Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarországom

17 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
Úgy tűnik, Magyarország egy kísérleti telep az új gazdasági mechanizmusok, új politikai irányvonalak kipróbálására.A fejlett gazdaságok, kivárják egy-egy magyar döntés hatásait, tesztelik az ellenérdekelt felek reakcióit és ha nem volt túl nagy az ellenállás csöndben…..
Szeretettel várunk a Budavidék Zöldút Szövetség október  9-i túrájára!  Indulás: Iskola elől 9 órakor, túravezető: Szombati AndrásÉrkezés: Botfalura a kápolnához (Etyek) 12 óra körül Útvonal: Telki – Páty – Kozáromi-tó – Herceghalom…..
Megszűnik a telkiforum.hu, ezért is próbálunk felületet biztosítani azoknak, akik szeretnék a megszokott módon tovább szőni a gondolatokat.Még nem döntöttük el, melyik megoldás a jobb. Az itteni blog.hu oldal használata egyszerű, viszont új regisztrációt igényel. A telki.info.hu…..
Rövid hezitálás után eldöntöttem, hogy polgármester leszek. Már készen van a választási programom, de arra gondoltam, hogy megkérdezem a választóimat, hogy mit kellene az elkövetkező 4 évben megvalósítani. A megvalósítható programokat felveszem a választási programomba.…..
Magyarországom 2010.08.15 01:09:05
Drazséval nem távozott a pofátlanság a minisztériumból, csak most fideszes a faszi, és Kontrát Károlynak hívják. A képeket elnézve nem is lehet eldönteni, hogy ezek a képek tegnap készültek, vagy még tavaly. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a rendőrök. Egyes honfitársaink…..
"Magyarország megkezdte a szerkezeti reformokat és azokat folytatni is fogja. Először a politikai osztályt operálta meg (= országgyűlési és önkormányzati képviselők számának megfelezése). Folytatjuk az adóreformot. Az egész három-négy éves ciklust átfogó, az…..
Sólyom László és Majtényi László ma biztos forognának a sírjukban, ha neaggyisten már meghaltak volna: nevük elhallgatását kérő forrásaim szerint permanens belháború van az országgyűlési biztosok hivatalában, ezért rögtön két díjátadó ünnepség volt a Nádor utca…..
Magyarországom 2010.06.30 23:35:25
telki Megszűnik a Telkifórum 2010.06.30 15:26:00
 Megszűnik a telkiforum.hu, ezért is próbálunk felületet biztosítani azoknak, akik szeretnék a megszokott módon tovább szőni a gondolatokat.Lehet itt is és a telki.info.hu oldalon is.Azoknak, akik javaslatuk van, megtehetik itt is az info@telki.info.hu oldalon vagy telefonon a…..
Röviden:- 1 év alatt sem írta át a nevemre a TIGÁZ a gázórát- nem küldött se egyenlegközlőt, sem számlát, ezért nem fizettünk- figyelmeztetés nélkül kikapcsolná az órát, velem fizettetne 13.5eFt-ot- mivel nem engedme az órát leszerelni, a kerítésemnél a füvet…..
Magyarországom 2010.06.30 12:19:41
@Gáz gond:
Sajnos én sem tudom, ilyen esetben kihez lehetne fordulni.

Elvileg jó támasznak tűnik a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

www.nfh.hu/

1088 Budapest, József krt. 6.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
Irodák:
www.nfh.hu/portal/informaciok/elerheto/irodak/iroda.html
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
[TASZ Sajtóközlemény] A Fővárosi Bíróság a sávolyi motorversenypálya a beruházók által nyilvánosságra hozott megvalósíthatósági tanulmányának eredetileg kitakart részeinek nyilvánosságra hozatalát rendelte el 2010. április 22-én a TASZ és Bodoky Tamás…..
 Keynes holt lelkei 2010.05.18. 10:55 - Mike Károly, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, Közjó és Kapitalizmus Intézet„Holt lelkeket veszek”  – közölte a meglepett vidéki földesurakkal Gogol hőse, Csicsikov. A terve regénybe illő szélhámosság…..
Csak az interneten olvasott a Blaha Sörözőnél 2006. október 23-án történtekről V. László nyugalmazott rendőr alezredes, derült ki a budapesti II.-III. kerületi bíróságon szerdán. Megismételt elsőfokú eljárásban vizsgálja a budapesti II-III. kerületi bíróság, ki lőtt…..
Magyarországom 2010.05.13 00:15:52
@WhiteWarrior: Igazad van.
Aki a bűnösökat védi az bűnsegéd, cinkos.

A demokrácia egyik vívmánya, hogy barátaiddal, feleségeddel, gyermekeiddel, hasonló elvet valló emberekkel elmehetsz tűntetni, vagy egyszerűen egy tömegrendezvényre.
Aki ilyen rendezvényt szétver, esetlág beleterel 200 korábról már azonosított hulligánt, az a demokrácia és ezáltal mindannyiunk ellen tesz.
Elgondolkodtató, hogy az MTV ostromnál több rendőrt is megfogtak a garázdák között. Ugyanazen provokátorok aztán magukra és később a békés tömegre húzták a rendőrsorfalat és a lovasrendőröket.

