Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kevercs

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Aláírást gyűjt a Momentum mozgalom azért, hogy ne rendezzen Budapest olimpiát 2024-ben. A mozgalom a tervek szerint jövőre a választásokon is indul.   ..
Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a…..
Mi a különbség Orbán és Putyin rendszere között? Olyan ez, mintha egy vicc kezdődne így. De, ha egy kicsit komolyabban végiggondoljuk, a valóság igen elszomorító. ..
Kevercs 2016.11.15 17:51:00
@monddazigazatmar: A kedves juhász bátyánkat nem lőtték le, de autóval jól elütötték
gondatlanságnak álcázva.
Felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját, igaz, nem jogerősen...
Kevercs 2016.10.28 07:28:33
@Francois77: Majdnem megdöbbentem, de aztán alaposan elolvastam a fentieket és a véleményem nem változott. A beidézett bkv.63. számú állásfoglalás ugyanis olyan ügyekre vonatkozik, melyekben a bíróság végzéssel megszüntette meg az eljárást és
itéletet nem hozott. Ilyen esetben engedi meg az állásfoglalás a másodfellebbezés
lehetőségét. Ezzel ellentétben tudomásom szerint a Szolnokon eljárt I. foku (megyei)
bíróság( Sólyomváriné tanács) alapos eljárást folytatott le, majd annak alapján ítéletben
rendelkezett a vádlottak büntetőjogi felelősségének fennállásáról- a hírek szerint jogalap nélkül, több esetben- iratellenesen. Ez tehát érdemi ítélet volt és így erre nem
jó a bkv.63.sz.)
A népszavazás után a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nevű, nagyjából egyszemélyes viccegyletről beszélgettünk a szerkesztőségben. Éppen nyúltam volna a billentyűzethez, hogy írni kezdjek róluk, jött a hír, hogy tényleg politikai erővé alakulnak és indulnak a választásokon. Orbán Viktor erre a hírre…..
Lényegében teljesen mindegy, miről szavazunk, az ellenzékiek ellenállnak minden kormánypárti kezdeményezésnek, a kormány hívei viszont bármi mögé odaállnak, ha Orbán Viktor erre buzdítja őket. Lényegében ez a legvilágosabb üzenete a mostani kampányhajrának, hiszen úgy tűnik, az migránsügyben keltett…..
Kering a neten egy fabrikáció, amelyből megtudhattuk a Starbucks vezéréről, hogy kívül szeretné látni a vállalat részvényesi körén kívül azokat, akik ellenzik a homoszexuális házasság intézményét. A fabrikációról ugyan kiderült, hogy fabrikáció, de olyan, amely alaphangon nem mond ellent a már sok…..
Tisztességes ember számára rossz előjel, ha a fideszes propagandamédia kezdi őt körbeudvarolni. Korábban ez történt Szili Katalinnal, Hiller Istvánnal, most pedig a Tanítanék Mozgalom vezetői vannak soron. Pár napon belül Pukli István és Pilz Olivér is a vérfideszes Magyar Időkben „nyugtatta meg” a…..
Vannak ezek a jószándékú kisformátumú politikusok. Szeretik, féltik, vagy inkább visszasírják a demokráciát, éleslátóan elemzik a maffiaállam kialakulását és komolyan hisznek abban, hogy mivel a társadalom józan többsége rühelli Fidesz-rezsimet, csak össze kell állnia néhány nagy demokratának…..
Schmidt Mária szerencsecsillaga ismét fényesen ragyog a ner egén. Mióta némi Orbán ellenes szervezkedés után visszatalált a helyes spirituális útra, kapott már az ország családi ezüstjéből - visszavásárolták hűségét a MANYUP vagyon maradékából? - megtalálták új feladatok, valakik levágott lófejet…..
A LMP, saját szervezetéből kirúgott egykori vezetője újabb lépést tett arra, hogy pártját az egyszázalékos tartományba szállítsa le. Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes. A Schiffer család régi kommunista múltja nem indokolna ekkora…..
Lázár szerint nem demokrata az, aki az október 2-ai népszavazástól való távolmaradásra buzdít -- az esztétikum kedvéért gyorsan hadd jegyezzem meg: mondta ezt azon a napon, midőn a rezsim nevében állami kitüntetésben részesítette a rendszerváltás történetének alighanem legmocskosabb szájú és tollú…..
Megrázó volt látni, ahogy több száz kis birkózó példaképe, a szőnyegen oroszlánként küzdő Lőrincz Viktor a könnyeivel küszködve, magába roskadva áll értetlenül az elcsalt bronzmeccs után. Korosztályos edzőtáborokból közel tíz éve ismerem Lőrincz Viktort. Már akkor is ő volt a legelszántabb,…..
Kevercs 2016.08.17 16:59:55
@dadddd: A mai 13.51-re. Persze, hogy ez így nem jó.
Sajnos azonban már mindenütt a hatalom és a pénz (vagy fordítva) a döntő. Ahol pedig még egyenlőre az
élvonalban vagyunk (pl. férfi vízilabda) ott előfordul, hogy nem akarjuk eléggé a sikert, vagy nem a legjobb a
válogatás.
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
Az LMP-válság újabb fejezetéhez érkezett. Az alapító, Schiffer András bukása/buktatása után az orbáni népszavazás láttatja az LMP-n belüli konfliktusokat. Miközben Szél Bernadett - Orbán tusványosi árnyékában - bejelentette, hogy a párt a Fidesszel és a Jobbikkal tart a népszavazáson, addig Hadházy…..
Mi itt a Nyugati Fénynél régóta hallgatjuk döbbenettel azokat a „független” elemzőket, megmondókat, akik afölött siránkoznak, hogy „a két oldal” leamortizálta a közbeszédet, és hogy „a két oldal” egyformán felelős az országban dúló polgárháborúért. Ezek az emberek egybemosnak tettest és áldozatot,…..
Lázárék lépései a Norvég-alap körül egyre inkább bozótharcnak látszanak. Azt javasolják, hogy a norvég kormány teljesen függessze fel a magyarországi támogatásokat. Az évekig Lázárék által is működtetett pénzelosztási rendszert tavaly év végén szétszedték, és a…..
Kevercs 2014.05.11 18:32:52
@Istóczy Viktor: Nem megyek el, inkább kivárom a jobb sorsot!
törökgáborelemez 437. Radiszoci 2012.02.13 18:55:00
Vicces pillanata volt a mai parlamenti ülésnek, amikor a két évtizeddel ezelőtt még farmerban és hosszú hajjal politizáló fideszes házelnök átöltözésre buzdította a munkahelyükre nem öltönyben és nyakkendőben érkezett szocialistákat. A szórakoztató momentumnál azonban…..
Orbán Viktor beszédével ma kezdetét vette a parlamentben a 2011-es költségvetés vitája. A kormányfő szinte alig szólt a jövő évi számokról – ezt inkább a szavakban szintén erős Matolcsy Györgyre bízta -, ellenben olyan keretbe igyekezett helyezni a mostani politikai…..
Égető szükség van egy elrettentő példára, de az biztos, hogy egy miniszterelnök esetében mindenféle gyanúnak tízszer olyan biztosnak kell lennie. A legfőbb ügyész helyettese a Parlamentben Budai Gyula kérdésére nem cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc is gyanúsított lehet a…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..