Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hauvarju

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor szerintem tipikusan csak nálunk előforduló esetről van szó, szerintem nem. A cégek ilyenkor általában az ÁSZF-re mutatnak (jelen esetben a 4-es pontra), mi pedig egy korábbi posztunkra. Kedves Homár!   A következő tipikusan csak nalunk előfordulható esettel és…..
hauvarju 2015.11.28 12:49:05
@piroshangszóró:
Pontosan igy van, kisöprik a raktarakbol a sok selejtes, eladhatatlan, otvaros, visszavitt hibas, csomagbol fele hianyos cuccal, sokszor nevesincs markak, beszallitoknal elfekvö tavalyi keszlet...es a sok birka nep ölik egymast es örulnek hogy megcsinaltak az ev bizniszet...f@szom eszem megall...
Hello Magyarok! Furcsa svédségek 2015.11.27 08:31:11
Szabó Vivien Kevés olyan ember van a Földön, aki nálam elfogultabban szemlélné a svédeket. Valóban azt gondolom, hogy összességében jóindulatú és vicces népről beszélhetünk, de azért fel tudok sorolni pár olyan apróságot, amitől még az én liberális és elfogadó lelkem is összezavarodik. Jöjjenek…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
hauvarju 2011.05.09 01:02:42
@Dzsúd Horse: Ezen en is felhaborodtam hogy 2 ilyen senkihazi fogja vezetni a musort...
lopofajugonoszgigi mindig is fikazta Alekot...
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
hauvarju 2011.03.30 12:48:36
@Stock: En is erre gondoltam hogy KOZOS teherviseles de a bicigliemelo droidok lehulyeztek egybol.....
hauvarju 2011.03.30 12:58:00
@otapi: Te is tudod hogy nem erre gondoltam hanem a piroson valo atsurranason vagy a durvabb szabalysertesekre, de emlithetnem meg hogy nemelyik biciglit leb@sszak az uzlet bejarataba azutan menjel be vagy ki es ennek sincs semmi kovetkezmenye, talan be kene azt is vezetni hogy az uzletek polcai kozott is lehessen cingazni:):):)
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
hogyvolt VV4 - 4X86 2011.03.13 12:30:00
Sietek mindenkit megnyugtatni, a titokzatos hölgy nem vette el Szandikától a Sanyit, nincs köztük semmi, Nikinek hívják és jár a lovardába, Szandika is ismeri. Mondta Sanyinak, hogy szeretne elmenni a párbajra, mert nem volt még ilyenen, Sanyi meg mondta neki, három-négy sms és…..
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
hauvarju 2011.03.09 23:03:05
@American History X:
erre azert ne tegyel fel sok penzt mivel ezek a ganajok szerzodest kotottek valami angliai szekhelyu rablobandaval akik lekerik a kulfoldi rendszamokat es a birsag osszeget minimum 10-15 szoros szorzoval a lakasodra kapod ha te vagy a kocsi tulaja (vagy a kocsi tulajdonosanak a lakhelyere kuldik). Sajnos en megtapasztaltam es mivel nem is volt rajta csomag (mert "lefujta a szel" vagy a bortontoltelek ra sem tette igy mehettem a sohivatalba hiaba irtam a troger banda barlangjaba......
hauvarju 2011.03.09 23:13:38
@American History X:
ide tartozik meg az is hogy az osszeg behajthato mert az ottani adohivatalt is belekeverik ebbe a katyvaszba es lehet vitatkozni veluk de az alatt is az osszeg csak no es no es ott kint nem tudod elsumakolni a befizetest.......(skandinaviarol beszelek), raadasul itt ha mast nem de a p-buntetest nagyon gyorsan befizetik mert pillanatok alatt radkuldik a vegrehajtot...ez van csak a miheztartas vegett, vagyis a kulfoldi rendszam nem mindig ved...
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
hogyvolt VV4 - 4X60 2011.02.13 15:30:00
Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
hauvarju 2011.01.18 00:33:05
@lama: vegul is ha pilotavizsgat kernenek mindenhol arra is azt mondanad ?: na bumm, elmesz es megszerzed... Itt arrol van szo hogy mar majdnem mindenhol kerik a nyelvtudast akar hasznalod akar nem (talan meg akkor is ha takaritononek jelentkeznel).
hauvarju 2011.01.18 01:05:49
@lama: angol, sved, norveg, dan, holland idaig ennyi megis l@fasz a kobon.....no errol beszelek..
hauvarju 2011.01.18 01:32:17
@lama: kozel a nyögdijhoz semmi nem segit de most mar nem is erdekel, elvagyok mint a befött es van amennyi kell, elozoleg nagyon sok allasajanlatra jelentkeztem de hiaba...lelkuk rajta. Ha valaki fiatal az a baj hogy nincs min. 10 ev gyakorlata ha meg idosebb akkor mar amugy is le van irva...persze ezt tudjuk mindannyian es semmi meglepetes nincs ebben (legalabb is szamomra, igy mukodik a mai vilag). Csak azt nem tudom hogy a mai fiataloknak MIBOL ES MENNYI LESZ A NYUGDIJA???
