Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbuci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a bejegyzést alapvetően tegnapra szántam, de aztán úgy felidegesítettek a kollégiumi jelentkezéssel, hogy elment az írástól (is) a kedvem. Elég hülye időjárás van errefelé mostanában. Tegnapelőtt gyönyörű napsütéses idő volt, csak kár, hogy ezt mínusz 12 fok…..
Most látom csak, hogy mesélésben még csak az elmúlt szombatnál tartok, holott már csütörtök van. Akkor nem is nagyon húzom tovább az időt. Ha már szombat és Frankfurt. Meg akartam jegyezni, de valahogy kimaradt a blogbejegyzésből, hogy volt Frankfurtban egy utca (Münchener…..
Kivételesen nem azért nem írtam az elmúlt két napon, mert nem volt mit, hanem mert nem volt időm. Ezt is megértük. :) November 11-én este tartották a városban a Márton napi felvonulást. Erről egy igazán jó leírést, találtam itt, úgyhogy nem is ragozom tovább, akit érdekel…..
Tegnap este megtartottuk az első németórát. Meglehetősen szórakoztató volt. Zehra úgy kezdte, hogy kevés német tud helyesen beszélni, és kevesen ismerik a nyelvtani szabályokat. Ezt megerősítettem én is, mondván tapasztaltam, hogy a melléknévragozást a németek nem igazán…..
Szakad az eső, sötét van, az embernek semmihez nincs kedve. A napok kezdenek egyre hasonlóbbá válni. Délelőtt elviszem Lisát óvódába, hazajövök, porszívózom, érte megyek, kaját adok neki, aztán alszunk. Zehra alapesetben négy óra körül van itthon, addig én játszom Lisával,…..
Lehet, hogy ez a médiafogyasztókat nem érdekli, hiszen arról sem szoktuk kishírben beszámolni, amikor új portást vesz fel az MTV, de azért ez mégiscsak fontos: távozott a Tv2-től Rényi Ádám pr-csoportvezető. Az az ember, aki a sajtóval tartja a kapcsolatot, sőt az az ember, aki a…..