Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Hungar] (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
 Várjuk már a csodálatos Orbán kormányt. Mert az lesz itt a jó. Szép lesz minden, és végre ki süt a nap, természetesen a madarak is szebben fognak csiripelni, sőt a varjak is kantátákat fognak magukból kipréselni. Oh Viktor, ma még tüntetünk egyet. Olyan Fideszes össznépi…..
hogy az alvállalkozók meg lesznek szivatva. Ismét.Aláírásra került a Kis Magyar Las Vegas koncessziós szerződése. Márpedig, ha van koncessziós szerződés, akkor lesz kaszinóVÁROS is. Olyan nincs, hogy nincs. A várost direkt írtam nagy betűvel.A híradások nem rejtették véka…..
Piroslap Pityu a kuruc 2009.09.15 01:34:00
Égő kurucokNyolc óra felé járt, a hírhedt nemzeti radikális honlap „szerkesztőségében” ébredezni kezdtek az emberek, ébredő magyarok. Kakas nélkül is. A kicsit lepukkant, belvárosi, udvari lakás két szobából állt: a belsőben Pityu, a tulaj lakott. Az alapvetően…..
Egy évvel ezelőtt dőlt be a Lehman Brothers. Az elmúlt két év bankpiaci turbulenciáit szellemesen írja le ez az ábra, amely Amerika 29 legnagyobb pénzügyi vállalkozásának kapitalizációját mutatja. A Play gombbal indítható a történet...
[Hungar] (törölt) 2009.09.15 08:40:01
"6-7 százalékos eredményre számít a 2010-es parlamenti választásokon Retkes Attila, az SZDSZ elnöke." (Index).  Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Jóformán semmit. Azért irigylem Retkes optimizmusát... ..
[Hungar] (törölt) 2009.09.11 21:40:07
 Bulvárhír az indexen  Élelmiszerbolt előtt rugdosták halálra. A cikk utolsó mondata: "A sértett fia az újságnak elmondta, hogy a tanúk elmondása alapján bizonyosnak tartja, hogy az elkövetők egyikének a vezetékneve Sztojka." A tanuk által elcsípett…..
    A nemzeti ellenállás már a találkozó elött is kezdetét vette. A legaktívabbak a HVIM tagjai voltak. Voltak szécsényben jobbikos ellentüntetők és a munkáspárt is megjelent Thürmer Gyulával az élen. Draskovics pribékjei teljesen elzárták őket a találkozó…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.10 21:07:07
Csak a Jobbik! Ha ez igaz... 2009.08.01 17:58:00
Nem is akarom elhinni, de ha ez valós dolog, akkor gáz van!    ..
[Hungar] (törölt) 2009.09.10 20:58:42
Nehéz mit kezdeni egy nyilvánvalóan külföldi érdekeket szolgáló párttal. Ez egy olyan szervezet, amit évek óta egy közvélemény-kutató sem mér, mivel nincs értelme. Ez az a párt, amelyik még annyira sem létezik, mint az SZDSZ. Ez a párt a KDNP. Valójában lényegtelenek…..
Durva Elindultunk 2009.09.06 16:32:00
Elindult a 2010-es kampány. Nincs mese, mostantól nap mint nap újabb botrányokkal lesz tele Bárdos András és Eszményi Anett papírja és szája. Ezek lopnak. Mindent visznek, mi mozgatható: fel kell készülni az ellenzéki évekre-mondja nekem kéjelegve Anettka. Ők meg nem fognak mindent…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.06 20:04:46
 Mondhatnám azt, hogy sajnos tök uncsi volt a felvonulás, de inkább azt mondom: szerencsére az volt. Jellemző az események kavalkádjára, hogy én a menet elején haladtam, a rendőrök mögött, és miután túljutottunk az Oktogonon, hirtelen egy 200 méteres lyuk keletkezett…..
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.05 17:20:20
Uramatyám, példátlan esemény történt, a bakancsosok már a Népszava folyosóin lépkedtek! A sztori: "A Népszavába látogatott a Magyar Gárda". A Népszavánál: "Hivatlanok" A Népszava vs. Gój Motorosok balhé óta nem zizegett ennyire a Népszava…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.04 18:18:44
  … de mégis igaz, hogy Erdélyben jártam, nem is oly rég. (Nem utazási beszámoló következik, dehát valahogy be kell vezetni a lényeget.) Persze az utazás előtt sok mindent hallottam arról, hogy gyönyörű szép, meg hogy rosszak az utak, és efféle sztereotípiákat.…..
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
Csak erős idegzetűeknek!!!   Alább a Szlovák Testvériség (Slovenská Pospolitosť) hírblogján megjelent írás. (http://pospolitost.wordpress.com/2009/08/27/svaty-stefan-proti-madarskym-barbarom/) Szent Štefan király a magyar barbárok ellen Mindez azokban az időkben történt,…..
Új hobbi van kibontakozóban Magyarországon, gyalázni a bankokat orrvérzésig. Legalábbis a Blikk erre hajtott rá, miután leszállt a képviselők költségtérítési ügyéről. (Ja, linkelném a cikket, de már nem tudom melyik nap olvastam, de valamikor még augusztus 20. előtt volt).…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.03 20:49:41
Érdekes dolgok történnek mostanában demokráciadeficit ügyben. A permanens náciveszély, most már leginkább csak a szocikkal fémjelzett oldala nemrég sikeresen megvívta aktuális szélmalomharcát, és betiltatta a gárdát. Ezzel persze nem csekély többletszavazatot tolva a Jobbik…..
Az utóbbi napokban egyre többször néztem a tévét, olvastam az újságokat, és két dolog tűnt slágerhírnek. Az egyik, hogy a cigányok még mindig félnek, a másik pedig Szlovákia és az ő nyelvtörvénye.Magyarországon a cigányok kisebbségben élnek, ez tény. Mint ahogy az is, hogy…..
Az eddigi években rendszeresen megrendezik a melegek felvonulását Budapesten. És eddig minden évben fel is léptek ellene. A Meleg Méltóság Menete szeptember 5-én lesz, és erre az alkalomra nemcsak a meleg szervezetek, hanem a felvonulást ellenzők is szervezkednek. És a kérdésem jogos…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.01 21:00:25
Félpályás útlezárás - akciózik a Jobbik. "A tüntetést a szlovák parlament által elfogadott nyelvtörvény miatt tartják. A demonstrálók Komáromban az Igmándi úton, míg Esztergomban a Nagy-Duna sétányon foglalják majd el a fél útpályát kedden..." Miért a…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.01 20:48:57
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
[Hungar] (törölt) 2009.09.01 18:56:11
@br: a vallási szabadság elve alapján? vagy miért?
[Hungar] (törölt) 2009.09.01 19:00:01
@dzsefi: én nem mondom, hogy ne vonuljanak: hungar.blog.hu/2009/08/28/vonuljatok
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
[Hungar] (törölt) 2009.08.31 20:15:44