Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sickofitall

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja A nagy átjáró 2009.10.08 17:26:00
A két nagy szép kis moslékkínálattal hívogatja a nézőit hétvégén. A TV2-n szombaton debütál a Sztárral szemben, amelynek már a címe is Nyomasek Bobó díjas, hát még a tartalma! A halálra unt celeb most zsákban fut a néző ellen. Tilla meg kommentálja. Naja.Az RTL Klub…..
Voivod - Infini (Relapse/Nuclear Blast) A Voivod a világ egyik legjobb és egyik legnagyobb hatású metálzenekara. Lehet, hogy az „egyik” szó az egyik jelző elől akár el is hagyható, de az is lehet, hogy mindkettő elől. Valószínű, ha sok nagy tudású zenebuzi összeülne,…..
Zebraman megvéd minket mindenféle gonosz szörnyektől például a hormonzavaros homártól és van egy segítője is: egy szexi ápolónő. Honnan jönne ez a magas szintű idiotizmus ha nem Japánból. Csodáljátok Zebramant velem együtt!Első videónk a Zebraman 2004-es filmjének trailere!…..
A sportriporterekre már jó régen felfigyeltünk, és Joey Adonis figyelmét se kerülhette el a közvetítésekben használt klisék tömkelege.A modoros magyar sportközvetítés Kishazánkban az elmúlt években gombaszámra szaporodnak a különböző tematikus sportcsatornák, amivel persze…..
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..
A rossz időre való tekintettel (viharnap - ld. lejjebb) kaptok ma estére is egy kis olvasnivalót - ezzel ezt a szomorú júniust talán elviselhetőbbé téve. Ildikó anyuka gondolta úgy nemrégiben, hogy SZMK-s (Szülői munkaközösség) levlistájáról pellengérre állít pár…..
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
sickofitall 2009.06.27 10:37:55
@cd-r: mélyen egyetértek veled testvér. Abban a nótában minden benne van, nemcsak az esküvőről, hanem az életről is.
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
Lángoló Gitárok A 666-os járat 2009.05.18 09:47:00
Van egy csávó a filmvilágban, akit minden klasszikus galoppmetál rajongó irigyel, és nem, nem a Bar Refaelit kúrogató Leo DiCaprióról beszélek, hanem egy baltaarcú kanadairól, Sam Dunnról. Az eredetileg antropológusnak készülő metallista ugyanis két, főleg rajongócentrikus…..
Ezen a héten nem győztem válogatni a sok-sok videóból, így maradt egy pár legközelebbre is, ami nekem jó, neked meg úgyszintén. Talán akkor nem is húzom az időt és elárulom, hogy lesz Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu meg Kasabian, de erre jár a…..
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
sickofitall 2009.04.30 19:13:47
@GergőÁron: Pinket láttam egyszer élőben és ő sem magnóról ment, bár őt nagyon határozottan segítették a háttérénekesek.
Lehetett sejteni, de most már biztos, hogy a Faith No More 1997 után idén ismét a Sziget vendége lesz, úgyhogy akik eddig is önfeledten örültek az újjáalakulásuknak, most már akár táncot is járhatnak miatta. Aztán a világ egyik legnépszerűbb alter rock zenekara, a…..
sickofitall 2009.04.29 19:45:14
@Mikor Sodrócki: tehát nem voltál tavaly a Carcass bulin. Szégyelld magad :). Úgy szólt, mint disznó, hidd el nekem.
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Valószínű minden hazai Down-rajongó tisztában vele, hogy már egyszer jött volna hazánkba Phil Anselmo zenekara, de ez egy kellemetlen fiaskó miatt elmaradt. Nos, mivel az akkori szervezőn kívül senki nem volt ludas az esetben, elegendő jegy is fogyott elővételben, így nincs az,…..
sickofitall 2009.04.12 23:49:41
@jim rocker: Szomorú, de teljesen igazad van. Tudtommal tavaly úgy 600 jegy ment el elővételben (én is vettem, aztán legalább a visszakapott pénzből megnéztem a Carcasst). Kinek jó, ha kong a nézőtér az ürességtől? És nagyobb hely többe is kerül, magasabb a jegyár is, gondolom.
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Na, ez bréking! Július 1-én a Dream Theater Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel. A progresszív metálbanda iránti rajongásom - a tegnap bemutatott Queen őrülethez képest főleg - gyerekcipőben jár, ugyanakkor intő jel, hogy jobb kezem ügyében a kölcsön kapott Live at…..
Idén július elsején ismét ellátogat hazánkba a progmetál élő istene a Dream Theater. Furcsamódon nem a Petőfi Csarnokban rendezik meg a bulit, hanem a 15 ezer férőhelyes Papp László Budapest Sportarénában (a szervezők szerint a hatezres Pecsa-szabadtér kicsi lenne nekik).…..
Valamilyen furcsa oknál fogva összeáll a Corrosion Of Conformity Blind-korszakbeli kétötöde. Egészen pontosan Reed Mullin dobos, és Karl Agell énekes fog egy olyan turnét nyomni, ahol a teljes 1991-es Blind lemezt előadják majd. Scott Little a Leadfootból, valamint Jason Browning,…..
Subba Re-me-te-lány 2007.05.15 11:41:00
Messze elhagytuk azokat az időket, amikor a popzenéhez ilyen videó járt. Mit lehet kezdeni egy olyan számmal, ami egy re-me-te-lány-ról szól? Hát az a minimum, hogy egy szenet lapátoló frufrus fickó szerepeljen benne Zoltán Erika mellett! Valószínűleg az összes…..
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..