Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkifi

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Jason Merritt / Getty Images Nyolcvannégy éves korában meghalt William Christopher amerikai színész, a nagysikerű MASH sorozat egyik szereplője, írja az MTI. Christopher, akinél 18 hónappal ezelőtt diagnosztizáltak rákot, szombaton halt meg a kaliforniai Pasadenában lévő otthonában. William…..
Subba Subba játék Oglival 2016.01.12 10:42:45
nyeremény nincs..
Szkifi 2016.01.13 00:18:05
Egy fórumon találtam ezt a kicsi, de aprólékos / sok részlettel modellezett fej modellt, amin nagyon jól ki lehet próbálni, mire képes a nyomtató. Ezért 0.05mm-es rétegvastagsággal kinyomtattam. Jó sokáig tartott, de megérte, mert szerintem nagyon szép lett az eredmény, bár a…..
A London Eye fontosságáról és népszerűségéről elég egyetlen mondatot mondani: ez az Egyesült Királyság leglátogatottabb turista látványossága, és ez mindent el is árul. Az eredetileg Millennium Wheel-nek (Milleniumi kerék) elnevezett kerék 135 méteres magasságával…..
Tényleg nem tudom elképzelni, milyen nyomorult éjszakái lehetnek azoknak, akiknek tökéletesen megfelel a TV2 és az RTL Klub hétköznap esti műsorsávja. Viszont ameddig az Éjjel-Nappal Budapest a maga módján az új generáció Barátok köztje, addig a TV2 Családi titkokkal és…..
Szkifi 2014.09.03 14:49:05
Belenéztem én is ebbe a "doku"-"reality"-be, és kezdem azt hinni, hogy a hazai nézettségmérési technikákkal nagy baj van.

@Virág et.: Már megjártam a poklot egy hét EMIG-ggel (iemig.mav-trakcio.hu/), nem akarok több keménydrogot. Ha még szép női nevük lenne, mint a sorozatban, talán.
Szkifi 2014.09.04 09:19:25
A Missouri államban található Fergusonban napok óta áll a bál - a főleg feketék lakta város 90 százalékban fehérekből álló rendőrsége lelőtt egy 18 éves, Michael Brown nevű fiatalembert (hat lövéssel), amire a lakosság békés és kevésbe békés demonstrációkkal reagált,…..
Volt ennek előzménye is, a promó a Premier League meccseit az USA-ban közvetítő NBC sports megbízásából készül, és vicces. ..
Szkifi 2014.08.11 16:56:24
Sok olyan előadó van, aki sorra tudja gyártani a slágereket és a jobbnál jobb albumokat, de rengeteg olyan előadó is létezik, akiknek csak egyetlen egyszer sikerül olyat alkotni, amit egyből az egész világ dúdol. A "one hit wonder" tökéletes kifejezés arra, amikor minden összejön…..
Négy részt várt a History Channel a második évadát taposó Vikings újabb évados berendelésével, de csak kibökték az igent, egyem a kis szívüket. A harmadik nekifutás dettó tízrészes lesz. A jelenleg látható évad a csütörtök este tízórás sáv legnézettebb kábeles…..
Szkifi 2014.03.26 13:40:36
comment:com Hírek kávé mellé 2014.03.04 15:30:00
Átalakítja a műsorát a Fox: március 13-tól péntekre küldik az alig nézett Rake-et, ami így szépen meg is hal majd. A csütörtök estét az elpusztíthatatlan Hell's Kitchen új évada vezeti fel, utána, a Rake helyén American Idol lesz látható. A CBS-nek forgó Battle Creek című…..
Az ötödik évadra az Archer nem kicsi változáson ment keresztül, átnevezték Archer Vice-ra a sorozatot és kémparódiából drogkomédiát csináltak belőle. A grafika és a rajzolás viszont maradt vagyis még mindig aprólékosan kidolgozott arca van az összes szereplőnek. Ez…..
Istenkirály lett volna egy ilyen film (mármint Avengers) a hetvenes években, nem? Sajnos csak házibarkács előzetes, de azok közül az egyik legjobb. Vasember mindet visz. ..
A Nielsennél egyelőre nem fognak szívrohamot kapni attól az ötlettől, amit a jofogas.hu szerkesztői kitaláltak, de figyelmen kívül hagyni is botorság lenne, úgyhogy mi jól beszemlézzük a papíros Borsból. Tehát, a hirdetési oldal szerkesztői megnézték, hogy az eladásra…..
Peter Jackson megerősítette, hogy már hivatalosan is tárgyal egy Ki vagy, Doki?-epizód rendezéséről, az ügyről pedig úgy nyilatkozott, hogy az már tulajdonképpen "egészen komoly". Rendkívül boldoggá tenne, ha én rendezhetném valamelyik részt. Szívesen kipróbálnám magam a…..
Hé spoilernácik, ehhez mit szóltok? Az Entertainment Weekly szerint 99 százalék, hogy Brian kutya már december 15-én visszatér a Family Guyba, és utána ott is marad. Íme a ráutaló jelek, amikből a szemfüles amerikai újságírók levonták a következtetést: ott van a neve a…..
Az essexi születésű, 48 éves kanadai színésznő, Amanda Tapping a Csillagkapu és a Génrejtek sorozatok (na meg a szinte mindig kihangsúlyozott dekoltázsa miatt) legalább annyira népszerű a sci-fi rajongók körében, mint a Scully ügynököt alakító Gilian Anderson vagy a Star…..
Nem, ez most tényleg vicces. Reméljük, hogy felvezetés gyanánt a Naplóban lesz egy eposzi hosszúságú anyag a valódi Sólyom rövid tündökléséről is. ..
Szkifi 2013.10.12 15:44:24
@Rocko-: Inkább Ikarosz (*usz) :D
comment:com Megújul az AXN 2013.09.19 14:30:00
Idén tíz éves az AXN csatorna: ez idő alatt sikerült stabilan beékelni magukat a top öt kábelcsatorna közé, kiépítettek maguk köré egy stabil közönséget, és még sorolhatnánk a csatorna sikerességének különböző fokmérőit, de egy beszédes adatnál maradva: a 2011-es…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Szkifi 2013.08.27 09:42:35
William Shatner azt nyilatkozta az egyik online lapnak, hogy szerinte a tévé megérett egy újabb Star Trek-univerzumban játszódó sorozatra. Nem vitatkozom vele, azon klevesek közé tartozok, akinek az Enterprise is bejött, szóval hajrá. Az milyen már, mellesleg, hogy az Enterprise első…..
Kérdőjeles cím, tehát a válasz jó eséllyel nem. De azért ennél összetettebb a helyzet: arról van szó, hogy a Verge az éjjel megírta, hogy a BBC az egész világon egyszerre vetítené a Doctor Who nagy 50. évfordulós őszi gigarészét, elsősorban azért, hogy az amerikai rajongók,…..
Szkifi 2013.07.27 13:14:30
Egy nappal azután, hogy a TV2 alaposan megvariálta műsorrendjét (hamarabb kezdődő Családi titkok 19:10, rövidebb Aktív, 20:35-kor induló Hal a tortán) kiderült, hogy a csatorna július 29-től hozzányúl híradója kezdési idejéhez is. A Tények 18 órától kezdődik majd, aminek…..