Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. shellfire

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villamos autókban, nyilvánvalóan egy elektromos áramforrás része a hajtásrendszernek, a benne tárolt energiát használják a motorok a jármű mozgatásához. Általában ez egy egyenáramot szolgáltató, a megszokott 12V-nál nagyobb feszültségű akkumulátort jelent. Nem csak a hajtásrendszert, hanem sok más…..
Tudtuk, hogy arcvesztés nélkül nehéz lesz ebből kihátrálni. Hát most élvezzük ki a NER-hivatalnokok hebegésének-habogásának minden másodpercét.Első felvételünk még akkor készült, amikor mindenki úgy tudta, hogy a vezér hajthatatlan, keresztülveri tűzön vízen át a…..
Pintér Sándor a miniszterelnöknek íródó jelentésének kiszivárgó szövege szerint csütörtökön 14:54-kor „katasztrófahelyzetet hirdetett ki”. Ez a mondat elsőre rendkívül pozitívnak látszik, s úgy tűnik, hogy a rendszer jól vizsgázott. Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban…..
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
Nem unatkozik mostanság a miniszterelnök úr, ez vitathatatlan. Lelki szemeink előtt már-már politikai akcióhőssé látjuk nemesülni őt, akinek ha belefér, nyilván még a világot is megmenti a vasárnap délutáni Videoton-meccs kezdő sípszaváig. Kétségkívül Orbán Viktoré…..
Ezt a cikket hetekig küldözgettem Magyarország gyakorlatilag összes szóba jöhető lapjába, és még egy kicsit azon is túl, sikertelenül. A válaszokat olyan fordított sorrendben adom közre, amilyen mértékben negatívak voltak. (i) Népszabadság: élvezték az írást, de úgy…..
A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalék egy olyan 100 milliárdos alap, amit azért hoznak létre, hogy év közben felmerülő, nem tervezett, rendkívüli eseményeket a kormány tudja finanszírozni. Ilyen volt például a vörösiszap-katasztrófa, de ilyen az árvíz,…..
TComment Ezt most elbaltáztuk 2012.07.26 23:28:09
Extra rövid Égéstér-adásunk kommentposztja...
dr. shellfire 2012.07.28 14:52:30
@AUTÓNEPPER: Nem azt mondom, hogy minden PSA konszern autó szar volt. De a megbízhatóbbaknak is voltak jellemző öt forintos bosszantó hibái. Lehet, már nincsenek. Van olyan PSA kocsi, amit hosszas tépelődés után megvennék magamnak. Berlingo mondjuk benzines motorral, két kilincsgarnitúrával, hátsó felütközésgátló cserealkatrészekkel.... De a C4 első generációs kupé tesztautón komplett hátsó hidat kellett cserélnünk, mielőtt eladtuk (2500 Km-t futott), és az első exclusive felszereltségű xsara picasso visszajött egy héten belül féltengelycserére, ez egy hat hetes tortúra volt a franciákkal, aminek a végén beépíthettünk egy felújított féltengelyt....
                                               BIZOTTSÁGI JELENTÉS                              …..
dr. shellfire 2012.03.27 21:01:01
@Kandabula: ez nem misztifikáció, ez unortodoxia... A misztifikáció az, hogy ez az öt ember inaszakadtáig dolgozott azon, hogy más eredményt hozzon, mint a HVG teljes szerkesztősége 9 hónapnyi kutatással, fordítással, elemzéssel :)
dr. shellfire 2012.03.28 04:55:32
@Squid: sajnos igazad van...
Az Égéstér nyolcadik adásának kommentposztja. Tetszett?..
Most olvasom, hogy a szocialistákat sejti a „Fidesz” az éhségmenet mögött. Nyáron mögöttünk is őket gyanították Kaposváron és telefújta a várost ezzel a helyi-hű sajtó. Most is ez a forgatókönyv. Ismételten el kell mondanom, hogy az éhségsztrájkunk ötlete egy…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..