Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elzüllött vakond

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Suli: Matek-Magyar 2012.03.28 09:53:00
Akkor számoljunk közösen Rakonczay Gábor sporttárssal: Portugáliából a Kanári-szigetekre az 1200 kilométeres távot közel 17 nap(16 nap, 19 óra, 25 perc) alatt tette meg (Napi átlag haladás: 38,64 tmf (71,56 km), Legkisebb nap megtett táv: 26,1 tmf (48,3 km), Legnagyobb napi megtett…..
Hoze Kritika 2012.03.02 00:26:00
 Dopeman, a szarA cím tán magáért beszél, ám kénytelenek vagyunk elmenni egy olyan jelenség mellett ki Pityinger László (aka) 'Dopeman' becenevű magyar önnön definiciója szerinti "ganxta rapper". A 90-venes évek felé igen sikeresen robbant be, kihasználva egy akkori…..
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
elzüllött vakond 2012.02.24 14:24:51
@Flankerr: Picit gyanús is volt, hogy az m1 a kertévéket beelőzve összeguberáljon magának egy viszonylag király sorozatot. Mondjuk mire rákaptam a Tudorok-ra, már lement pár rész, szal a kezdeti lemaradást bepótolhatom az rtl-en, közvetlen a legújabb rész megnézése után :D

A Mentalistát és társait én sem bírom. A Fridi azért a 90-es évek elején képes volt olyan showműsort összedobni, ami még így visszanézve is elképesztően újítónak tűnik - legalábbis nekem mindenképp. A LÖIM-ból ilyen mókázós izét csinálni nem biztos, hogy nyerő, engem ez az erőltetett jópofáskodás a Maradj talpon!-ban is elképsztően irritál.
Már a köztévére költözés előtt lehetett tudni, hogy Fábry Sándor, az RTL csütörtök estéjének egyik állandó darabja átalakítja műsora formátumát, sokkal kevésbé lesz bulváros, inkább értékeket próbál közvetíteni - bármit is jelentsen ez Fábry esetében. A megújult…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
elzüllött vakond 2008.02.01 01:13:12
Karácsonyfaféregnek a Serpulidae családba tartozó Spirobranchus giganteus és Spirobranchus corniculatus fajokat nevezzük, abból a leleményes okból kifolyólag, hogy karácsonyfa alakúak. A változatos színekben pompázó csőférgek meszes vázat építenek maguknak, amibe veszély…..
Noshát, "Ünnepélyesen Végzős" lettem egy napra (nov. 22.) a szokásos "Ünnepélyesen Végzős" helyett. Bár, ezt a hamupipőkés-rútkiskacsás átváltozás nem sikerült vizuálisan is igazolni, mer' sok lett a vakolat az arcomon. Mindegy, nem érthet minden…..
Tsá Kitti! 0:13 2007.05.17 00:12:58
A fodrász elbarmolta a hajam, de sikerült túltennem magam ezen a röpke borzalmon, elvégre úgysem találkozom mostanában Éltemgyámolával. Hájje.Péntek: oszt. kir. Addig hagyjon a tanári kar. Az oktatási rendszer meg egy zseni teljesítményét kéri rajtam számon. Hát álljon már meg…..
Az iskolai házirendünk egyik csodája - amellett, hogy 2 éve nem kaptuk kézhez - , hogy van az a 3 nap "szülői igazolás"... Amikor ugye az ellenőrző hátuljába az ember szüleje lakonikusan csak annyit írt be, hogy "Pistike május 4-5-én családi okok miatt…..