iránta aminek meg kell felelni, ergó veti el a későbbi zavarok magvait. 23 évesen tegyen a jövőjéért, tény. DE ÉLNI KELL, nem önmagétól elszállt anyukának önértékelési problémáit átvenni. Szórakozni kell, élni kell, szerelmesnek kell lenni, nem pedig 8 munkahelyet, 5 egyetemet végezni és még 3 metróalagutat fúrni.
Találkoztam hasonló leányzóval évekkel később és bár nem utálja általánosságban az anyját, de utálja azért amilyenné akarta őt tenni.

Irishoak, biztos kaptál 30000 köszönőcsókot, hogy körbeutazhatta valaki az előléőtetésed miatt valaki a világot és mennyire hálásnak kell lennie neked a fél világnak hogy előléptetsz, de EZ AZ Ő EREDMÉNYÜK és nem a tiéd. Ha pedig te JUTALMAZOL valakit az előléptetéseddel akkor egy akadékoskodó némber vagy aki csak fontoskodni akar. NEM neked kell megköszönni azt h más elér valamit az életben, közöd nincs hozzá. Tipikus...

A post író meg jól el van hanyagolva... Megértem problémáját, sok ember szenved a kialakult kép miatt, miszerint diploma már semmire sem jó. Túl kell esni az első 1-2 éven és nem szabad szakmán kívülesni. A common diplomák már semmit világrengető előnyt nem jelentenek, ezt már tényként kezelik a munkáltatók.
Informatikai területen dolgozok, és sokszor olyan hozzánemértés és sötétség árad sok diplomásból, hogy meg is értem a munkáltatókat.
killtheradical Második blikkre 2009.09.30 06:51:00
Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik,…..
Zokka82 2009.09.30 12:41:46
@kalap_ur169: hát azok akik most utcán vonulva hőbörögnek meg takarodjoznak, azok jövőre is ott lesznek. Én meg nem rendelkezem a maximális tizes IQval, hogy odaálljak. Inkább csendben dolgozok, hogy 3 másik embernek leadózhassam a jussát... :(
Hatalmas káoszt okozott a főváros közlekedésében, hogy a tervezettől eltérően mégsem indult el ma reggel a 4-es metró már utasokat is szállító próbaüzeme Dél-Buda és a Kálvin tér között. Az első napon ugyanis hét szerelvény ki sem tudott állni a kocsiszínből, további…..
Zokka82 2009.09.28 18:19:53
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt MT blog Szerkesztő!Két éve végeztem, de nem diplomáztam a bölcsészkaron. Mivel a szülői hátterem…..
Zokka82 2009.09.09 17:55:22
@_Molly: "A posztolónak: KAPCSOLAT, KAPCSOLAT, KAPCSOLAT.
Ahogy én látom, ez mindennél többet nyom a latban, akát van szakmai felkészültség, akár nincs."
[nem Mollynak szól, csak erről juttott még eszembe]
Ez a mentalitás nyomja magyarországot tarkójánál fogva arrcal bele a 40(60) év alatt összegyűlt híg fosba. Meg is látszik a közhivatalokban, államigazgatásban a hatékonyságon. Azokra a helyekre gondolok ahol nem szaktudással, hanem kapcsolati tőkéjükkel mennek dolgozni. Rontják a többi ember munkamorálját, lehúzzák a teljesítményt, silány munkát végeznek. Aki pedig szorgos vagy tanulékony, ott csak elromlik :(
Nyugatra ilyen max az egyszerűbb munkáknál van (téglapakolás) míg itt felső határ nincs. És szégyenérzet helyett nyíltan keresik a lehetőségeket.
Zokka82 2009.09.09 18:12:01
@Barci: egyetért

