Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corso

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
corso 2010.10.23 12:35:04
@bende(gézen)gúzgeci!:
azért nézz szét máshol is a világban, nehogy alászaladj annak a melbourne-i éghajlatnak! :-)
corso 2010.10.23 22:37:18
@bende(gézen)gúzgeci!: az igaz, hogy nagyon nem tucc mellényúlni, de az éghajlatra figyelj, melbourne az egyik leghidegebb város errefelé.
Én inkább valahová északabbra mennék, nem is feltétlenül a tengerpart közelébe, ott mindenhol rozsdásodnak az autók. kicsit beljebb (30-40km) már sokkal jobb.
Az első negyedóra alapján látszik, hogy a szerbek főleg a széleket, elsősorban is a jobboldalon játszó Krasznicsot próbálják megjátszani. Ez nem rossz elképzelése, az viszont igen, hogy a szélről belöbböljék vagy íveljék a labdákat. Az ausztrál foci ugyanis az angol…..
corso 2010.06.23 21:57:01
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
corso 2010.05.16 01:44:30
@Titus_sb: érdekel, jelentkezz!
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
magyar-magyar szótár piréz 2009.07.16 16:42:00
piréz - Gyönyörű példája a mélymagyar netokratív népszopatásnak. A célzatos lekérdező minden áron szeretett volna valami bizonyítékot előítéletére, miszerint a magyar az aztán idegengyűlölő, és még wuu, de hogy! Ezért a kérdőívbe becsempészett egy ujjából kiszopott…..
corso 2009.07.16 22:18:10
@KaraSaraqan: Szívemből szóltál öcsém...
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
corso 2009.04.27 11:20:16
@Tűzvillám: mennyi van egy dobozban? 10-12? Főleg az agyhúgykő érdekelne, szorongatnám sokáig...
Das Model Mr. Mekbúker 2008.05.09 15:22:00
Vajon melyik az a parlamenti képviselő, aki egy MacBook Air és két db. iPhone tulajdonában van? Annyi biztos, hogy a Miniszterelnök fölötti sorban foglal helyet, jobbról a második. Nézzük meg az Országgyűlés oldalán az ülésrendet. Láss csodát, egykékre satírozott pozíciót…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
Elölről a Cruze szinte teljesen olyan, mint a mi Ignisünk, de első pillantásra is feltűnik az eltérő, ám éppoly hangsúlyosan tálalt embléma. A Suzuki szögletes S betűje helyén itt a Holden krómozott, focizó oroszlánja díszeleg. A fekete légbeömlő a Cruze-on kiterjed a…..
Itt a Google Earth 4.3-as verziója. A fő újítások a hírek szerint a következők lesznek: új navigációs gombok (nekem bejön) a navigáció folyamatosabb lesz (ok) érkezik a "look" funkció, ami kábé egy odapillantó készség lesz (jó ötlet)…..
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Ma már tényleg nincs más, mint, hogy bedugjuk a fejünk a légkondiba. Nem vesztünk sokat, mert nézhető tévéműsorok nem nagyon vannak. Ha mégis erőltetnék, mi este kilenctől a New York-i Helyszínelőket ajánlanánk az AXN-en, vagy öt perccel később a miami verziót a Viasat3-on. Ha…..
corso 2007.07.19 19:55:54
w Gumicsont 2007.07.18 05:30:00
Jó reggelt kívánok, itt az idő. Beszéljünk végre a nemzetközi tőke vérben és verejtékben ázó karmairól. Tárgylemezen a Hankook, a nemzet gumigyára, világraszóló sikertörténetünk. A siker az, hogy az óriáscég, ez a távol-keleti munkamorálon és féldiktatorikus…..
Ellenállhatatlan rendszergazda-humor: Az eredetit itt találtuk meg itt. A magyarítást köszönjétek meg BlueBunny-nak. Ha nagyon jófejek vagytok, rákattintva letöltitek nagyban, és beteszitek Linux- MacOS- Windows-háttérnek!..
corso 2007.07.17 21:14:33
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
Lehet, hogy ez a médiafogyasztókat nem érdekli, hiszen arról sem szoktuk kishírben beszámolni, amikor új portást vesz fel az MTV, de azért ez mégiscsak fontos: távozott a Tv2-től Rényi Ádám pr-csoportvezető. Az az ember, aki a sajtóval tartja a kapcsolatot, sőt az az ember, aki a…..