Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kytin

10 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A márkák körülöttünk és bennünk élnek, a márka ereje értékmérő egység, ezt a könyvekből már okosan megtanultuk. Hogy épül fel a valóságban az Erdély márka, kinek és miről szól? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tettünk fel Tusnádon Boda Szabolcsnak, az…..
Erdélyt nem lehet könyvekből és képekből megtanulni. Erdélyt látni, szagolni, ízlelni kell. Az áfonyapálinka tényleg jó, a Hargitán a levegő édes, a medve nem csak legenda, az Appor bástyát nehéz megtalálni és a bulinak reggel hatkor sincs vége.Aki nem járt még Erdélyben az…..
A baráti kerékpártúrák túlnőttek magukon, a résztvevők száma már rég meghaladja a húszfős osztálykirándulásnyi alaptömeget. Márkaépítés lett belőle, hogy az Erdélyen kívül és belül élők is jobban megismerjék, értkeljék, megtartsák és fejlesszék mindazt a kincset,…..
  Két évvel a hivatalos bemutatója után végre eljutott a magyar mozikba is Jurij Jakubisko Báthory Erzsébet legendáját feldolgozó filmje. Mi tagadás, a szlovák rendezőnek remek szeme volt a témaválasztáshoz, hiszen Báthory Erzsébet alakja a magyar történelemben több mint…..
Chippenham Trip Majdnem party 2009.07.20 01:08:00
Na tegnap volt egy év bulija a Motionben, amit meg akartunk látogatni. Szóval este itt elkezdtünk iszogatni Alberto-val és Beával, jó alaposan felittuk magunkat, aztán olyan éjjel egykor sikerült is elindulni a helyre. Persze én tudtam, hogy ez így nagyon nem lesz jó, mert ugye a britek…..
kytin 2009.07.20 23:49:02
Sok érdekes dolog nem történt a Stonhenge óta. Hétfőn-kedden dolgoztam, aztán a keddi nyelvsuli után hazajöttem, összefutottam Roccóval, az olasz szakáccsal, aki épen a pubba indult. Kérdezte megyek-e vele. Mondom, ja why not? Kérdezte szoktam-e drogozni, há mondom néha fű,…..
A sztori az, hogy átállítottam a WiFi jelszót, mert gyakran furcsán belassult a net és furcsa eszközök lógtak rajta. Szépen kiírtam a konyhába az új jelszót, és ha parájuk van akkor nekem szóljanak. Na a ház egyharmada szépen megoldotta az új jelszó megadásást a második…..
Azt hiszem véglegesedett a „kapja be a faszt az összes brit” attitűdöm. Egyre határozottabban kezdem azt hinni, hogy ezek tényleg igazán önző köcsögök valójában és a csak a felszínen adják a jófejt. Megjött ugye Josh szombat este. Deni még előtte olyanokkal etetett,…..
Egyrészt mikor gyalogolsz hazafelé, van egy sarki négerkocsma, ami előtt állandóan állnak a fekák, és kocsiból bömböltetik a reagge-t vagy a hip-hopot. Mintha őriznék a területüket. Aztán van olyan is, hogy cirkálnak az utcán a feka gengszterek BMW-ben, Audiban esetleg Celicával…..
Chippenham Trip Rentek 2009.03.08 17:49:00
Tegnap 10 címet végigjártam Bristolban reggel 10 és este 18 óra között. Elég strapás volt. Hol sütött a nap, hol pedig ez a köcsög brit specialitás, ez a drizzle (nagyon finom szemcséjű eső) hulltott az égből. A szél persze egész nap fújt. Hogy tudnak ezek itt élni? Hasznos…..
Chippenham Trip Fejlemények 2009.03.05 13:24:00
Na gyerekek az van, hogy az egész napomat azzal töltöm, hogy renteket vadászok az interneten, nézegetem a térképen, rakosgatom be őket excel táblázatva, ímélezem, meg hívogatom őket. Ezzel párhuzamosan állásajánltokat nézegetek, küldözgetem a CV-met meg  a…..
Na, hát ugye ez egy single parent family (bocs Viktor :) ), azaz van egy anyuka, meg van neki egy sráca egy amerikai fickótól.Az anyuka (Geraldine) az nem MILF a várakozásaitokkal ellentétben, viszont teljesen jó fej. Halál rendes, nem tekint szolgának. Még welcome-csomagot is készített…..
Chippenham Trip A rezidenciám 2009.02.13 14:45:00
Na szóval, az úgy volt, hogy fölültem a repülőre, aztán jól elrepültem Bristolba. Helyi idő szerint 23:55-kor szállt le a gép, és az anyuka volt férje várt rám, aki elvitt kocsival Bath-on keresztül Chippenhambe. Az mondjuk fasza volt, sok szűk, kanyargós út, meg mindenhol ez a…..
 És nemzetközivééé lesz a vilááág. Az lett, de szerencsére nem úgy, csak így: a magyar fesztiválszezon mára az egész nyarat és az egész országot körbeérő, végeérhetetlen bulisorozattá nőtte ki magát. Legnagyobb fesztiváljaink ugyanakkor már a nemzetközi…..
 Gát György (rendező) és csapata megalkotta az univerzális, színtelen-szagtalan, uniszex moziterméket: A Kis Vukot.  De ez így közel sem a Fekete István- és Dargay-féle Vuk, amely gyerekkorunkhoz tartozott, mint a vasárnap délutáni Walt Disney Donald kacsával. Nevezték…..
Fő a változatosság, tartja a mondás, ennek szellemében sikerült is fél tucat alkotást abszolválnom az Urániában. Meg kell jegyeznem, sokkal kevesebben voltak, mint amire számítottam. Azt hittem, reggel majd órákat kell sorban állni, és jó, ha az első sor szélére sikerül jegyet…..
Holnap veszi kezdetét a 39. Magyar Filmszemle, jövő hét szerdáig 387 (!) alkotást tekinthetnek meg az érdeklődők. A versenyprogramban 103 film- 18 játékfilm, 33 dokumentumfilm, 3 kreatív- dokumentum játékfilm, 36 kísérleti és kisjátékfilm, valamint 13 tudományos és…..
Mandiner blog Jön, jön, jön... 2008.01.13 14:20:00
Már csak négyet kell aludni, és beléphetünk a csodák világába. Négy hosszú, gyötrelmes éjszaka, és aztán jön a leg-leg-leg...  Január 17-én megnyitja kapuit Magyarország első IMAX mozija az Aréna Plazában. Huszonhárom VIP terem, teljes körű kiszolgálás filmnézés…..