Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidel!

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat3 átrakta volna a Viasat6-ra a kézilabda bajnokok ligája közvetítését, de a jogtulajdonos európai szövetség nem egyezett bele, ezért a csatorna visszaadta a mérkőzések közvetítési jogait. Bár az érvényes szerződés alapján a Viasat3 még egy évig közvetíthetné a…..
A tavalyi NFL-döntő nézettsége egy 1983 óta fennálló rekordot adott át a múltnak: akkor került sor ugyanis a M.A.S.H. című sitcom fináléjára, amit 106 millió néző látott élőben az USA-ban. Ezt a rekordot a tavalyi Saints-Colts meccs félmillió nézővel múlta felül, amihez…..
Fidel! 2011.02.06 12:57:23
@nrataw: az csak Miamiban volt, Dallas nem mocsárra épült, ott jó a közmű :)
Fidel! 2011.02.06 20:51:47
@telekino: szerintem ezt Sixx jobban tudja, de azt hiszem, reklámokat nem lehet közvetíteni a határon túlra. majd hétfőre a c:c összeszedi nekünk a legjobbakat :)
Nahát, parasztvakítás a köbön: Katy Perry énekesnő egy epizód erejéig beszáll a How I Met Your Mother című sitcomba, ahol (nem tetszenek kitalálni sose) Ted csaját alakítja majd, akiből persze soha a büdös életbe' nem lesz muter, mert Perry túl nagy formátumú előadó (és…..
Argentína a világ egyik legmenőbb országa, azt immáron bátran ki lehet jelenteni, hiszen ez az az ország, ahol egy közismerten kokainfüggő futóbolond lehet szövetségi kapitány a futballcsapat mellett, és itt tudják a világon egyedül azt, hogyan kell a férfiembert leültetni a…..
Brett Favre, a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának irányítója nem egy szerencsés csávó, vagy ha úgy nézzük, jó nagy faszkalap. A futballista még 2008-ban, a New York Jets alkalmazottjaként szemet vetett a csapat mellett melózó Jenn Sterger kisasszonyra, és mivel Brett…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
comment:com Napi premierek: hétfő 2010.09.20 10:30:00
Na, akkor mától hivatalosan is elkezdődik a karikás szemek hete, 50 visszatérő sorozat és újonc csatlakozik a heti kötelezők (Sons of Anarchy, Terriers) mellé, önnön szemem vasvillával vájom én ki majd. A heti beharangozó helyett átváltunk a napira, mert egyszerűbb, sőt, egy…..
Fidel! 2010.09.20 11:14:47
@sixx: tudnál mondani, egy olyan oldalt, ahol fent vannak a legnépszerűbb sorozatok valamilyen naptár szerű elrendezésben? régen volt itt a commenten egy nagyon jó kis kép, minden hónapban előre (klikkolásra nagyobb lett), azt kinyomtattam, és örök bódottá.
comment:com A nap képe(i) 2010.09.07 14:00:00
Dana Ramirez a Hősökben inkább csak idegesítő volt, nem jónő, Mayától, a fekete könnyeket hullajtó energiavámpírtól vagy miafasztól konkrétan a falra másztam. Na, a szegény ember Jennifer Lopezeként is aposztrofált Ramirez a Törtetőkben aztán már másik oldaláról…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Jó éve lesz a sci-fi-rajongóknak jövőre, hiszen jön az Event, és a Cape a network tévékre, folytatódik a Fringe, a Fox-nál midseasonben indul a Terra Nova, Spielberg cégének egyik szuperprodukciója, a szakállas rendező a TNT-nél meg már javában forgatja a másikat, a Falling Skies…..
