Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gangsta

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkem elsősorban Suzukisoknak fog szólni, ezért ez a bejegyzés egy kisebb mankó lesz azon Suzuki tulajdonosok számára, akiknek Suzuki Swift 2005-2010-ig autójuk van. Mint tudjuk ezen autóknak van egy gyári típushibája, ami a sebességváltóban lévő nyelestengely csapágy zörejével jár. Ez a…..
Gangsta 2018.03.24 18:07:14
István úgy érzi, már nem vág a Telekom profiljában az ADSL-alapú internetszolgáltatás, mert sehogyse sikerül normálisan bekötni nála: Tavaly karácsony előtt gondoltam egy merészet - hogy ne legyen olyan egyhangú a életem :) - és elhatároztam hogy előfizetek egy Telekomos ADSL…..
Leborulok VV Béci, azaz Young G önmenedzselési képességei előtt. Az, aki képes a Blikkben "VV Béci: Snoop Dogg teszteli a zenéjét" címmel lehozatni egy cikket arról, hogy találkozott egy zenészemberrel, akire rátukmált egy zongora alakú pendrive-ot (!!!), vagy pendrive alakú…..
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Gangsta 2011.05.31 13:22:09
Sajnos nem úgy alakul a harmadik évad nézettsége, ahogy a rajongók és a network is szeretné, de ezen csak azok csodálkoznak, akik most szembesülnek először az amerikai televíziózás jellegzetességeivel - odaát ugyanis nem divat az a beszari magatartás, amit a magyar tévék…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
Viktor küldte, sokat nem érdemes hozzátenni, annyira gyakran találkozni mostanában ezzel a fajta pannon árleszállítási stratégiával. Nem tudom eldönteni, hogy ennyiszer hibáznak, vagy tudják, hogy ha a vásárló áthúzott számot lát, automatikusan klikkolni fog, függetlenül…..