Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V43 1346

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy panasz jelent már meg az „új típusú” sorompók hibáiról, amik vagy csak félig nyílnak fel, vagy felnyitott állapotban is vörösen villog, vagy egyáltalán nem csinál semmit. Olvasónk két ilyen sorompóval is találkozott tegnap. A meghibásodott berendezések miatt…..
Olvasónk életét boldoggá tette a MÁV amikor egy szép, felújított, bicikli szállítására is alkalmas vonatot állított forgalomba azon a vonalon, ahol minden nap közlekedik. Öröme nem tartott sokáig, a vonatot megfordították, megváltozott a biciklis kocsi helye, és megtelt…..
V43 1346 2009.09.18 17:04:54
@V43 1346:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a posta BDt (a vezérlőkocsi, amiről írtál) valóban egy jól eltalált dolog a kerékpárosok részéről, én mint mezei utas is szeretem.

A tömeges ajtóproblémák viszont kezdenek nagyobb méretet ölteni, mint ami megengedhető lenne. Szolnok kicsit összekaphatná magát...
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
V43 1346 2009.09.17 15:59:29
@BKV figyelő:
Fülkés kocsiban zárt magadra az ajtót!
A MÁV-Startnak van egy City Szerda nevű InterCity-t népszerűsítő akciója. Ezen a napon a pótjegy ugye ingyenes, de meg kell venni azért, hogy legyen helyed. Sok olyan panasz volt a blogon, amiben utasok leírták, nem vettek pótjegyet (mert minek ha ingyenes?), ezért a kalauz meg akarta…..
Sok kritika éri a BKV-s járművezetőket amiatt, mert időnként a megállókba rosszul vagy egyáltalán nem állnak be. Sokan akkor is szidják őket, amikor az autósok és a rosszul kialakított megálló miatt nem tudnak rendesen megállni. Olvasónk -egy járművezető- most képeken mutatja…..
V43 1346 2009.08.31 14:49:22
@eszterotika:
Ha ilyen helyzet adódik, ennyi a megoldás. :) Aztán lehet, hogy adódik pár kisebb sérülés az autón? Ja, majd legközelebb megnézi, hogy hogy áll meg.
Olvasónk egy kicsit régebbi történeteit osztja meg velünk alant. Két utazása során kétszer is problémája akadt az InterCity-n utastársaival. Budapestre jövet egy részeg utas koszolta össze az ülést ruházatával, a padlót pedig a kiöntött sörrel, visszafele pedig két nő…..
Aki elér Mátészalkáról Debrecenbe igazi túlélőnek mondhatja magát. Itt mindennapos a verekedés, kötekedést, és a rablás is, de a lerobbanó vonatokkal is szinte minden nap találkoznak az utasok. Olvasónk észrevételeit, panaszait egy hosszú levélbe gyűjtötte össze, ezekről…..
Nincs is annál kellemetlenebb, mikor felszállunk egy vonatra, megfogjuk a kapaszkodót vagy a kilincset és az évezredes kosztól ragad a kezünk. Ki tudja mitől, hányan, és kik fogták már meg előttünk ezeket, így semmihez nem merünk hozzányúlni, míg meg nem mostuk a kezünket. Ennél…..
V43 1346 2009.08.24 15:58:13
@Adani:
Azért ez is elég nagy általánosítás, nem gondolod? Speciel szerintem a békéscsabai és szegedi régióval nem sok probléma. Az alapvető dolgokkal ők is küszködnek, de menj be egy csabai kocsi után egy miskolciba...
V43 1346 2009.08.24 15:58:49
@Randal:
Amíg pár retardált, idióta, hülye gyerek szét nem cseszi.
V43 1346 2009.08.24 15:59:54
@!ndex:
Szerintem rossz ajtón kopogtatsz :D
Örülök, hogy a sok panasz mellett egyre több pozitív sztorit küldtök. Nem csak ide, a BKV-figyelőre is. Olvasónk 33 százalékos jegyet kért, helyette 50 százalékosat kapott, de nem volt mellé diákja. A kalauz szerencsére nem büntette meg, tanácsot adott neki, hogyan úszhatja meg a…..
-Kérdi olvasónk. Persze ne általánosítsunk, tudjuk nagyon jól, hogy a többség rendesen, tisztességesen dolgozik, de lássuk be, vannak akik zsebre dolgoznak, és lopnak. A cégtől, az utasoktól, mindenkitől. Olvasónk két ilyen kalauzzal is találkozott: Kedves MÁV-figyelő!…..
V43 1346 2009.08.24 15:50:16
@Mister67:

Csak egyszer-kétszer kell összetalálkoznod olyan jegyvizsgálókkal, mint pár jó ismerősöm... akkor majd elmegy a kedved ettől a módszertől a 6000-es csekkel a zsebedben. ;) (vagy a vonatról landolsz...)