Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steven85

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Autófília Sárga part II. 2009.08.24 13:00:00
Bevallom én csak valami rémhírnek tartottam, amikor először olvastam a belső levelező listánkon a hírt, hogy ötvenezer forintnyi bírságot szabhatnak ki egy sárgán történő áthajtásért. Tényleg nem hittem el, mert valamikor régen még azt tanították nekem, hogy a KRESZ szerint…..
Steven85 2009.08.24 15:54:28
@Kifordított kacagány: értem én, hogy a piroson áthajtókat akarják megfogni és a vitás esetekben valószínűelg a rendőrségnek van igaza, de ezzel egyre több lesz a "bizonytalan egyed"... akik balesetveszélyt teremtenek. Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás. Egy videófelvétel mindent eldönt. Azon látszik, hogy hol kapta a jármű a sárgát, mennyivel ment és hol volt, amikor pirosra váltott a lámpa.

"nekem még mérlegeléssel együtt is sikerült eddig mindig megállnom, már ha időben észrevettem, ha meg nem, akkor nem váltott pirosra amíg a kereszteződésben jártam."