Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freevo

268 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A televíziózáson belül legtöbbször pejoratív értelemben használják a ’note’ kifejezést, melyet magyarba leginkább körülírással lehet átültetni: a csatorna által a sorozatkészítőnek (a műsorba kerülés előtt) küldött kreatív tanácsokról, észrevételekről van szó.…..
Alex Murphy nyomozó (Joel Kinnaman) ujjat húz a maffiával, minek az lesz a vége, hogy felrobbantják. De ez a jövő. Bármely testrész pótolható, bármilyen roncs helyrehozható, és ugyan a robotika még nem teljesen rezonál az emberekkel, de napról napra vékonyabb a határ. Ráadásul a…..
Freevo 2014.02.06 10:29:44
@Németh Barna: nekem van egy olyan félelmem, hogy Keaton az eredetiben még pojácább. Nem mindig szerettem a gesztusait és a mimikáját sem.
Az Epizodisták podcast első évadjának utolsóelőtti részében mindent elkövetünk azért, hogy elkaszáljanak. Először is, csak azért sem az előző pilotszezonos adás befejező részével rukkolunk elő, mivelhogy közbeszólt a sorozatapokalipszis, és szeptember 29-én annyi kiemelt…..
Apa, kezdődik!Pilotok, pilotok, pilotok egymás hegyén-hátán! Mi pedig szolgálunk és védünk, avagy megnézünk minden új országos pilotot, hogy nektek ne kelljen. Vagy csak azokat, amiket jónak tartunk - szerencsére a véleményünk megfellebbezhetetlen. Ráadásul ez csak az első…..
Annyira nem hittük el, hogy elérünk a negyedik adásig, hogy most teszünk róla, hogy ne legyen folytatás! Egyből rápakoltunk még egy fél órát a múlt heti monstrumra. Heti témánk a vallás a sorozatokban: megtudhatjuk például, hogyan kell egy autóban reinkarnálódni, mi a…..
Egy ideje tervezgetjük már Donnie-val és Bruzsyval, hogy útjára indítunk egy sorozatokról szóló podcastot, és tessék, pont kapóra jött az Emmy-díjátadó jelöléseinek nyilvánosságra hozatala, melynek kapcsán az első adásban hőböröghettünk egy sort az Akadémia kétes…..
Szörnyeket teremtünk a szörnyek ellen a soron következő nyári szuperprodukciók egyikében, és bár az óriásszörnyek és -robotok minden nyelven ugyanúgy ütik-vágják egymást, az emberi mellékszereplők csatakiáltásait illik magyarítania manapság egy magára valamennyit is adó…..
Freevo 2013.07.09 10:01:31
Miután egy rajtaütés során John Reid (Armie Hammer), a haladás útjára lépett (értsd: fegyverek helyett paragrafusokban hívő) jogász majdnem otthagyja a fogát, Tontóval (Johnny Depp), az életét megmentő indiánnal az oldalán ered majdnem-gyilkosai nyomába.  A fenti…..
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..
deltablog Man of Steel 2013.06.20 10:21:24
A lentebbi kritikában elspoilerezem ezt a filmet és a Star Trek Into Darknesst. A Man of Steel egy dicséretes próbálkozás arra, hogy új életet leheljenek a Superman-mitológiába, de túl töketlen ahhoz, hogy megmutassa, mit lehet kihozni ebből a történetből. Pedig a nagyszerűség…..
Freevo 2013.06.20 11:39:57
@Gaines: ó, ez föl se tűnt, pedig meresztettem a szememet. Ezek alapján egyértelmű, hogy tényleg csak ezért a vizuális izéért tették bele az egész jelenetet.
Geekblog Acélember 2013.06.13 13:50:12
Kicsit megint megvezettek, pedig már tudhattam volna, hogy Zack Snyder filmjeinek mindig csak az előzetesei igazán jók. Hiába pumpált bele a DC bő 200 millió dollárt és a Bosszúállókat hóra hívó pusztításorgiát a Superman-mítosz szélesvásznú (és mindentől függetlenül,…..
Freevo 2013.06.13 15:22:40
@doggfather: Zak Penn is annyi kiváló képregényfilmet írt!