Akkor úgy kellett a Gykormánynak ez az eset, mint egy falat kenyér. Utólag viszont - mivel nem sikerült a kamu történet és túl brutálisra sikeredett a rendőrattack - sokat veszített az MSZP és akik áldották a rendőrterrort (SZDSZ kiesett).
 http://index.hu/velemeny/olvir/2010/05/04/recept_a_magyar_gazdasag_tonkretetelere/Recept a magyar gazdaság tönkretételére ·         Lukács András, a Levego Munkacsoport elnöke 2010. május 4., kedd 09:50 | Frissítve: 2010. május 4. A…..
bodoky PhD donez! 2010.05.07 20:41:00
"Bodoky Tamás Pulitzer Emlékdíjas újságíró cum laude minősítéssel védte meg doktori címét a Pécsi Tudományegyetem Nyelvtudomány Doktori Iskola Kommunikációs Doktori programja keretében.">>> Bogád Zoltán Gőbölyös Soma-díjas újságíró tudósitása..
killtheradical A görög kapcsolat 2010.05.07 17:47:00
Lusta görögök? A 11.3 milliós lakosságból 4.9 millió dolgozik. Magyarországon a 10 millióból 3.9 millió. 43% vs. 39%. A lusta görögjei. Az a 4.9 millió évente átlag fejenként 2120 órát húz le. Ez a 3.9 millió évente átlag fejenként 1988 órát. A lusta görögjei. Az OECD…..
Magyarországom 2010.05.08 10:54:42
Arra a fiziológia tényre azért figyeljetek, hogy kb. 5°C-os hőmérsékletnövekedésnél kb. 30%-ot esik a munkabírás.

A nagy hőségben én is csak sziesztázni szoktam, esetleg kínzom magam és rádölök a billentyűzetre.

Magyarországon egészen kis változásokkal is nagyot lehetne javítani. Én minden rászorultnak adnék szociális segélyt (mondjuk 30eFt-ot), aztán a munkanélkülieknek plusz pénzt adnék, ha lenyírja az egész utcéban a füvet, az iskola gyalogátkelőjénél reggel átsegíti a gyerekeket, lesepri a gyerekek focipályáját, segít összeszedni az út szélén a szemetet.
Ezeket most is elvégezzük, csak több diplomával és munkaidőn kívül. Mert diploma nélküliek szégyellik, és jogvédők tiltják, hogy a segélyért dolgozni kelljen.
Pedig aki egyszer dolgozóként pénzt keres, az büszke lesz a munkájára.

Bátorítanám a politikusokat: önkormányzatok számát ötödölném!

Példának említeném Münchent, ahol egész München egy önkormányzat, a kerületek csak elöljáróságok, ahol a civileket segítik és a helyi problémákat oldják meg.

München és elővárosai több GDP-t termel mint Magyarország.

Mégis: önkormányzaté az egész belváros, a reptér, a vásárváros, vízművek, .... amit nálunk már privatizáltak.
Még a Sörfesztivált és a karácsonyi vásárt is a város / önkormányzat szervezi.

És amikor találkoztam a város pénzügyi bizottságának a vezetőjével, egyszerű 124-es Mercedesszel járt, gyengébb nokiája volt, mint nekem.

Tehát: le kell győznünk a korrupciót. Ott folyik el a legtöbb pénz. A többi csak ámítás.

A finnek, svédek jóval kevesebbet dolgoznak, mint mi. Viszont azt hatékonyan, megvesztegetés és mutyi nélkül.
A feljelentésem nyomán megindult a büntetőügy az Indexet, az LMP-t, a TASZ-t, a Transparency Internationalt és szerény személyemet egy zsarolási kísérlet szereplőiként beállító Grupo Milton tulajdonos, Kovács Bence János, alias a "spanyol" ellen.   ..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
Magyarországom 2010.04.18 22:11:09
@Patyimutyi:

Nekem az ombudsman észrevétele tetszik:

És itt érhető el néhány észrevétel. Az ombudsman „csak” 16 komoly törvénytelenséget vett észre az ügyben.

docs.google.com/leaf?id=0B1lqqEBadFjgNzIwYTNkNDItZTA2ZS00NjNmLWIzNGUtNWFlNTMwNzY3MDEz&hl=hu

Ha jól számolom 16 konkrét törvénysértésről ír. Bandi bácsi félreértelmezte a levelet és úgy értette, hogy minden rendben van.
Magyarországom 2010.04.18 22:17:04
@hypotheticalfriend: Őrület jó, de igaz!
Magyarországom 2010.04.18 22:20:18
@hypotheticalfriend:

A botox utalás Orbánra? Én is észrevettem, hogy a vonásai mintha kisimultak volna:

m.blog.hu/bo/bodoky/image/20100326orbanvikt1.jpg

orbanviktor.hu/attachment/0008/7821_copy_2_201003282.jpg
Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki,…..
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
Magyarországom 2010.04.13 13:23:47
Az LMP-ben azért más témák a fontosak. Az SZDSZ csak névleg volt liberális, igazi besugók és üldözők voltak oszlopos tagjai.

Aki nincs benne az LMP-ben (amiért hálás vagyok nekik):

- besúgok (a legtöbb LMP tag és képviselő 30 alatti, azaz fizikailag kizárt, hogy besúgók és volt titkosszolgálati D-207 es mini Meggyesik legyenek benne
- nincs bennük az 56-os forradalmárokat üldöző "körmös" Bauer és társai
- álkörnyezetvédők (mint Wekler, aki környezetvédőből lett Pakson felügyelőbizottsági tag)
- "kakaóbiztos" Kókák, akik 9,4 MdFt-ért (több, mint 100eFt/hó) biztosítják az iskoláknak az internetet
www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=38342
- 80 Millióval megvesztegetett Fodor Gáborok, akik környezetszennyező Sávoly projektre adnak környezetvédelmi engedélyt.

Az LMP pont az ilyen alakok ellen harcol.

Tehát: LMP <> SZDSZ!

Egy egész LOP-STOP csapat lett kirúgva, emellett ráadásként még a Dávid Ibolya diktátórunktól is elbúcsuzhattunk.
Ezek mind a demokráciát hírdették aztán azt tették tönkre! Az elmúlt 8 év (is) arról szólt, hogy az igazságérző polgárok kényszerből a szélsőjobbhoz fordul!