Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcinoGoldschild

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ, Aki sír, az egyedül sír" Park Wan Chok: Old Boy- a kép felirata Oh Dae Sau szobájában   …Pár éve a ZP előtt néhány horda hímnemű egyetemistával együtt vártunk a taxira, akik vég nélkül azon sunnyogtak és…..
  Már a levegőből látta, hogy ezen a bolygón az emberek nagyon sietnek. Rohangálnak egy üvegkocka és egy kerek erdő között. Az első állomásnál embereket talált egy tisztáson, akik különféle, semmire sem hasonlító gépek mellett ültek. Vezetékek ágaztak ki a…..
Miénk a jövő Minden emigránsnak 2009.01.24 20:50:00
Európai szemmel elég felfoghatatlan a Papírsárkányok c. film a barátságról meg a becsületről alkotott képe, olvasható a legtöbb filmes fórumon. Már ez is irritáló. Valami azonban még irritálóbb ebben a filmben ( pontosabban pozitívan irritáló) A  sokkoló…..
Miénk a jövő Görcsoldó 2008.02.14 20:33:00
Csernus Imre: A Nő                 Pár perccel e sorok írása előtt, egy első blikkre kedvesnek tűnő lányt faggatok a patinás mozival egybenőtt kávéházban: üzleti főiskolára jár, de filmesnak készül, 21…..
 Az El Horto Guo néven is ismert zenetudós-filozófus előadásait követően, akárcsak a klímaváltozást boncolgató előadások után vészmadarazó és pesszimistázó kórus indul be, miután ő csak taxatíve felsorolja a technobarbarizálódó világ jövőképeit az audiovizuális…..
A munkád szabaddá tesz, hogy egy perc szabadidődben arra költsd pénzed, amire akarod.  „A Fal szilárdabban áll mint valaha.Csak most tele van logókkal” Falfirka egy multicég liftjében   Amit elsődlegesen állítanak elő, mindegy, hogy…..
 Egy emailben kaptam a következő történetet, nem állhattam meg, hogy be ne másoljam ide: 2007. Okt. 5, péntek 10:41 Egy motoros küldte ezt a levelet. Azt hiszem, nem kell hozzá kommentár. "Túrázásaink során a székelyderzsi Erődtemplom falánál induláshoz…..
  Ötleteket tekintve nem volt akkora hiátus a magyar filmek és a külföldi reklámok között, élveztük őket, akár csak az Anna and the Barbi formációt is, mely volt olyan békebelien naiv, hogy rajtamaradt a hullámhosszon, amire a Sass István zsenialitásával fűszerzett…..
A Centrum   00.17. Éjfél után a hajógyáriszigeti szórakozóhely-komplexum szívében. Egy darab mediterránság, fehér egyenruhák, fehérarany fuxok. Milliméterre megtervezett tricepszek, plasztikai sebészek, fodrászok kozmetikusok kifogástalan mestermunkái köröskörül.…..
2006.08.24. Ozora 2006. Ha a déva-vízaknai csatát Ozora mellett vívja Bem apó, ezt írta volna Petőfi, aki gyakran megfordult itt színész éveiben. Igazából Dádpusztáról van szó, pontosabban a Dádpusztai katlanról, ahová először ’99-ben gründolt 30 000 fős…..