Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóanyó

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rétvári Bence (államtitkár, EMMI) bejelentése szerint jövőre 30%-kal megemelik a pedagógusok fizetését. Mondjuk az egyelőre nem világos, hogy ez naptári évben, vagy tanévben értendő, de hát kicsire nem adunk. Az mindenképpen örvendetes, hogy az EMMI vezetése végre felismerte, hogy tarthatatlan az,…..
Menthetetlenül elkeseredtem, és tudom, hogy ez a keserv nem csak az enyém. Amíg az itthoni burokban telnek napjaim, és csak a gyerekeimmel foglalkozom, egészen más problémák kötnek le. Nem mondom, hogy ezek a küzdelmek könnyűek, de legalább értelmesek. Iszonyú fáradt, de - mindent összevetve -…..
Válaszút Az oktatásról röviden 2016.02.10 22:42:43
Szeretném kifejteni, hogy én, a gyakorlott tanácsadó szakpszichológus milyen oktatásnak örülnék, és mit szeretném, ha tanítanának a gyerekeimnek, hogy ők már ne legyenek olyan veszettül elrontott, szorongó generáció, mint az összes többi. Szóval. Gyakorlatilag az…..
A KLIK rendszere abszurd helyzeteket eredményez az iskolákban, miközben a helyi sajátosságokat nem veszi figyelembe; manapság jóval több órát kell tanítani rosszabb körülmények között; az oktatásirányításnak pedig több hangsúlyt kellene fektetnie a pedagógusok megnyerésére – mondja Horváth Péter, a…..
Tanár vagyok - hazudok! Ez a dolgom! Éppen ezért portfóliót írok. Én vagyok a legszebb, a legjobb, a legokosabb. 30 évre visszamenőleg is pontosan tudom, hogy mikor, milyen órákat tartottam, hisz dokumentáltam, mert már akkor ígérték, hogy ez nekem jó lesz, és ugye: ígéretekkel…..
Nem értem Gyurcsányt, komolyan nem értem. Mit a terve az MSZP-vel, Mesterházyval, mire megy ki a játék? Legújabb ötlete (neki vagy az őt meghívóknak): a pénteki, SYMA csarnokban tartandó "évértékelő" beszéde közben (előtt, alatt), az őszödi beszéd komplett…..
„Nem találok szavakat magamra” József Attila  Az öltözőfülkében megpróbálok belebújni egy pántos kis feketébe. Szűk rám. A zippzár a derekam fölött öt centivel megáll. Nézegetem, hogy lehetne…..
A Litera és az Olvasóliget "Bevállalod?" című pályázata elindult.A kiírásban olvasható feltételek mellett várjuk a pályázók egyperces kisprózai műveit a szerelemliget@gmail.com és a litera@litera.hu emailcímekre.Minden pályamű - érkezési sorrendben - felkerül a…..
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első és a második forduló után most kis késéssel itt van a harmadik…..
Bevállalod? Ventus Iza: Hollywood 2009.08.20 23:54:43
Mindenki szeretett már olyat , aki nem illet hozzá, aki miatt megszólták vagy elítélték. Ezek a szerelmek lassan elmúltak , és szembejöve az utcán igyekeztünk elfordulni, vagy szánalmas mód idegennek , amnéziásnak tettetni magunkat , nehogy csodás családi életünkbe betolakodjon…..
Párosításból, általánosításból, csillagászati számításokból nem lesz szerelem. Hogy a gubancolást, meg a kufircolást ne is említsem! Bezzeg amihez madzag, meg tudás kell! Egyszer láttam két fiatalt a pécsi Séta téri gesztenye fák alatt, órákon át bütykölték…..
tóanyó 2009.08.30 15:52:22
@csücs: Miért gondolod?
A sejtelem miatt? Fogalmam sincs, miről van szó!
A papa állandóan sörért állt sorba, a mama pontosan 15 percenként fordult a másik oldalára, hogy jobban barnuljon. Ötpercenként összevesztek valamin, hol a mama duzzogott, hogy a papa már megint a bikinis lányokat nézegeti kikerekedett szemmel, hol a papa vágta földhöz a naptejes…..
Bevállalod? Pál Sándor: A hülye 2009.08.08 02:09:59
A költők hülyék. Mindegyik a maga módján, de mindegyik ugyanannyira. Tudtam ezt én is, amikor megismertem, és a lány is, amikor ő engem. De nem mondtuk ki.Azzal jött, hogy olvasta a verseim az egyetemi lapban, meg hogy amúgy is van közös óránk, és mit szólnék, szeretne kicsit…..
tóanyó 2009.08.23 16:16:43