Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doberdo

0 bejegyzést írt és 950 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
„A hazugság mögötti igazságot éppen az a mód tárja fel, ahogy a hazugság megszilárdítja magát.” – írja Claude Lévi-Strauss, francia szociológus. Talán soha nem volt olyan aktuális ez a mondat, mint napjainkban. Ma már nem csupán a világ periférián találhatók olyan rezsimek, melyek komplett…..
Doberdo 2019.03.25 15:33:11
@MAXVAL bircaman közíró:

A tegnapi 15.40-es kommntre reagálva kénytelen vagyok azt irni, hogy az emberek akkor is
a vérmérsékletük szerint forronganának, vagy nem, ha egyáltalán nem is létezne az Eu.
Ha valaki a forrongást az Eu létéhez köti az egyáltalán nem gondolkodik. Több figyelmet
kérné k Öntől, hogy lehetőség szerint először gondolkodjon és csak ezt követően irjon le
bármillyen véleményt.. / Ön egyáltalán higyan lett köziró ? /
Azt mondja a Raskó György, hogy az LMP-t a Fidesz mozgatja. Állítását két dologgal támasztja alá: egy értesülés – magyarul pletyka – felidézésével és azzal, hogy szerintem egyértelmű, mindenki láthatja. Tehát konkrétum semmi, csak egy alátámasztatlan bennfenteskedés meg egy Gyurcsány-hitüek körében…..
Világjelenség, hogy a liberalizmus hívei általában képzettebb és tehetősebb városlakók, míg a populizmus bázisát a kevésbé iskolázott és szegényebb vidéki rétegek adják; Bannont ki kell tiltani Európából, illetve nem kell beugrani a trükkjének; Ajándék magyar rendőr lónak ne nézd a fogát!..
Doberdo 2018.07.31 10:32:03
@maxval balcán bircaman: A nép nagyobbik része O.V. ellen szavazott. Hol itt a rettegés ?
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
Miszticizmust és mélyről jövő indulatokat egyaránt hordoz a Fidesz aurája. Abban azonban nagyban hasonlítanak a jelenlegi kormánypárt ellenfelei és hívei, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzák fel vezetőjét, melyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A pártot övező tévhiteket igen jól…..
Magyarországon 2010 és 2014 között kiépült az illiberális állam, 2014-től pedig - ahogyan azt a magyar miniszterelnök meghirdette - a megszilárdult illiberális demokrácia üzemszerű működésének tanúi lehetünk. Több szervezettel közös elemzésünket itt olvashatják el...
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Doberdo 2018.04.09 12:03:23
@Bryan élete: / a mai 11.17-es kommentre:

"de. Szél ? igy most sokkal jobb lett neki ? "

Valószínűleg nem járt rosszul a Bernadett, és nem nagyon szeret mostanság a kamerával
szebenézni. Ez nagyon ciki ! A szegény társelnök úr meg elvitte helyette a balhét !
Ellenzéki szavazók osztják és küldik körbe egymásnak a Facebookon a lovagkeresztes írófejedelem portréját rajta két, vitathatatlan tényállítással. Semmi mást nem is kell hozzátenni, Bayer kitűnő mozgósító hatása közismert...
Doberdo 2018.03.25 13:54:42
@F1őr: Tudomásom szerint a Zsolt egykor írt a Népszabadságba is.
Ki is forgatja a köpönyeget ?
Kerek három napig úgy tűnhetett, Gyurcsány a március 15-i beszédével elérte, hogy az ő kottájából játsszon az ellenzék, Vágó Gábor nyilatkozata azonban szertefoszlatta az exkormányfő reményeit. A labda ismét az LMP térfelén pattog. kép forrás: blikk.hu A kormánypárt az elmúlt években tökélyre…..
A kitörölhetetlen szimbólum visszavág...
Doberdo 2017.11.30 10:50:11
@Cycmen:

Kedves barátom. Az igazságot nem kilóra mérik.....
A kedves felcsúti származású súlya nemcsak képletesen, hanem kilóra is nagyobb.
          Kéri László a Hír TV Egyenesen című műsorában (6.45-től) a következőket találta mondani:         "Ez a fajta későkulák mentalitás, ez a gyűjtögetés, a tulajdonszerzés öröme. "         "másként, munkacímen azt mondom kuláktempó"          Elképzeltem, ha Kéri a zsidó mentalitásról,…..
Teljes gőzzel dolgozik a kormány kommunikációs gépezete azon, hogy újabb ellenségeket kreáljon a magyarok számára, illetve, összeálljon végre egy olyan stratégia, amellyel a Fidesz magabiztosan vághat neki a 2018-as parlamenti választás kampányának. Egyelőre azonban csak lerágott csontok esnek ki…..
Tizenkilencedik alkalommal hajszol bennünket abba az őrületbe Orbán Viktor, amit ő évértékelésnek nevezett el. Egy híján húsz éve kényszeríti az újságírókat arra, hogy beszámoljanak a néha hajmeresztő, néha semmitmondó beszédeiről, egy híján húsz éve lihegnek az első sorokban a legnagyobb…..
Városi Kurir Na, most lett elegem! 2016.11.11 10:00:57
Ezt nem hiszem el! Orbán egyik tévé-szolgája mocsoksága révén odáig jutottam, hogy Vona védelmében ragadtam klaviatúrát! Kikérem magamnak, hogy egy náci eszmékkel kacérkodó párt vezetőjéért kelljen kardoskodnom! Orbán, ezt nem teheted velem! Most lett végleg elegem! A nagyon régmúltban szebb…..
Káosz kapitány élvezettel cibálta a szálakat a hetedik alkotmánymódosítás szavazása alatt és után. Annyira érdekesen, hogy meglepő eredmény lett a móka vége. Mármint nem az az érdekes, hogy - Orbán nem engedett a Jobbik nyomásának letelepedési kötvény ügyben, - hogy a Jobbik nem engedett Orbán…..
Egy elírt év magyar hatóságok nem tudják megállapítani Ghaith Pharaon személyazonosságát; a hatóságok által szolgáltatott információk egyáltalán nem teszik egyértelművé, hogy ugyanarról a személyről van-e szó. Ez derült ki a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén...
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
Doberdo 2016.10.02 18:02:51
@dr. mesterséges színezék: Lehet, hogy ezt már csak egy újabb nagy arányú rezsicsökkentéssel
lehet helyreállítani. ( De mi van a Teréz krt-i robbantóval, akit 20-25. évei között jellemeztek, de a legújabb bolti felvételek szerint kinéz akár 50 évesnek is ? )
Két közepesen teleszart búvárruha beszélget: - Elég kemény vagy már, gecó? - Ahham, asszem... - Akkó'feszíccsünk! Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész…..
18 egyházi vezetőt szólaltatott meg a Heti Válasz arról, hogyan dönt az október 2-ai népszavazáson feltett kérdéssel kapcsolatban. A körkérdés egyik meglepetése, hogy a magyarországi katolikus vezetők részletes érvekkel szinte egyöntetűen a nemzeti szempontok mellett állnak ki, hasonlóan a…..
Doberdo 2016.09.16 14:57:18
@Venyigeszú Plankton: Ferenc pápa a Vatikán legfőbb embere. Ő még is mást mond.