Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BLac

37 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap 00:01-től kezdődik az I. Nemzetközi PussyMagnet Day! Megkérünk minden kedves csatlakozót, hogy esemény komolyságához híven készüljön fel! Munkahelyére a pólóban menjen, fennen hirdesse együttesünket, ha kell, keveredjen vitába főnökével, ha az kifogásolja a PussyMagnet…..
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy óriási ötletünk támadt! Önkényesen, vállalva minden felelősséget, 2011. január 25-ét hivatalos PussyMagnet nappá nyilvánítottuk! Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy megkérünk minden Rajongót, hogy aznap a PussyMagnet póló viselésével…..
Kedves Rajongók!A zene és a ti szeretetetek a mai napon újra összehozta a bandát!Ideje volt már, hogy az október végi koncert után újra(!) próbáljunk, mert bizony azóta nem jártunk a budapesti próbatermek mélyén.Erre a legjobb bizonyíték (?) hogy Andris gitárjáról a port…..
A PussyMagnet, az őszinte rock zenekara 2010. december 30-án , reggel 7:00-tól féldisznó ölésen feldolgozáson vett részt egy Budapesthez közeli településen, Maglódon. Házigazdánk az a Kesza volt, aki rendszeresen az első sorban tűnik fel a koncertjeinken.  A hangulatos…..
Kedves Rajongóink!Talán észrevettétek, hogy az utóbbi időszak nem éppen túl eseménydúsan telt a zenekar életében. Ha más nem, a blogbejegyzések száma ezt mindenképpen jelzi. Ezúton meg kell erősítenünk, hogy valóban csönd és nyugalom honol a PussyMagnet háza táján, a…..
Este odavágunk!!! Gyertek, 7 órától várunk benneteket a ojjektumban! Mindenkinek jó alapozást :) Mágnesek..
BLac 2010.11.02 09:27:26
@rf dori: ODAAAAAAAAAAAAAAAA! Legalábbis úgy éreztük :-) Inkább a hallgatóságot kellene megkérdezni. Hallgatóság?
BLac 2010.11.02 15:16:21
@Imiface: Olyan videóm van arról, amikor a Mennyország tourist közben kézbe kaptok, hogy megőrültök! A felvétel megnézte közben megerősödött bennem a hit:
ODAAAAAAAAAAAAAAAAAAVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGTUUUUK!
Este tömörítjük a videót mert most 1 Giga az a 3 perc :-)
Egy hét múlva ilyenkor (17:34) a tipikus PM szimpatizáns elkezd készülődni. Felveszi a legszebb ruháját (PM póló :-)), megissza az első sörét, felhívja a havert, hogy mikorra menjenek, majd lassan elindul. Este fél 10-re már olyan állapotba kerül, hogy nem jár más a fejében,…..
Ha nekem kellene jellemeznem a szombat esti fellépésünket, akkor azt hiszem a sok-sok pozitív jelző miatt elfogultsággal vádolnátok! Így aztán olvassátok inkább egyik legnagyobb kririkusunk, MicsodaÖccs beszámolóját (aki hősiesen, road-ként csinálta végig velünk a szörnyen…..
BLac 2010.10.22 09:33:12
@Imiface: ez aztán megtisztelő, komolyan!
A PussyMagnet zenekar a mai napon az alábbi pályázatnak álcázott kéréssel fordul a rajongóihoz: Mindigis utáltad a házibulik önkéntes DJ-it, akik csakis a saját zenéjüket erőltették a bulikban, hogy a csajuknál bevágódjanak, megölve ezzel az összes…..
Az első, amit soha nem felejt el az ember! Majdnem egy éve történt! Akkor még minden új volt nekünk, emlékszem ahogy tátott szájjal mentünk fel a színpadra a délutáni beállást megelőzően, és nem hittük el hogy ez megtörténik! Amikor megszólaltak a gitárok, és zengett a…..
Már csak 15 nap! És a zenekar készül és készül, a szervezés jól halad, és azt tervezzük, hogy ez a mágneses vihar bizony mély nyomokat fog hagyni bennetek! Nem titkolt szándékunk, hogy a koncert egyik! csúcspontja a már beharangozott saját dal, a "Mágneses vihar" lesz!…..
Mióta zenészkedni kezdtem, nem elég hogy a zenei látóköröm rohamos bővülése terheli az agyam napról napra, olyan kifejezetten szakmai dolgokkal is meg kellet ismerkednem, mint a gitár felépítése, a hangok, skálák színes palettája, vagy akár a hangtechnika kérdése is. Míg…..
