Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csege516

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
csege516 2011.07.05 12:02:05
www.youtube.com/watch?v=thOxW19vsTg&feature=feedwll&list=WL
ez már a jelen(vagy már a múlt)
csak azt nem vágom,hogy miért nem eröltetik ezt a technikát.ez 3D,nem gagyi térhatás
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
tvblog Gigászok csatája 2009.08.31 15:36:44
Azért valljuk meg, hogy az RTL Klub nem kispályázott és a Heti hetest vetette be Vágó István ellen, ami azt jelenti, hogy hazánk 10 legnépszerűbb tévés személyisége közül 6-7 a két nagy csatorna műsorán 19.05-től látható lesz. Párbaj kontra Vacsoracsata. Az egyik oldalán…..
A Liquidgeneration.com volt oly szíves, és összeszedte a South Park eddigi tíz legjobb celebgyalázó jelenetét, a tetves nemiszervű Angelina Jolie-tól kezdve a depis Tom Cruise-on át az ostobenkó kurva-versenyt meggyőző fölénnyel nyerő Paris Hiltonig, mi meg betesszük jól, mert…..
Az outolásnak több olyan aspektusa van, amelyről nem írtam a múltkor. Nem sokáig húztam a családi coming-outot. Nem tértem ki a biszexuálisokra. Sőt, nem tértem ki a leszbikusokra sem, pontosabban nagyon is férfiszemmel írtam a cikket, egészen egyszerűen azért, mert bár látok…..
csege516 2008.08.31 08:27:27
Szinte az összes klinikán elmondták már nekünk, hogy az alkoholizmus kis hazánk egyik legnagyobb problémája. Általában a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek mellett említik a nagy hármas tagjaként. Most a Wall Street Journal bloggere megosztotta velünk a John Hopkins…..
SZEPTEMBERTŐL 90%-OS  KEDVEZMÉNYES BÉRLETTEL  UTAZHATNAK A  FELSŐOKTATÁSBAN TANULÓK2007. szeptember 1-jétől újra 90%-os kedvezménnyel válthatnak bérletet a felsőoktatásban tanulók a lakóhely és a tanintézet közötti utazásokhoz.  Számukra azonban, ezen…..
Boncza, bazmeg, nem hisszük el, hogy nem jöttél rá önállóan, hogy ilyet nem rakunk ki magunkról a netre. Keservesen fogod ezt bánni pár év múlva. ..
csege516 2007.08.18 20:36:40