10 - 15 - 20 ezer fő vett körülbelül részt a Parlament előtti  2011. január 14-i, sajtószabadságért való tüntetésen. Gondolom köztük számos blogger is figyelte a történteket és levonja belőle a kellő tanulságokat.  Amennyiben  a 2002-es FMPSZ (egykori…..
hauvarju 2011.01.15 23:07:28
Ahogy már az Index is megírta, Koltai Róbert kiborult a Frizbi forgatásán, és azzal fenyegetőzött, hogy kivonul a forgatásról, amelyet egyébként kérésének megfelelően a közönség kizárásával tartottak. A Blikk szerint azonban Koltai azt is zokon vette, hogy Hajdú az…..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
hogyvolt VV4 - 4X26 2011.01.10 10:34:00
Kócos ásítozás helyett fodrászversenybe csöppenünk, megannyi Gedeon bácsi sürög-forog a Villában. Na Éva, sárkány lesz belőled, mondja Szandika, nem hiszem, kétszer ugyanaz nem poén. Béci tupírozni tanul, az alapok megvannak, tudom, megfogom és így lefele kell genyózni.…..
hauvarju 2011.01.10 12:26:04
@Zime: Ildi jo kulturfelelos lehetett volna a "gyarban" a kommunista idokben.
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
hogyvolt VV4 - 4X23 2011.01.07 09:57:00
Sietek be a nappaliba, mert Andris hangját hallom, jéé, hogyhogy nem ss-egyenruhában van? Megnyugodva pihenjt vezénylek. Gombi akkora erőre kapott hogy kieszelt egy ízléses tréfát Olivérrel. Hm, Olivér és az ízlés egy mondatban, lássuk. Az ízléses tréfa abból áll, hogy Laci…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
hauvarju 2011.01.05 22:21:51
@shitgun: gondolom hogy amikor bementek akkor tudtak, megmondtak nekik hogy MINDEN SZO AMI BENNT ELHANGZIK felvetelre es nyilvanossagra kerulhet. Nos akkor mi a gond???
A különleges sörökre nyitott szemű vásárló már rég tudja, hogy az IKEÁban svéd söröket is lehet kapni. De vajon érdemes-e beruházni?A dobozos, félliteres Mariestads a büfében is kapható, de talán érdemesebb a pénztárak után következő IKEA Food boltban megvásárolni. Ha…..
Az ötlet nem új, de most petíció formájában tárják a budapesti főpolgármester elé: legyen hétvégente sétálóutca az Andrássy. Van ugye ilyen, például a Kós Károly sétány, amely ráadásul épp folytatása az Andrássynak, de azért egész más lépték. Főleg, hogy a másik…..
hauvarju 2011.01.03 14:42:46
@Poll: te meg en es a tobbi autos fizet mindenfele adot a kocsival meg a benzinnel (olajjal)kapcsolatban, azonkivul parkolast, stb. is. Vajon a biciglisek mennyi penzt fizetnek be (tesznek le az asztalra) hogy ennyire nagy az arcuk es tudnak hoborogni (raadasul nagyon sokuk semmibe veszi a kreszt).Ha en szabalytalankodok az nekem nagyon nagyon sok penzbe kerul vagy a jogsiba...es a bicigliseknel????? lasd a nagy felvonulasukat az utobbi idoben amikor kepesek voltak a rendorok orra elott szabalytalankodni es amikor megbuntettek egyik-masikukat akkor meg nekik allt feljebb...
hauvarju 2011.01.03 18:18:11
@Poll: marpedig az INGYENES tomegkozl.-nek lenne ertelme mert a jegyarak nagyon elszaladtak es ha korszerusitenenek az meg csak emelne az amugyis magas jegyarakat. emeles = meg tobb blicceles = meg tobb ellenor = tobbletbevetel eluszik, stb. vagyis ott vagyunk ahol a part szakad....
