Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zempy

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FilmKönyv, mozi és DVD/BD. Most már mindenhol véget ér a Harry Potter-saga, tíz évvel az első film bemutatója után. A nagy elemzéstől most megkímélnék mindenkit, mert egyrészt szinte minden filmes, illetve rajongói oldalon megtették már ezt sokan, akik közül néhányan…..
Az Avatar tegnapi megjelenése minden tekintetben alaposan megkavarta az állóvizet. Nem csak blogunk ért el rekord látogatószámot az Avatarral kapcsolatos postoknak (és az olvasóknak) köszönhetően, hanem a film eladási adatai is rekordott döntöttek. A Föld napjával egybekötött…..
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
HeStyle Pral & Brok nyakkendősál 2009.12.30 08:00:00
Pral & Brok Andtie Necktie Scarf a neve ennek a ruhadabnak, amely egyszerre funkcionál sálként és nyakkendőként.Ismét egy ötletes dolog.Ti felvennétek? (képek: likecool)..
Zempy 2010.01.05 01:15:38
@horvath911:

Köszi, már én is megleltem és írtam nekik:
Eme luxuscikk ára 89 Euro, amiben benne van a szállítási díj is. Azért kicsit olcsóbbra számítottam :-)
HeStyle Zara app az iPhone-on 2009.12.29 09:00:00
Az iPhone-os App Store-ban az inditex két kis programot kínál, mindkettő ingyenes. Az egyik simán csak Zara néven érhető el, a másikat pedig Zara Home-ra keresztelték (ez a lakberendezési brandje a spanyol cégnek). Letöltöttem az előbbit, és miután előszörre kilépett,…..
Karl Lagerfeld már számtalanszor fotózta kedvenc modelljét és barátját, Baptiste Giabiconi-t különböző magazinok számára, most a Wallpaper októberi számához készítettek megint egy meztelenkedős fotósorozatot. Hála az égnek, Baptiste legalább most nem visel tűsarkút a…..
HeStyle Byblos 2009 ősz 2009.09.15 12:20:00
Íme egy kis ízelítő a Byblos 2009-2010-es őszi/téli kollekciójából. Bevallom őszintén, nem ismerem túl jól a Byblos-t, csak annyit tudok, hogy elég ízléstelenül tudják berendezni a budapesti üzlet kirakatát. Eddig azt gondoltam, hogy biztosan csak rosszul válogatták össze a…..
HeStyle Bally 2009 ősz/tél 2009.08.27 09:00:00
Íme a Bally 2009-2010-es őszi/téli kollekciója. Nekem nagyon tetszenek az itt bemutatott ruhák, különösen a kabátok. Talán egyedül a bokalengetős nadrágokkal nem vagyok annyira kibékülve, de úgy látszik, hogy ez most mindenhol divat lesz. Nektek mi a véleményetek? Még több kép…..
Zempy 2009.08.27 21:58:28
 Ezek az igencsak rosszul sikerült fotók az Entertainment Weekly című magazinban jelentek mega Twilight-saga sztárjairól (Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Green, Taylor Lautner). Tudom, hogy most nem leszek népszerű, de szerintem borzalmasak a képek, Kristen Stewart nagyon…..
Pete Bolton és Sessile Lopez a modellek a kampányhoz.Nekem tetszenek a farmer cuccok, és a Gas azt hiszem, elég jó minőségű is.Ti hogy vagytok ezzel?  (képek: fashionisto)..
Zempy 2009.08.25 22:34:12
@Hyden:
A Gast én is nagyon szeretem, egyáltalán nem fos! Hosszú évek óta hűséges vagyok hozzá :) Sajnos az árai viszonylag magasak, de a jó minőség, és az egyedi tuti kinézet kárpótol.
  Hayden Christensen szerepel ebben a Lacoste parfümreklámban. Színész a srác, de ez alapján meg nem mondanám. Tuldajonképpen akárki képes ilyen arcjátékra, ez a reklám elég bénára sikerült.  ..
A Becstelen Brigantyk premierjén készült a fotó.Ötös skálán mennyire menő?  (kép: gq)..
A Cheap Monday ötlete volt a Tight Fit uniszex farmer.Itt két-két fiún, illetve lányon látható.Szerintem egyiknek sem rossz.Szerintetek kinek áll jobban? (kép: the cut)..
Zempy 2009.08.24 21:55:52
@horvath911:
Elvileg van egy Cheap Monday üzlet a Múzeum körút 7. szám alatt, most néztem utána. Hogy nadrág is van-e, azt még nem tudom, de nekem is jó lenne :)
Zempy 2009.08.25 22:18:31
@horvath911:
hát én elmentem ma ebbe a boltba, elég diszkrét helyen van. Volt pár skinny nadrág, de érdekes méretezésben. A legnagyobb a 33-34-es, ami szerintem más üzletben inkább 30-31 lenne, annyira kicsi. Eladó közölte, hogy akkor túl nagydarab vagyok ehhez, és le kéne fogyni :) Hozzáteszem, hogy vékony vagyok egyébként. Azért rám jött, nem is állt rosszul, de szerintem ezek a nadrágok azokra az igazi gebe srácokra vannak szabva. :)
Bale színészi képességeit nem vitatom, és a hozzáállását csodálom, mert nagyon sokat képes fogyni-hízni, izmosodni egy szerepért.De azt hiszem, eljött a pillanat, amikor elgondolkodhatunk, hogy ez jó-e?Szerintetek ezt nem vitte túlzásba? Hol van a határ?Ez lenne a…..