Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeetoaster

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a második komposztkazán, amit építettünk, immár sikeresen. Működik. Viselkedését, hőtermelését és teljesítményét kimondottan erre a célra kifejlesztett számítógépes mérő rendszerrel folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk. A közel 40-50°C fokos belső…..
Azt gondolom, nem csak az Egyesült Királyságban nagy kérdés, hogy béreljünk-e ingatlant, vagy a bérleti díjat törlesztésre fordítva inkább vásároljunk. A magam részéről én a mai fejemmel inkább bérelnék, de ezen lehet (és szerintem fogunk is) hosszan vitatkozni. Noha…..
freeetoaster 2014.01.17 12:54:15
@DieNanny [SZ,CH]:
Itt a "saját lakás VS albérlet" a magyar helyzetre: kiszamolo.hu/alberlet-vagy-sajat-lakas-melyik-az-olcsobb/
Aktuális kamatok, megváltozott összegek behelyettesítendő...

Szerintem most, hogy magyarországon a 10 évvel ezelőtti ingatlan árak vannak és nem vészes a kamat megéri venni annak aki megteheti és tudja hogy pár évig nem mozdul..
freeetoaster 2014.01.17 17:47:51
@DieNanny [SZ,CH]: Egyiknél sem marad ugyanannyi, de valamivel (átlag?) számolni kell. Egyébként az ingatlanhitelek 95%-ánál a futamidő előtt végtörlesztenek, tehát nem is kell 25 évig számolni. De Pl a betéti kamatok is változnak, ezért ha felmegy a kamat akkor HangyaÚr albérlettel sokkal sokkal jobban jár mint TücsükÚr a saját lakással :)
Pió atya Magyarországról szóló próféciája: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mén általuk nagy boldogság árad…..
freeetoaster 2013.11.22 22:50:36
@Pacsker: Jó a fenti cikk, tovább is küldöm! A gengszterváltásról az egyik legjobb elbeszélős dokumentumfilm a "Háború a nemzet ellen", ahol 4 részben konkrét iparágak és számok hangzanak el arról hogyan volt megtervezve és végrehajtva politikai segédlettel ez az egész kifosztás, érdemes megnézni szerintem! Fenn van sok torr3nt oldalon is ;)
freeetoaster 2013.11.24 09:01:27
@Pacsker: az teljesen véletlen, hogy mind a heten egy bizonyos ZS-vel kezdődő rasszból származnak?? :(
Furdancs Blog Szőnyegtisztítás 2013.10.04 08:38:18
A lakások a szennyeződéseknek leginkább kitett darabjai a szőnyegek. Használatukból adódóan folyamatosan elpiszkolódnak még akkor is, ha az utcai cipő helyett otthon papucsban járkálunk. A levegőben levő por mellett pedig még óhatatlanul foltok is kerülhetnek a felületükre. A…..
freeetoaster 2013.10.08 16:42:16
@nagysuhi: A nagynyomású vizes tisztító engem is érdekelne, hosszúszőrű színes szőnyeget hogyan érdemes vele? Pl vanish vagy szőnyegtisztítófolyadékkal bekenem és kilógatva átmosom a nagynyomásúval 1-szer? Köszi előre is!