Freevo 2013.06.13 15:40:11
@doggfather: úgy kerül ide, hogy Zak Penn is egy csomó képregényfilmet írt, mégis sokkal ügyetlenebb, mint Nolan.
deltablog Warm Bodies 2013.06.02 10:34:00
Ahogy a blogot elnézem, mintha csak tegnap lett volna, hogy Gaines a The Walking Dead pilotkritikájában azt vizionálta, hogy a vámpírok visszamásznak a koporsóikba, hogy az élőhalottak egy másik alfaja, a zombik vegyék át a szerepüket kicsi időre a popkultúrában. Aki egy kicsit is…..
A lesifotók garmadája után Marc Webbnek hála most két hivatalos kép is megjelent a 2014-es nyári moziszezont nyitó A csodálatos pókember 2.-ből. Az elsőn Harry Osborn (Az erő krónikájából ismerős Dane DeHaan), a másodikon pedig Max Dillon, azaz Electro (Jamie Foxx) látható. Ez…..
Freevo 2013.04.22 08:09:06
Freevo 2013.04.22 09:44:07
@Zalaba_Ferenc: ez az infó viszont kimaradt nekem eddig, úgyhogy yaay! Róluk amúgy is inkább el tudom képzelni, hogy rokonok, mint Willem Dafoe és James Franco (még akkor is, ha az előző trilógiában kizárólag őket bírtam).
Freevo 2013.04.22 09:59:40
@Zalaba_Ferenc: az In Treatment kapcsolódó részeit érdemes megnézni, hamar le is lehet tudni őket, hisz rövidek (én magam még nem láttam őket, de ezt tanácsolták a barátaim).
Az amerikai jaeger konténereket eszik reggelire, váá! ..
Freevo 2013.03.31 18:15:14
@Thresher: pontosan, én is a vándor(ló) jelentésére játszanék rá a szónak. Vándorló Veszedelem, vagy hasonló. Persze ha Cigányátok lenne, az is telitalálat lenne. :)
Arnold Schwarzenegger a jövő héten a magyar mozikba is visszatér, ráadásul szinkronizálva teszi ezt, ami az ő esetében kivételesen ápolja a színészi alakítást. Következik az Erőnek erejével magyar hangjainak listája. Arnold Schwarzenegger – Gáti Oszkár. Az Osztrák…..
Azt már tudjuk, hogy az amerikai IMAX-mozik A hobbit előtt 9 percnyi anyagot vetítenek majd a Star Trek Into Darknessből - más mozik pedig a film első előzetesét -, de mindez idáig magáról a filmről vajmi keveset tudtunk, ez a tudomány is kb. ebből állt: "Benedict Cumberbatch lesz…..
Geekblog World War Z trailer 2012.11.09 09:39:15
Azt még nem tudom, hogy a címen kívül lesz-e bármi köze a könyvhöz (nem valószínű), de ez így olyan, mint egy katasztrófafilm, amiben történetesen zombik vannak tornádók/áradások/járványok/akármik helyett. A hangyaként rajzó CGI-zombiseregnek meg félelmetesnek kellene…..
Mától látható a magyar mozikban Christopher Nolan Batman-trilógiájának utolsó felvonása, A sötét lovag - Felemelkedés. Ennek apropóján közöljük Molnár Kristóf Nolanről írt szakdolgozatának vonatkozó fejezetét, amelyben a rendező sajátos Batman-univerzumát helyezi nagyító alá. „A szuperhősök…..
Többé nem tudod leenni az e havi Filmvilágodat. Idén júliustól a dimag.hu kínálatából ezt a magazint is el lehet érni, így mobiltelefonon, tableten és pc-n egyaránt olvashatjuk a kedvenc filmes magazinunkat. Asztali gépen és Androidon teszteltük az élményt. Ahogyan arról…..
Itt az utolsó előtti része a Capricának, lassan vége az érzésnek, mintha fűnyíróval borotválnák a heréimet. A Graystone-szülők és Sam a Zoéék által teremtett erődítmény körüli erdőben keveregnek, miközben a lányuk úgy tekint le rájuk a magaslatról az odavetített…..
Folytatódik a macska-egér játék Zoe és az apja között. A lányok befejezik az erődítményüket, utolsónak Tamara összeszorítja egyszer a kezét, amitől a háttérben bájosan susogó szellemhangok csendülnek fel. Így már tökéletes a világunk, mondja, aki érti azt, az tegye fel…..
Egyéb elfoglaltságok miatt a hogyvolt csúszott kicsit, cserébe valószínűleg minden idők legrövidebb beszámolójával szolgálhatok, ugyanis egy tökéletesen eseménytelen epizóddal folytatódik a Caprica. Először is Samet és Josephet előléptetik a Ha’la’thában. Joe-ból…..