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a Critical Mass hátán 6 éve elindult bringaboom idén áttört minden falat. Nem is akarjuk tovább magyarázni, nézzétek meg a  képet, és gondoljatok bele: pár éve milyen kép élt mindenki fejében a városi biciklistákról? Politikusi ígéretek ide…..
hauvarju 2010.09.23 23:27:40
Mi ez a rohadt nagy felhaborodas? Hiszen azert mentetek ki hogy bebizonyitsatok hogy Ti milyen kurva szabalyosan tudtok kozlekedni akar csordaban is es meg a legelemibb felszereltseg is hianyzik sok drotszamarrol. Ezekert az autost is megb@sszak ha hianyzik akar a helyszinen de a muszakin biztosan...A lampa meg a csengo, stb. nem csak masokert van hanem a ti biztonsagotokat is szolgalja. Most ti azzal jottok hogy az autosok is szabalytalankodnak de sok esetben ok utolag kapjak meg a buntit (kamerak, rendszam alapjan,stb).Mekkora buntit kap a cingas ha a margithidon CINGAZIK es mekkorat az autos ha a yard elkapja vagy emlithetnem a piroson valo athajtast akar a bicikli vagy auto viszonylatban. Gondolkozzatok mar es kapjatok a fejetekhez. Most ez szokatlan nektek hogy valami rendet probalnak kovetelni es vege a wildawestern-nek (vegy egy rozsdas biciglit es kozlekedj ahogy akarsz es ramnemvonatkoznakakreszszabalyok.....)
Szóval annyi történt, hogy egy pillanatra megfordultak a dolgok, átélhettétek azt a szopatást, amit az autós minden nap átél. Ma veletek történt meg, és fel vagytok háborodva, nem értitek az egészet, meg rendőrállam.
Biztosan sokan vagytok akik szabalyosan es eloirt felszerelessel kerekeztek de azok akik meg erre sem kepesek azok vagy hagyjak otthon a kerekpart vagy ha vallaljak a rizikot akkor ilyenkor ne rinyaljanak....
Azt mar nem is emlitem hogy Ti csak kovetelni tudtok (bicikli ut meg kulon sav, stb). Most ne gyertek azzal hogy ti is fizettek adot (persze a jovedelmetekbol ugyanugy vonjak az adot mint az autosok jovedelmebol) de amig ha veszel egy autot ott van ado (afa,reg.ado), atiras, sulyado, benzinado, parkolas, vizsgadij, eredetiseg, stb, vagyis befizetsz egy nagy kalap penzt ilyen-olyan ado formajaban, addig a cingas egyszer megveszi es utana semmi ado vagy kiadas nem terheli csak kerekezik a nagyvilagba es koveteli a draga beruhazasokat az utakon…
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
hauvarju 2010.09.23 18:40:51
Mi ez a rohadt nagy felhaborodas a megbuntetek reszerol? Hiszen azert mentek ki hogy bebizonyitsak hogy ok milyen kurva szabalyosan tudnak kozlekedni akar csordaban is de meg a legelemibb felszereltseg is hianyzik sok drotszamarrol. Ezekert az autost is megb@sszak ha hianyzik akar a helyszinen de a muszakin biztosan...A lampa meg a csengo, stb. nem csak masokert van hanem a ti biztonsagotokat is szolgalja. Most ok azzal jonnek hogy az autosok is szabalytalankodnak de sok esetben ok utolag kapjak meg a buntit (kamerak, rendszam alapjan,stb).Mekkora buntit kap a cingas ha a margithidon CINGAZIK es mekkorat az autos ha a yard elkapja vagy emlithetnem a piroson valo athajtast akar a bicikli vagy auto viszonylatban. Gondolkozzatok mar es kapjatok a fejetekhez. Most ez szokatlan nektek hogy valami rendet probalnak kovetelni es vege a wildawestern-nek (vegy egy rozsdas biciglit es kozlekedj ahogy akarsz es ramnemvonatkoznakakreszszabalyok.....)
Szóval annyi történt, hogy egy pillanatra megfordultak a dolgok, átélhettétek azt a szopatást, amit az autós minden nap átél. Ma veletek történt meg, és fel vagytok háborodva, nem értitek az egészet, meg rendőrállam.
Biztosan sokan vagytok akik szabalyosan es eloirt felszerelessel kerekeztek de azok akik meg erre sem kepesek azok vagy hagyjak otthon a kerekpart vagy ha vallaljak a rizikot akkor ilyenkor ne rinyaljanak....
Azt mar nem is emlitem hogy Ti csak kovetelni tudtok (bicikli ut meg kulon sav, stb). Most ne gyertek azzal hogy ti is fizettek adot (persze a jovedelmetekbol ugyanugy vonjak az adot mint az autosok jovedelmebol) de amig ha veszel egy autot ott van ado (afa,reg.ado), atiras, sulyado, benzinado, parkolas, vizsgadij, eredetiseg, stb, vagyis befizetsz egy nagy kalap penzt ilyen-olyan ado formajaban, addig a cingas egyszer megveszi es utana semmi ado vagy kiadas nem terheli csak kerekezik a nagyvilagba es koveteli a draga beruhazasokat az utakon…