Minden, ismétlem, minden lehetőséget megragadunk arra, hogy generációjának egyik legvadítóbb csaját, a szőkén és barnán egyformán dögös Katie Cassidy-t futtassuk, és nem feltétlenül azért, mert jó nő (pedig az), hanem azért, mert tehetséges. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Fidel! 2010.06.29 14:13:52
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
Nagyon érdekes posztra leltem ma reggel a Deadline Hollywood című szakmai blogon, amit egy Nikki Finke nevű, főleg a showbiznisszel foglalkozó újságíró indított be, és amit Hollywoodban a Variety és a Hollywood Reporter mellett az egyik legbefolyásosabb sajtóterméknek tartanak. A…..
Itt az uborkaszezon, a nyári nyugalom ideje, amikor semmi nincs a tévében, lehet darálni az évközben felhalmozott Smallville-Supernatural epizódokat, kényelmes tempóban, hiszen reggelente Jim bácsi nem küld semmit, igaz? Frászt. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb nyara kezdődik el…..
comment:com Megvolt a 10 000. 2010.05.31 10:30:00
Azaz a 10 000. poszt a Comment:com-on. 2005-ben indultunk, öt év alatt sikerült 10k posztot gyártani, az napi átlagot nézve 5,5 írás, és ebben már a hétvégék is benne vannak. Köszönjük a kitartó és megtisztelő figyelmet, a kommenteket és az emaileket, a verkli meg megy tovább,…..
Fidel! 2010.05.31 12:32:36
Nu, melyik kedvenc tévészínésznőnk gyermekeinek táplálkozásába pillantunk bele?..
Fidel! 2010.05.20 13:48:55
Fidel! 2010.05.20 14:13:37
@sixx: Ok. Manapság a semmit is meg kell becsülni. :)
Tegnap sajnos elmulasztottunk szólni az HBO-előfizetéssel bíró olvasóknak hogy ha igazi tőrőlmetszett gyökereket akarnak látni a tévében, akkor ki ne hagyják az Eastbound and Down című vígjáték premierjét, mert ennél tuskóbb sorozat nem volt még a tévében - beleértve Louis…..
Imádom a jó sportműsorokat. Nem azokat, amiket a magyar sporttévéken láthatunk, mert idegesít a gagyi megvalósítás, a mondvacsinált szakértők okoskodása, nem beszélve Várhidi Péter legendás mágnestáblájáról és as műsorvezetők zakójára ráragasztott szponzorfeliratokról,…..
Folytatjuk rendes évi összefoglalónkat, az első darabot itt lehet elolvasni. Április Az amerikaiknál sem minden fenékig tejfel: egy helyi kábelszolgáltató nem volt hajlandó adására tűzni a Fox új varietéműsorát, amiben Ozzy Osbourne idióta családja szerepelt. Az amerikai…..
comment:com Ne higgy a szemednek! 2009.12.18 11:05:00
A Sorozatjunkie-n leltünk rá erre az eszméletlenül hatásos ás látványos videóra, amiből kiderül, hogy ha egy epizódban utcaképet látunk, az nem feltétlenül a szabadban készült, hanem sokkal inkább egy szűk stúdióban, zöld hátterek előtt. Félelmetes, mennyire fejlett mára…..
Tulajdonképpen a Friday Night Lights első évada óta kesergünk azon, hogy az amerikai tévéakadémia nagy ívben tojik a sorozatra, a szereplők közül tán csak a Mrs. Coachot alakító Connie Britton kapott egy nyomorult jelölést a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az FNL pont abban…..
Januárban tér vissza a Chuck, az a sorozat, aminek a szakértők egy (fél)évadot jósoltak, de az istennek nem sikerül kinyírni. Az iszonyú aranyos és vicces, kissé gyermeteg kémsorozat titka nemcsak a kiváló forgatókönyvekben és néha egészen pompás színészi játékban (vagy…..
Múlt héten James Gandolfini, hétvégén a New England Patriots egyik alkalmazottja akadt ki kamerák láttán. a kettő közötti különbség az, hogy Gandolfini az utcán éppen magánéletet élt, és joggal kárte számon a kamerás csávó gyökérségét, a Pats alkalmazottja viszont egy…..