Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aGerald

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
aGerald 2011.10.21 14:46:56
aGerald 2011.10.21 14:55:30
@HUN_Sector: vagy csak "pár"?
Attila Bécsben szeretett volna gyorsan albérletet találni, ez okozta a vesztét. Bár sorra észlelte a gyanús jeleket, csak meggyőzte magát, hogy kétszer is pénzt utaljon a őszinteségét bizonygató ismeretlennek.Ausztriában szerettünk volna albérletet. Nem olyan régen találkoztam…..
aGerald 2011.10.19 11:58:28
Az ötödik epizód is odavágott, a hatodik úgy látszik, rátesz egy lapáttal, és tessék nekem elhinni, az évad végéig nem szállunk le a hullámvasútról. ..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
aGerald 2011.05.19 09:57:14
@Altaïr:
Tóta, szívd vissza ezt az egészet, Altairnak semmi baja a névváltoztatással! Tán' Moszkvába is el kéne juttatni az álláspontját.
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
A közös jövőt, az emberek közti bizalmat, valamint az összes LEGO-játékot is Makovecz Imre magánakadémiájának tagjai építhetik. Az 1992-ben alakult Magyar Művészeti Akadémia köztestületté alakulása után megkapna az országban minden művészeti feladatot - így a különféle…..
w A tűz csiholója 2011.04.12 06:57:00
Az elmúlt ötven év apróbb megtorpanásoktól és helyi anomáliáktól eltekintve egy sikertörténet volt az emberiség életében. Atom-világháborút megúsztuk, és nőttön növekedett minden, a világgazdaság legalább három százalékkal évente, a bolygó lakossága kétszeresére,…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
"Ha keresnek, mindg nyitott ajtót találnak felém" - nyilatkozta Vladimír Weiss szlovák szövetségi kapitány még Szlovákiában az afrikai világbajnokságra indulva. Egy héttel később egy újságírói kérdésre válaszolva már csak ennyi sikerült: "Ha még egyszer…..
aGerald 2010.06.23 10:03:06
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
aGerald 2010.05.14 14:12:10
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
Szinte már rosszul lét határán olvasom a kommenteket egy-egy bejegyzés alatt. Árad belőlük a rosszindulat, a fröcsögés, a rossz tapasztalat élménye, a meg nem értés. Sokan úgy vélik az orvos valamiféle állatfaj, akit az országban dolgozók etetnek, hagynak szaporodni és ez az…..
Vastagbőr A MOL az aranyérmes 2010.04.13 10:01:00
Na, vajon ki reagált a leggyorsabban a választási eredményre? Nem gondoltam volna, hogy a MOL lesz az aranyérmes, rajt-cél győzelem, az Igazgatóság nyelve lett a legfürgébb és hatolt a legmélyebbre: 2010. ápr. 12. 19:33  Rendkívüli tájékoztatás: (Köszönjük Viktor a…..
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
aGerald 2010.04.09 16:08:22
@webber: mivel jársz, trciklivel? ki a fene tankol, amikor a tank még félig tele?! kivéve persze, ha arrafelé 200 km-ként vannak a kutak. vidéki-e vagy?
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
aGerald 2010.01.30 12:41:09
@túrós_rudi: Apám, szerinted ki az, aki azért vág át 8 sávon keresztbe, mert "azt sulykolják a fejébe..."???!!! Legfeljebb te, az agymosott.
Normális ember megáll, körülnéz, felméri, hogy átmehet-e, aztán ha úgy gondolja, hogy igen, akkor átmegy. Ha meg úgy érzi, hogy így elütik, akkor sulykolhat bárki bármit, nem megy át. Ő veszíthet a legtöbbet az ügyön.
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
aGerald 2010.01.29 12:36:06
@triumphator: Ezen a linken olcsóbb az iphone, innen kellett volna rendelni. Ej-ej.