@Morgan kapitány: A DeLongi szőnyegtisztító az ilyen vízpermetes és egyben szívófejes masina? Mert én olyannal szoktam de mégse az igazi pedig amolyan félig ipari a gép..
freeetoaster 2013.10.08 16:54:39
@Morgan kapitány: Ez igaz! Nekem egy thomas vario 16 van, ez mondjuk R2D2 kistesója lehetne, ha hazamegyek lehet "festek is rá" ledeket :D Már próbáltam bőrig áztatni a szőnyeget de akkor se volt jobb és tényleg ahogy a cikk írja hullámos lett... Van amikor kétszer tisztítok vele mert úgy azért jobb valamivel. De kellene egy tuti megoldás, a magasnyomásúban bízok arra kellene tipp & trükk.
Viszonylag egyértelmű, hogy a blog olvasóinak többsége úgy gondolja, más országban könnyebben, talán még boldogabban is élne. Ám vannak más vélemények is, én pedig szeretnék ezeknek is teret adni, mert hiszek benne, hogy közös dolgainkat meg kell beszélnünk és ebben a…..
freeetoaster 2012.09.03 17:21:06
Érdemes elolvasni egy átlagosnál jóval magasabb intelligenciával rendelkező ember cikkét is erről a témáról: www.antalffy-tibor.hu/?p=702
Mellesleg (kövezzetek meg) de inkább Mária felé hajlok véleményben mint a "maradj otthon szerencsétlen lúzer" típusúakhoz.
Bár csak 1 évet éltem külföldön, de azóta 20 országban jártam és kb 10 mai napig kint élő ismerőssel tartom a kapcsolatot rendszeresen de én is azt látom, hogy a kiköltözés időpontjához képest évekre rá jelennek meg olyan érzések ami miatt az emberek fele megbánja, hogy kint maradt.
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
Alapvető tisztánlátáshoz szükséges hiányosságokat próbálok pótolni, az LMP-ről kialakított képet illetően. Nem a médiákhoz nyúltam, hanem a párt programjához, elemezve belőle a pozitív és negatív elképzeléseket. Elsődleges szempontként minden esetben, az ország…..
freeetoaster 2010.04.07 00:52:23
@iii: Javaslom még a következő olvasmányt is hogy kicsit képbe kerülj: www.zugzwanged.org/dat/nwo/money_masters/money_masters_penzurak.pdf A szöveg azért furcsa néhol mert egy több 1996-os film feliratából készült (The money masters). A film 3 órás, szinte végig csak a narrátort látni, ezért javaslom inkább ezt a szöveget olvasni. Nyugodtan nézz majd utána annak hogy az ebben szereplő amerikai elnökök és gazdasági személyek tényleg azt mondták-e a valóságban mint ami itt szerepel. (Én is kételkedtem még valamikor).
Kellemes olvasgatást és paramentes "ébredést" kívánok! :)
  Semmi sem történt talán azon az éjszakán, csak ránk sütött a holdfény. Átölelt, szót sem beszélt, egy hajókürt zenélt a csendes Duna mentén. Súgtak-búgtak mind a fák, mentünk, mint két diák, üres volt a zsebünk. Talán az egész még igaz se volt, oly régen…..
freeetoaster 2010.04.02 12:28:59
Utána kéne nézni dolgoknak mielőtt publikál az ember...
Ha én Barack Obama néven írok alá egy levelet az akkor Barack véleménye vagy az enyém???

Müller Nikolett egyetlen egyszer nyilatkozott az ügyéről:

Adjon az Isten!
Tisztelt Főkapitány Úr!
Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is.
Köszönöm, hogy a Gárda összezárt, és megvédett. Épp ezért hoztam meg életem második legfájóbb döntését: szeretnék kilépni a Gárda soraiból. Sajnálom, hogy a sajtó az egész Gárdát bántotta az én hibás döntésem miatt. Még a saját oldalunk sajtója is. Ezúton tenném hozzá, hogy semmilyen portálon kommentárt nem fűztem a megjelent cikkhez, és a jövőben sem fogok, a nekem tulajdonított írással pedig én magam sem értek egyet.
Ettől függetlenül lélekben örökké Gárdista maradok, és örülök, hogy- ha rövid ideig is- de igaz bajtársak között állhattam.
Remélem, hogy azok a firkászok, akik napokig az én képeimmel bíbelődtek, egyszer majd megérzik, milyen súllyal bír egy rossz döntés. Mert szerintem ez, amit velem tettek, az volt.
Bízom abban, és civil emberként is küzdeni fogok azért hogy eljöjjön a szebb jövő!
Müller Nikolett
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Eljött, amire nagyon sokan vártunk már, 12mm-es gumilövedéket kilőni képes minőségi gáz-riasztó revolver. Ezúttal nem német fegyverrel van dolgunk, hanem cseh barátaink gyártottak a magyar jogszabályi környezethez igazodó, igazán kiváló revolvert. Az Alfa G030-ról van itt…..