Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dymoon

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy áprilisi tréfával van dolgunk, de nem. Trashfan nevű olvasónknak köszönhetően itt van Nikos, aki valószínűleg nem találta a tékában kedvenc filmjét a Love Storyt és ezért beindult. ..
Egy nagy virtuális Stohl Andrásként az első forduló szavazását lezárom! A nyertes pedig Michael Ironside, aki az 1165 szavazat 19 százalékát szerezte meg. Mivel ez nem jár jutalommal, ezért sajnos a filmekben leszakadt testrészeit továbbra se tudja pótolni. De azért minden bele…..
Dymoon 2010.03.23 13:40:30
@henteshindu: Pedig én is rá szavaztam. :(

Nem mintha Mr. Unglundot, Udo Kiert, Malcolm Macdowellt nem kedvelném, de őket annyira nem tartom zs-nek. Richard Lynch viszont az egyik legnagyobb jellegzetesség ebben a kategóriában Billy Drago mellett.
Szerinted ki a legjobb ZSlény-szöny-kreatúra? Most szavazhatsz! Büszkén prezentálom a jelölteket: 1. Chucky Már Cartman is megmondta, hogy gond van a vörhenyesekkel. Főleg, ha egy elmebeteg bérgyilkos lelkével rendelkeznek. Ez az aranyos vörös hajú redneck farmeres baba…..
Most sokan szidni fognak mert káromkodni fogok, de a trailer megtekintése után az alábbi szakmai kérdés merült fel bennem: mi a faszom ez? ..
21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!Ez az Activia…..
Ha belegondol az ember, hogy ez a film legalább tíz évvel a Jurassic Park után van, akkor komolyan megdöbbenünk. Ilyen szar effektet régen láttam, annyira mű és hiteltelen, hogy az valami félelmetes. Amikor felugrik a dinó azon konkrétan elröhögtem magam. ..
Köszönjük Zsibbantnak az Indáról! Ő igazi arc lehet, hogy ezeket a kordokumnetumokat átküldte. Érzéket robot hang a legizgalmasabb részleteknél, néha kicsit belebonyolódik a saját szövegébe. Igen, ez igazi hangalámondó szinkronszínész, egyszerre nő és férfi vagy bármilyen…..
A gimis-egyetemistás táborozós-utazós filmek főszereplői, hiszen Amerika amint kilépsz a városból elmaradott tahó vidék a filmek szerint. Könnyű felismerni őket, kanadai favágó ing, kantáros mocskos farmer és piros baseball sapka. A divatdiktátorokon szalma cowboy kalap és egy…..
A mese és fantasy filmek elmaradhatatlan szereplője a szakállas bácsi, aki mindig fiatal fiúk oldalán vonul a harcba, ingerelve ezzel az ellenséget és Tömjén Zsoltot. Az öreg szakállas varázsló mindig valami ódon vár legalján vagy barlangban él. A szobája olyan, hogy minden…..
Folytatjuk ZShercegnő sorozatunkat, ezúttal a messzi északról érkezett Natasha Henstridgeről lesz szó, aki minden idők legdögösebb alien királynője. A kis Natasa Kanadában született egy Springdale nevű kisvárosban ahonnan hamar elköltöztek Fort McMurray világvárosába. Itt lett…..
A tegnapi nap folyamán igazi ZS élményem volt, végre egy teljesen igénytelen film amit bátran ajánlok minden ZSrajongónak. Mert kérem itt egy igazi klasszikussal van dolgunk! A sztori egyszerű mint a söröskupak: kinyílik valami kapu ahonnan mindenféle gonosz szörnyek másznak ki,…..
Tegnap a film+ is kitett magáért és a fosógalamb pózban pókerarccal karatéjozó színészek szövetségének elnökét Steven Seagalt kérte fel a művelt közönség szórakoztatására. A Lángoló jég még a fénykorában készült 1994-ben, igazi akciófilm klasszikus. A szokásos…..
A még több nőt a blogra kampány keretein belül büszkén prezentálom nektek a Sliders bociszemű de annál nagyobb mellű hősnőjét Kari Wuhrert! Még mielőtt kapás-kaszás Mallory rajongók betuszkolnak egy Sliders kapuba és elküldenek a kromagoknak, hogy dobjam fel a szexuális…..
Jobb nevet nem tudtam adni ennek a karakternek, de itt főleg a hősi amerikai filmes katonákról és a világháborús filmek karaktereit kívánom elemezni. Az első fontos tény, hogy a leghülyébb katona is beszél minimum egy idegen nyelvet, ami általában az angol. Nem kell vesződni a…..
Legnagyobb ZSsztárjaink egyike akinek egyetemes munkássága helyrehozhatatlan károkat okozott egy egész generáció kamaszkorában. Az ő hatására a HVCS (Helyi Vagány Csávó ) mozgalom olyan spirituális tőkéhez jutott aminek segítségével a susogó tréninggatyós makkos cipős…..
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..
Ma este 21:45-től újabb élő közvetítés Chuck Norris vietnámi háborús eposzának második részéről. Ezúttal a vietnámi wellness ipar háború utáni kibontakozását követhetjük nyomon. Aki nem tudja mi ez annak itt az első közvetítés, aki tudja mi ez annak itt van addig a múlt…..
Az emberiség minden sci-fi szerint háborúba fog keveredni a gépekkel. Persze ne ezekre az ötvenes évekbeli két lábon járó Lehel hűtőkre gondoljunk. Hanem emberformájú kiborgokra, androidokra, meg bazi nagy robotokra. Ugyan nem ZS, de például az Űrodüsszeiában HAL lényegében egy…..