Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kotász

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ritka gyöngyszem. Nagyjából így tudnám jellemezni ezt az Ogilvy bugyraiból felszínre törő csodálatos kis reklámfilmet, melyet a Shangri-La Hotel számára készítettek. Az ötlet emögött a kampány mögött abszolút okos és megható, az üzenet melyet terjeszteni…..
Ahogy kedves barátom szokta mondani: annyi itt a marketinges manapság, ha eldobsz egy követ, biztos egyet eltalálsz. Hiszen ha körbenézünk, mindenhol marketingesbe botlunk, akinek nagyon jó tippjei, letölthető eBookjai és számtalan más fantasztikus megoldása van. Megoldások. Kész…..
Dr. Kotász 2010.01.05 11:11:07
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
Van pár apróbb jel, ami alapján lassan, de biztosan végig kell gondolni a tiltott reklámokat - az internetre vonatkozóan. És bár inkább vagyok anarchista, mint rendpárti, most mégsem a tiltások enyhítése az, ami miatt írok. Hanem épp ellenkezőleg: szabályozni kellene pár dolgot.…..
Dr. Kotász 2009.08.19 18:17:34
@Konrad:
Értem én amit mondasz, persze, hogy nem normális. Sajnos viszont a gyakorlat az ,hogy reggel benyomod a géped, ránézel a site-ra, és látod, hogy:
a., Fertőzött (kínos)
b., A Mozilla és a Chrome részesedésed arányában a látogatottságod cca. 60%-ra esett vissza (ez már viszont forintokban is mérhető)
c., Nincs megoldás a problémára, és heroikus küzdelmet folytatsz, hogy megvédd az oldlalad (Ez kimondottan drága)
d., Kiderül, hogy nem csak ez, de a többi általad menedzselt site is fertőzött. :) (Pfh...)
stb. stb.
És akkor ezután jönnek a csalódott userek, hogy mi a ....-t képzelsz.
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
A "további 15 százalék kedvezmény" Hervis-nyelven azt jelenti, hogy "vagy az eredeti kedvezmény vagy a 15 százalék". Hogy ez ellentétben áll a magyar nyelvtannal, illetve a hirdetésük tartalmával? Naná, ez a szép a magyarországi bolti akciókban. Doci füstölög…..
autózz! Furakodó furgonos 2008.02.28 09:36:00
Manyizga sztorija még egészen friss, úgyhogy ha valaki tud ezügyben bővebb információt, lehet szerveződni és toborzó hadjáratot indítani aktuális szabálytalankodónk ellen és persze a visszaesőket sem kíméljük. Kasza, kapa... Kinek melyik szimpatikusabb. Csak az a baj, hogy…..
Családi okok miatt régóta esedékes autócsere miatt, eladó az alábbi személygépkocsi. Az autó sérült, de ezidáig gondosan szervizelt karbantartott darab. Költöttem rá rendesen... Így nézett ki, amikor még nem volt sérült:Felszereltség, motor:Típus: Renault Megane…..
Ma volt az első online kutatás konferencia, és bár erősen szakmai volt, mégis rengeteg olyan dolog elhangzott, ami online marketing szempontból is érdekes. Igazából olyan volt ez a nap, mint egy előkarácsony: kutatók meséltek az eredményeikről, és ezzel rengeteg számomra hasznos…..
Képzeld magad a következő szituációba: késő este van és nagyon sötét. Senki sincs otthon, és a fény sem ég. Hazaérsz, kinyitod az ajtót, és felkattintod a villanykapcsolót az előszobában. Valamilyen oknál fogva még mindig sötét van. Valószínűleg gondolkodás nélkül még vacakolnál egy kicsit a…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..