Amit még hozzáfűznék: Pár évvel később nem nézik már annyira a papírokat, nagyobb cégeket a nyelvvizsga sem érdekli, ha az illető tényleg tud beszélni. Elvárásnak oraírják, de nem fognak azért eltanácsolni egy indegen nyelvet jól beszélő embert, mert nincs meg a vizsgája.
Zokka82 2009.09.09 17:48:04
Hi!
Ezen sokmindenki átesik, nincs olyan bokor ahol egyszerű lenne elindulni az életben, kivéve a közszféra, ami a végén mentális- és karrierzsákutca.
Nem leszek okos aki gondolkozik mások helyett és megmondja a neki legjobb lépést, inkább csak tapasztalatot osztok abból amit láttam/hallottam/átéltem.
Én első munkahelyemet munkaügyin keresztül kaptam, mert egy nagyon kezdő de gyúrható ember kellett. Munkaügyiben max ilyet kapsz meg ügynökösöket.
Amikor már van az embernek tapasztalata és elkezd felértékelődni, egyre inkább érdeklődnek érte az agencyk, hisz az ő érdekük a nehezen fellelhető emberek felkutatása.
De ez hosszú, nehéz, de végigjátszható folyamat ami pár évvel később megéri. Ja, ANGOL ANGOL ANGOL anélkül SEHOVA. És nem "csaklegyenmegavizsga" szinten. Angol nélkül kis magyar KFTnél bélkidolgozás minimálrabejelentetten, vagy a korábban jellemzett közalkalmazotti csúcskarrier. Menni multihoz ahol sok embert képeznek már csak azzal is, hogy 3 ember munkáját végzik felváltva/egyszerre. És persze pár év külföld is jót tesz minden téren (talpraesettség, önbizalom, $, stb)
Bölcsészdiploma? Hát az a való világ 99%-ban ugyanannyit ér, mint egy ötös érettségi, hogy "emberünk jó keményen magol". Bullshit... Írországban, angliában RENGETEG bölcsész dolgozik, de szinte kivétel nélkül mosogatóként, pultosként, szerencsésebbike pedig bébiszitterként. Na ennyit ér külföldön a bölcsészdiploma.
Angol és szakosodás... ennyi...
Sok sikert és türelmet!
Végre a minden fontos kérdést bátran feltevő olvasó. Sziasztok! Természetesen nekem is van történetem, hisz kinek nincs? Én egy 21 éves nő vagyok. Volt egy párom, 24 éves, egy nagyon rendes embernek ismertem meg... Boldogok voltunk, úton a baba, tervezzük az esküvőt, készül a…..
Zokka82 2009.09.02 16:54:33
Jo volt ez a 10 kerdes, de nagyon egyoldaluan és még azon belül is hiányosan meséli el a szitut. 21 évesen terhesnek lenni egy 24 éves pasitól, épülő ház és társai az álomregénynek tűnhet egy fiatal LÁNYnak, de ennél bonyolultabb a mai világ. Egy gyerek nem csak csodálatos és szép dolog, hanem BITANGSOK FELELŐSSÉG, áldozathozatal és lemondás. Amennyiben az ember fia erre vágyik, akkor a pasi életének legszebb pillanata lesz. De ha nem, akkor bizony nem...
24 évesen lehetnek érettek a mai férfiak, de a megnyílt világ sokkal több lehetőséget rejt mint nagyszüleink korában amit normális ember kihasznál, vagy legalábbis szeretne kihasználni. És ott van az is, hogy nem mindig a másikban kell keresni a hibát, néha önmagunkba is bele kell nézni miért alakult így ahogy.

Én is visszakérdezhenék
-Ő is akarta-e a gyereket? És nem azért mert mikor mondod hogy de jó lenne akkor mondja hogy "igen"
-Késznek érezte-e önmagát az igazi felnőtt életre, és látszott ez látszott is rajta
-Te is tudatosan döntötted el hogy már szeretnél gyereket mert utódot szeretnél
-Mennyit éltetek együtt előtte??? Millioan esnek abba a hibába, hogy fiatalon megismerkedés, dúl a love, 1 éven belül házasság, újabb 1 éven belül gyerek. Ilyen esetben egyszerűen nem ismerhetik még egymást eléggé az emberek de legfőképp NEM ÉLTÉK KI EGYÜTT AZ ÉLETET, nem erősödött meg a kötelék egy gyerekhez.

Ha nem akarja a gyereket akkor azt NEKI is észre kellett volna vennie, hogy a pasi esetleg még nem alkalmas APÁNAK. És ha nem is védekeztek és úgy lett meg a gyerek akkor az Ő felelősségét sem szabad elhanyagolni, nagyon nagy felelőtlenség volt részéről. Persze utólag ágat törni nem szép és illetlen, de leányzónk is ülhetett volna pár évet még az élet iskolájában.
Mindenesetre mindenképp jó egészséget kívánjunk a babának és mamának, bármi is lesz, biztos ez lesz eddigi életének legcsodálatosabb élménye.
Felháborodott dinoszauruszrajongók szülei keresték meg szerkesztőségünket, panaszolva, hogy a dínókiállítás szervezői szembeszegülnek a magyar kormánnyal. A kiállításra ugyanis a munkanappá nyilvánított szombaton is a drágább, hétvégi jegyeket árulnak.  …..