Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BpErik

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
BpErik 2010.01.19 13:57:38
@- Rendi -: Igaz, én sem tudtam eddig, hogy ilyen jól keresnek...
BpErik 2010.01.19 13:49:42
@- Rendi -: Bocs, de mivel több, mint 200 zsét vihetnek haza, elég gyorsan akadnának pótló buszsofőrök.

Az már csak ha a tortán, hogy a sztrájkkal kevesebbet alkuttak ki, mint a többiek sztrájk nélkül.
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
BpErik 2009.12.10 19:26:11
@kafferbivalybalamber: Mondjuk amerre én kerékpároztam eddig (nyugati irányban elhelyezkdeő országok), ott ment. Nekem nem kellett semmiféle papír se, mégis egyenragúan álltak hozzám.
Kötve hiszem, hogy Mo.-on bármilyen hozzáállás változna attól, ha a kerékpárosoknak lenne papírjuk. (Kreszpapírom van, a biztosítás arányosítva egy százas lenne...)

De persze jó duma meg kibúvó!
  Meglepő, de a 2010-től érvényes KRESZ-be értelmes változások is kerültek. Vélemények azonos című írásunkról...
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Zebra-akció Feljelentő lap v0.3 2009.09.15 13:47:10
Ismét frissült a feljelentő lap. Egyrészről változott a megszólítás, másrészt pedig, mivel a feljelentéshez rajzolt ábra is szükséges, ezért csináltunk egy alapot, hogy ne kelljen minden lapra kézzel berajzolni mindent... A jelenlegi verzió a 2x2 sávos utakra jó, ahol középen…..
BpErik 2009.10.14 14:05:24
@/tno+DA=:
Nem értem...
Most akkor a biztonságos zebrákért céllal van a gond?
Vagy a zebraakcio módszerével?
Mégis akkor mi lenne jobb módszer?
Már van is konkurens megoldás?
Mi az?
Akkor végülis nem annak a bannerét kellene felajánlani az ellenbanner helyett?
Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy, ma, Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, akcióra szántuk el magunkat... A terv Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre…..
Szerencsére elég sokan felkapták a fejüket, hogy mi itten akcióba lendültünk. A nagy számok törvénye alapján adja magát a dolog, hogy sokaknak ez nem tetszik, legyen szó akár magánszemélyekről, akár médiáról. Volt, ahol fontosnak tartották kiemelni, hogy többen is bringával…..
BpErik 2009.10.14 13:17:18
@Gombóc_Artúr:
A "balfasz gyalogosok" védelmében: kis hazánkban azért van némi tartani valója a gyalogosnak, ha átszeretne kelni a zebrán, például az út másik oldalára (egyesek szerint oda születni kell). Talán, ha a kedves gépjárművezetők ilyen esetben igenis megállnának, a gyalogos is rászokna, hogy a zebra mellett akkor ácsingózik, ha át akar kelni.
Az itthoni neveltetésem miatt (hiába vagyok a zebrával bármilyen térbeli viszonyban, úgyse valószínű, hogy megállna az autós), nem egyszer okoztam a világ szerencsésebb helyein a zebra közelében való áldogásáommal dugót. Azért próbáltam tanulni: ha át akarok kelni a zebrán, annak semmi akadálya. Ha nem akarok, akkor messze elkerülöm a zebra környékét is. Na aztán haza érvén - a saját biztonságom érdekében - mindezt nagyon gyorsan el kellett felejtenem!

Amúgy meg köszönet mindenkinek, aki e nemes célra áldoz az erőforrásaiból!