Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakijani

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
valakijani 2011.01.08 16:10:26
@Várúr: Tudod már a Torgyán baromságait is ilyen gyenge propagandával próbáltátok tompítani(chilei cseresznye, menye a MALÉV fb.-ba), ez azóta sem változott. Az igaz, hogy nem minden pecás egyesületi tag, de horgászjegyet váltania kell. Komád pedig hál' istennek nem vagyok és remélem nem is leszek. Ilyen sz..házi bagázsra én sohasem szavaznék.
valakijani 2011.01.08 16:13:49
@soproni1: Valószínű, hogy az alapítás éve számít egy elnevezésnél.
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Nem akarok hosszas litániát írni arról, hogy mekkora taplóság, és milyen alávaló dolog egy politikai szervezet részéről, egy katasztrófából direkt politikai tőkét csinálni. Illetve lehet, de azt csak a szolidaritás és a segítő szándék vezérelheti, nem pedig az ellentáborra…..
  Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy vajon mi volt száz-kétszáz éve azon a helyen, ahol most él vagy amerre nap mint nap jár. Nos nem is olyan nehéz megtudni. Magyarországról három katonai felmérés készült, az első még az 1700-as évek végén, az utolsó Ferenc…..