Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinter63

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szerkesztőség! Az én történetem nem most, hanem úgy 3-4 évvel ezelőtt kezdődött.                                                                 2013-ban jöttem, vagy inkább menekültem külföldre, s azóta is itt dolgozom. 28 évesen hagytam el az országot, most 31 vagyok. Azóta még nem…..
Ha már készítettünk egy körfűrész géphez egy asztallap nagyobbítást ami nagyon ajánlott kisebb barkács kategóriájú gépeknél, akkor használjuk ki az új asztallap adta lehetőségeket és építsünk bele egy felsőmarót, így egy kombinált asztalunk lesz. A következő vieó egy…..
Mathias Wandelnek van egy régen elkészített programja amivel különböző méretű fogaskerekeket lehet kinyomtatni. papírra, ezt utána felragasztja egy rétegelt lemezre és szalagfűrészen kivágja. Ez a megoldás is tökéletes, magam is használom ezt a programot amit Mathias megosztott…..
Hobbiasztalos Spirál minta marása 2014.02.15 00:00:00
Egy másolómarót felhasználhatunk bútorok, korlátok díszmarásainak elkészítésére is. A mintáknak csak a képzeletünk szab határt. Most egy spirálminta marást mutat meg Mathias Wandel.   Ha tetszik akkor kattints légyszíves a "Tetszik" gombra, vagy a "Megosztás" gombra,…..
Asztalos csapolások sokfélék vannak, de az egyik legismertebb csapolás az egyenes csaphornyos csapolás. Kézi fűrésszel, vésővel és kalapács segítségével is el tudjuk készíteni az ilyen csapolásokat de elég időigényes nagyon nagy pontosságot igényel. Ha van egy asztali…..
A szegmentált művészet egyik tipikus darabja amit a kezdők is erőszeretettel próbálnak ki az a 3D-s vágódeszka készítése. Normál barkács gépekkel elkészíthető, csak sok türelemre és pontosságra van szükség.  Ha tetszik akkor kattints légyszíves a "Tetszik" gombra,…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
A törvényhozók elfelejtik, hogy az idő halad, és a rokkant emberek közben a törvénynek megfelelően a felülvizsgáló "istenek" elé járulnak, akik most valóban életről vagy halálról döntenek. A betegek pedig bár féltik azt az ici-pici egzisztenciájukat ami még…..
A sikeres IMF megállapodás és a kölcsön lehívásának legfontosabb feltétele a fokozott megszorító intézkedések elindítása."Takarékosabban kell élnünk, ezért azonnali hatállyal 350 napos, általános ramadánt vezetünk be Magyarországon" – mondta Zsíró Szász…..
pinter63 2012.04.05 16:05:50
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
pinter63 2011.10.01 16:28:17
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
További képekért katt ide...
pinter63 2011.01.15 08:52:51
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
NÉGYmadár GETNÓ 2010.06.30 11:20:00
pinter63 2010.07.05 12:22:00