Fotópályázatunkra ezúttal egy lelkes amatőr fotós küldött be pályaművet. A PussyMagnet póló ezúttal a Kispál és a Borz utolsó fellépésén tűnt fel, a Sziget -1. napján...
Biztos láttátok az Amélie csodálatos életét ti is. Na, azt gondoltuk, mi is elkezdünk egy olyan játékot, mint ő a kis kertitörpével! PussyMagnet pólóban, nyakkendőben, a világ legkülönlegesebb pontjain!Tessék pályázni! Itt a nyaralási szezon, mindenki csomagolja be a…..
Az, hogy csend van a blogon, nem jelenti ám azt hogy nem történik semmi a zenekar körül!Egyrészt elbúcsúztattuk Szobilegényt, nem semmi móka volt! Még aznap készült néhány frankó bandafotó rólunk, mindjárt meg is mutatok párat!Aztán megvolt a lagzi is! Koncertestül! Ezzel…..
BLac 2010.06.25 11:52:23
@Tito: Titokám, rád nem tudunk megsértődni :) Írj bátran.
És íme, egy újabb ékes bizonyítéka, hogy a pólónk - és így zenekarunk is - egyre népszerűbb, már celebek is hordják! A képen a pólós úriember az MTV egyik szakkomentátora. Aki eltalálja ki az a celeb, aki a mi pólónkban ülteti a teltvirágú fitómuskátlit, egy kis…..
BLac 2010.06.11 09:06:38
BLac 2010.06.11 13:48:03
@kgabesz: nem vicc, van a kocsimban két zsák virágföld :-) Gabesz, ha neked odaadom, eljuttatod jogos tulajdonosának? :-)
2 héttel a metál királyainak koncertje után a PM 2/5 része képviseltette magát a glam-rock isteneinek rock cirkuszán. Kis csapatunk - csak úgy mint két héttel ezelőtt - a közeli Gusztáv sörözőben nyitott (sör+tüske kombináció), hogy aztán jó kedvűen és izgatottan…..
BLac 2010.06.03 18:27:15
@Tito: ez nem volt szép...
Ma nappal ígéretem egyik felét beváltottam. Dórival végigálltuk a sort a Nyugatinál és kisebb nyomtatóproblémák ellenére hozzájutottunk a becses Kispál búcsú koncert jegyeinkhez! Ahogy már írtam, mindenkit arra buzdítok, hogy az elmúlt évtizedek meghatározó együttesének…..
Próbáink számának visszaesésével úgy fest, blogbejegyzéseink száma is csökkenőben van. De ahogy a közös zenélések, próbaterem látogatások számát sikerül visszatornászni heti 1-re, úgy a blog is fel kell hogy éledjen poraiból. Olyannyira hanyagoltuk a blogolást, hogy a már…..
Kedves Rajongóink! Hírnevünk gyors növekedését látva - és szeretett énekesünk fogyatkozó önbizalmát segítendő - úgy döntöttünk, hogy újabb pólók gyártásába kezdünk. Küldetésünknek tekintjük, hogy egyetlen rajongónk sem maradjon kedvenc zenekara pólója nélkül!…..
BLac 2010.05.30 11:43:03
@Tito: Titókám! Minden tiszteletünk a rajongóké! Azért csináljuk hogy a koncert végén beleüvölthessem a mikrofonba: Kösssszzziiiii szééééépeeeeeen! Számítunk rátok, mindenkire!
Ha mondhatjuk magunkról, hogy alkotunk valamit, bár ez kicsit nagyképűen hangzik, akkor mondhatjuk azt is, hogy alkotói válságban szenvedünk.Csöppet sem a lelkesedésünkkel van gond, vagy az elhivatottságunkkal. Mind az öten élvezzük a zenélést és az azt követő sörözéseket :-)…..
BLac 2010.05.05 10:38:51
@kgabesz: Gabesz nem nagyon tudhatja, mennyire szarul énekeltem, mert nem volt ott.. Ha ő gitározott volna ilyen szarul, már eladta volna a gitárt. Csak én nem tudom eladni a torkomat :-)
A Kispál és a Borz szeretete, a PM koncert számok közé erőltetett egy-egy felejthetetlen dala mindig óriási kihívás volt nekem. A többiek egészen más irányú zenei szeretete örök konfliktus forrás a PussyMagnetben, mely' harcot, jobb híján, egyedül kell mindig megvívnom.…..